870

nabludatel

преди 13 години

Представяте ли си само какъв абсурд - дори откровени мутри като господата от ГЕРБ имат проблясъци на държавническо мислене, на съвест даже, а за тия просто нямам думи ???!!!! Безочието и наглостта им са безкрайни. Май забравиха 97-***! Време е пак да пеят възрожденски песни на стълбите на парламента. Само изтребление ще реши проблема завинаги. Иначе благодарение на безумците на площада днес тия ще възкръсват безкрай.

869

nabludatel

преди 13 години

И сто години асфалт да ям пак няма да се сетя за вас - червени ***.Че е тежко в момента е тежко, но не виждам дори едно на милион шанс тия *** да променят нещата към по-добро. Колко *** и безпаметен човек трябва да си, за да се явиш на митинг или да гласуваш за хората торпилирали тежко българската държава при това няколко пъти.Резерват за вас господа комунисти - и за вас и за целия ви пенсиониран, ислямизиран и циганизиран електорат, които носим на гръб - това е оправията

868

затвор за БСП и ДС

преди 13 години

Закъснялата реформа в полицията и съдебната система си даде резултата . Вместо да са бившите министри източвали бюджета и резерва в затвора , те си организират митинги и пиари . Нито един арестуван бивш ДС-ар , нито един арестуван съдя пуснал или оневинил такъв като бившият военен министър . Но всяко зло за добро ! От тук нататък на комунистите грабители и популисти да се играе само с твърда стъпка и шамари с твърда ръка !

867

Димитар

преди 13 години

Не на Бойко попарата сърбаме а твойта не те ли е срам бе ***

866

вярващ

преди 13 години

Не разбирам как бързо забравиха за милионите на Масларова и Доган от тяхните мизерни заплати от 240 лв. изкарани.Целите Старозагорски мин.бани са собственост на Масларова. Още малко и природните бедствия в Япония ще препишат на ББ от глупост.Като коне с капаци и по зле.

865

Анонимен

преди 13 години

20 бабички на Бузлиджа се провикват: Сергееееееей....От балкана се чува ехо: Геееей, геееей, гееей....

864

ТРЕПАНЕ ИМ Е МАЙКАТ

преди 13 години

СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯТ ВЕК ВМРО Е ИЗБИВАЛА КАТО ВЪЛЦИ РУСОФИЛИТЕ . ТИЯ САМО СЪБОТИРАТ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪРТЯТ КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА НАЗАД ! АМА БОЙКО ДО НЯКЪДЕ СИ Е ВИНОВЕН ! ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВАЩЕ ДА Е В ЗАТВОРА , ОТ МАСЛАРОВА И ВОЕНИЯТ МИНИСТЪР ДО серГЕЙя - ВСИЧКИ В ЗАНДАНА !

863

prjasno umrjal fen

преди 13 години

dojdoh da vidja stanishevsa tursja bashta mu.

862

prjasno umrjal fen

преди 13 години

dojdoh da vidja stanishevsa tursja bashta mu.

861

таня

преди 13 години

Комунисти, скрийте се! Не дразнете хората!!!!

860

анонимен

преди 13 години

Сега видях пропагандната машина в действие!!! Защо ли така ми заприлича на една друга "кафява машина", отминалия век. Чак е страшно....

859

Petrov

преди 13 години

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невижда*но досега п0*рн0 с, *АНДРЕА* вз*риви България. П0.рн0то е снимано на 23март , няма го качено на друго място. Линк:goo.gl/1IWin (натисне.те Sl.ow D0w.nload отдолу на страница.та) Приятно гледане! П.П. до няколко дни видеото ще бъде премахнато, тъй като е незаконно, така че ако ви трябва го изтеглете сега!

858

Анонимен

преди 13 години

е Станишев е прав Народа Асфалт не яде закво ни са тее магистрали кат няма кво да ядем кой да кара по тее Магистрали? Гости от Азия и Европа може би.........

857

Анонимен

преди 13 години

и те имат наглостта да излязат да протестират, отговори премиерът на днешните упреци и заяви, че 16-те хиляди души на митинга на БСП са целият им електорат.

856

Анонимен

преди 13 години

Аз беден комунист не съм виждал,даже и митинга им е като пир по време на чума.На други протести едни черно бели диплянки жал да ти стане,ама на митинга на комуноидите декори-лозунги избарани-парите си казват думата.А дано си дадете всички пари за лекари *** червени.

855

Анонимен

преди 13 години

***

854

Анонимен

преди 13 години

Колко километра магистрали са построени за тия 2 години от как управлява Герб??10 км поне има ли??

853

Анонимен

преди 13 години

Тез баби и дядовци отде мислите че имат хилядарки дето дават на измамниците ? Да не им ги даде Бойко ? Ето точно те излизат сега по митингите защото искат държавата обратно, но тя сега е при младите и ще си остане при нас! И както е казал Чърчил: Комуниста е индивид с ненормално изкривение на мозъка!

852

дързост и красота

преди 13 години

Мила родна картинка от митинга:*

851

отечественник

преди 13 години

Всички сте за живо опело.Един пожарникар,срещу един стар партиец.НАРОДА да не мисли за протести,днес времето беше хубаво,вървете да си садите карофите,утре арпаджика и т.н.Тази държава няма да се оправи.