81

Анонимен

преди 13 години

Абе какви бизнесмени- това са си живи мошеници които са живели под крилото на някой който е бил облечен с власт и е по-голям бизнесмен от тях!Титлата ДРУГАР се предава от поколение на поколение и няма свършване - все другари!

80

tovae

преди 13 години

nqkoi she mi pripomni li za poslednite 10-15 godini predi BB da stapi na vlast podoben slu4ei s skupi imoti qhti ili koli ??? as li4no nesi spomnqm si4kite babaiti igraeha na partiq s 4ervenata *** a nego go komandvashe dogan !!

79

Ф.С.В

преди 13 години

Аз си купих Бенли но нещо не ми харесва -как съм го купил ли --ами спечелих от Тотото --но съм в пълна анонимност като всички несъществуващи тотомилионери от 15г насам-кой ще каже обратното))))

78

kum MOQ MILOST -59

преди 13 години

59-toku6to prizna tce se rowi6 iz Forumite da tursy6 strg.KRemena da q tcete6.Po-golem glupak ot TEB-zdrawe da e.Produlgaway da bude6 glupak

77

Промяна

преди 13 години

Стана някаква промяна в реда на коментарите. Пост 77, 78 и 79 са предназначени за пост 76.

76

Бойковист

преди 13 години

*** големи балъци тея с колите и лодките - да кажат,че парите са от консултантски услуги - хем модерно (пример - Цветанов) - хем няма да кажат кого са консултирали (пак същия пример)"ми взех тука едни 500 хиляди евро да консултирам тука едни дето искаха да инвестират в село Горно *** в една кравеферма"

75

За пост № 80

преди 13 години

ОЛАФ проверява Борисов, Цветанов и Лечков4 януари 2011, 14:36Според сигнала по тази схема са източени над 50 милиона лева от ЕС и националния бюджет Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) е започнала проверка за далавери с обществени поръчки и злоупотреби в Сливен. Проверката е по сигнал и е насочена срещу кмета Йордан Лечков и свързаните с него фирми, получили по втория начин обществени поръчки за над 50 млн. лева. Сигналите са за източване на огромно количество евро и общински пари и са подадени от управителя на Хидросистеми и общински съветник в Сливен Радостин Русев. Според документа "по тази схема се осъществява облагодетелстване и кражба на средства от Европейския съюз и националния бюджет за над 50 млн. лева. Покровители на престъпната дейност са Десислава Танева депутат от ГЕРБ, Цветан Цветанов вицепремиер и министър на вътрешните работи и Бойко Борисов премиер на Република България". В отговора си на този сигнал ОЛАФ пише:Във връзка с всички тези нарушения от страна на огромната по своя мащаб за територията на ЕС организирана престъпна група, стигаща до най-голямо ниво в Република България и нанасяща огромни финансови вреди на гражданите на ЕС и България, ви молим за съдействието за извършването на прозрачно и бързо разследване с цел недопускане на допълнителни финансови злоупотреби, евентуално физически саморазправи и убийства с цел прикриване на следите, водещи към разкриването им.Поставени сме в невъзможност да се обърнем към институциите в България, които не могат да извършат качествени проверки, поради факта, че в организираната престъпна група участват високо поставени служители и политици с имунитет.

74

ДО 81

преди 13 години

ЯКО ГО ЗАТАПИ ТОЯ *** ОТ ГРОБ :)

73

До пост № 80

преди 13 години

АнкетиКой трябва да бъде кандидат-президентът на ГЕРБ?Лично Бойко Борисов трябва да се кандидатира9%Цветанов като дясна ръка на премиера е идеалният вариант5%Министърът с най-висок рейтинг Росен Плевнелиев9%Йорданка Фандъкова се справя в София, ще се справи и с държавата5%Борисов ще финтира всички свои и ще издигне Царя3%Стига с едни и същи имена, искам ново лице15%Когото и да издигнат, няма да гласувам за ГЕРБ54%Общо гласували: 10692

72

Анонимен

преди 13 години

Ето заради такава добре свършена работа хората ще гласуват за втори мандат на ГЕРБ

71

Цецо Манекена

преди 13 години

това не са яхти - това са китоловни катериа бентлитата - това са реновирани в стил Pimp My Ride стари лади и москвичи баничарки ...

70

Анонимен

преди 13 години

АЗ НЕКА ИМАМ НЯКВИ КРУПНИ СМЕТКИ ПЪК ДА ВИДИМ ОНАЯ МИЖИТУРКА ДЯНКОВ КАК ЩЕ МИ ЗАПОРИРА СМЕТКАТАЩЕ МИ ЗАПОРИРА ОНАЯ РАБОТА

69

това е супер !

преди 13 години

Регистрираш нещо скъпо на името на някой *** ,който дори и не знае ,че е собственик !

68

ххх

преди 13 години

нищо ново под слънцето. Надявам се НАП да си свършат докрай работата че има още такива. Аз ще съм доволен публично да се изкажат хванатите и да си полежат малко МНОГО в затвора. Заради такива държавата ще ФАЛИРА. Иска ми се всеки българин да не се лови и на това да го осигуряват на минимална заплата, но положението е сложно и трябва да се хване човек дори работодателите му да ЛЪЖАТ държавата. И аз участвам в тази лъжа че и мен ме ОСИГУРЯВАХА НА МИНИМАЛНА. КРАЙ НА КОРУПЦИЯТА.

67

алилиии

преди 13 години

на балконо садим компири, продаам ги и с печалбата си купех бемтли!

66

Анонимен

преди 13 години

Ето ви го "национално отговорният капитал", великите "предприемчиви" българи. С едно европейско проектче гушваш някое милионче, след това няма проблем има и за рушвече, за ново проектче, има и за бентли, и за яхта, и за една две любовнички, апартамент в Лондон или Париж... ААА ЗА ЗАПЛАТИ НЯМА! всичко е в "оборотни средства и материали" и "работим на загуба". Първенюта!

65

Анонимен

преди 13 години

Дзакуска - No ! Бентли ? - йес йес ! Тенк ю .. Тенк ю

64

Гошо таратора

преди 13 години

Бойко бърка на дребните играчи у дупарата,не на едрите риби като бай ти Златев,*** и още други знайни "лица" от прехода дето изпраха едни червени пари - като гуспойцата на Бойко дето се събуди една сутрина като банкер ... кво ни хвърлят само прах в очите ... защо няма анти-монополни закони,защо ни дерат по 10 кожи от гърба и пак мълчим?? А?Няма значение кой ще е начело на държавата - сини,червени,зелени,*** или турци - всички играят заедно и са ***,а ние на всичкото отгоре и ги избираме

63

каНАП

преди 13 години

Коментар към 60: И придобиването на Бентлитата става по е един и същи криминален начин...!!!

62

Анонимен

преди 13 години

До 65 - Блаженни са верющите. Амсалак. Вервайте им. Отвличане на общественото мнение. Колкото народа е по-*** толкова по-лесно се управлява. Картофи."Гарван гарвану око не вади"