146

Анонимен

преди 13 години

Всички сте такива диви селяци че дори няма как да го разберете.Алфичката,Бие-Ием-Вие-то,Мерджана.................бастунииии,бастуни селски.Ама то българин НЕселянин=мисия невъзможна.

145

Гъзара

преди 13 години

Аз пък имам ферари,хеликоптер и совалка,пикая ви на X-drive-a

144

Анонимен

преди 13 години

аз пък мразя колите, основния източник на замърсяване в природата. потреблението им доведе до състоянието на икономиката в този и вид - зависеща от свършвашия петрол и от абсолютно ненужното масово потребление. вместо да се ползва само за масов транспорт по въздух и суша, всичко живо на кола се качи, без да има нужда от това. резултатът е ясен - ниска култура, престъпления, проблеми, вкл и финансови. аз моята кола я разкарах преди 10 години и това не ми пречи да ида навсякъде.

143

Von Klinckerhoffen

преди 13 години

До тоя с алфа-та пускам тема от форума:"Има ли живот за Алфа-та извън сервиза?"

142

dancho82

преди 13 години

Dano umre ama samo toq deto e karal!!

141

530 xdrive

преди 13 години

до 143 с алфатаЕ ся кво, всички да караме като твойта кола ли. Никой не те кара на сила да си купуваш немска кола. Карай си там колата и не се заяждай с хората. И не си мисли, че като имаш такава кола си направил чудо щото има много народ с по- добри, че и доста по- скъпи коли от твоята. Това, че ти харесваш алфите, не означава, че всички останали трябва да ги харесваме и да караме само такива коли. Аз пък не харесвам дизели, а твоята със сигурност е нафтова печка.

140

AMG

преди 13 години

Проблема не е в смотаното бмв,просто човека е карал много бързо

139

A.ROMEO

преди 13 години

Ей,с бмв-то за какво кисело грозде говориш.Карам АЛФА-РОМЕО 159,аз ли да ти завиждам за немската кошница.Нито като дизайн,нито като технически характеристики се доближава до колатами.Немските коли са като войнишки канчета(повечето).

138

Анонимен

преди 13 години

Светла му памет на отец Бараков.Но се питам, случайна ли е катастрофата или някой е "помагал"?

137

Собственик на BMW

преди 13 години

до 133 смърт за БМВПич, грозденцето е кисело, когато е високо, а недоносче заблудено. Вярно, че че има много *** с БМВ, но има и много *** с всякакви други марки и модели коли, а има и една порода злобни, комплексирани *** като тебе, които не са постигнали нищо в жалкия си живот и отдушника за душевните им страдания е в това да псуват и да кълнат всичко и всеки.

136

Баровец с Х6

преди 13 години

Прави сте кат видите някой с БМВ просто му направете път.Иначе вашия живот е силно застрашен.

135

БМВ-фоб

преди 13 години

Лелееее, човече, подготви се за дива и необуздана атака от *** БМВ фенове (виж delian.blogspot/2006/10/blog-post_8386.html ). Има и интелигентни, но останалата *** ... беден ми е речника! P.S. Имаш + от мен ;)

134

an

преди 13 години

TAKIVA SA BOL6INSTVOTO OT DNE6NITE PI6MAN 6OFIORI.TE KOGATO SA GI U4ILI DA KARAT KOLA, SA ZAPOMNILI SAMO KAK SE NASTAPVA PEDALA NA GAZTA. A ZA DRUGITE NE6TA KATO SAOBRAZQVANE S PATNATA OBSTANOVKA, IZOB6TO NE GO POMNQT. SAMO NATISKAT GAZTA, I SI MISLQT 4E KARAT SAMOLET. DOBRE 4E NEE UDARIL TOQ KAPUT NQKOI NEVINEN 4OVE4EC, DA GO UBIE. DAI MU NA SELSKI TARIKAT KOLA, I MU GLEDAI SEIRA.

133

алилиии

преди 13 години

Пази боже слепо да прогледне!

132

бай Тишан

преди 13 години

А водачът кой е?....

131

Смърт за БМВ!

преди 13 години

БМВ не е просто марка кола. Това е симптом на няколко различни диагнози. Те може да бъдат: комплекс за малоценност, комплекси придобити в детството, хормонални нарушения, сексуална неуравновесеност, престъпни наклонности, мании, психопатии или обща емоционална нестабилност. В много случаи симптома издава, че притежателят му е криминално проявен или ще се прояви в бъдеще. Водачите на БМВ обаче не са само обикновени психопати, те са заплаха за общественото здраве и сигурност!

130

Разбулената Магия

преди 13 години

ПЪТНИКЪТ в колата (т.е. НЕ водачът) по информация от други места, е синът на управителя на БНБ Иван Искров - Данаил Искров... В момента е приет с леко комоцио във ВМА.

129

ku4eto

преди 13 години

ДО 126 НЕ СМЕЯТ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА Е МАН*АЛ

128

анонимен

преди 13 години

хм..емииии тоя ще да е от хората с пари..плащаш за превишена скорост и пътуваш пак...нали господа депутатите помислиха и за хората с пари.демек за себе си и така наречените бизнесмени...само че тоя спрял още преди да го спре полицията...и ако не мантинелата.то интересно колко ли човека можеше да пречука тоя *** .ех дупедавци депутати.край нямат простотиите ви.това е безумие правилника да важи за едни а за други не.всички сме простосмъртни.и добре да живееш .един ден умираш

127

Нипълс

преди 13 години

А пък жените след 32 заприличвали на майките си