146

оОоОо

преди 13 години

Боко след малко ще го изкара с шутове(да не забравяме ,че е Батман).СЛед ден пристига ФрЪцки с 1 милиона барела петрол(капитан на кораба,бат Боко,а за него няма невъзможни неща,защото е и супермен).След 2 дни ще намери нов начин за делене на атома,така Белене ще е по чист от момина сълза.След 3 дни заплатата става 1000 евро,минимум,понеже сам е намерил нов залеж на злато у двора си у банкя с добив 10 тона дневно(доакто копае с голи ръце бликват и 2 петролни кладенеца),така че дръж се българино!

145

до 119 от пиешо

преди 13 години

Абе ти добре ли си?Ми това може да се случи на всеки, така е, но ти съзнаваш ли до къде трябва да стигне един човек за да извърши подобно нещо?Изобщо някой отговаря ли си на въпроса:Защо този страхлив аматьор е стигнал до толкова крайни действия?Защото е твърде възможно да е затънал в дългове, да мизерства и единствения начин да се оправи е да открадне голяма сума пари и да си оправи живота! Банките ни крадат всеки ден и това е факт, особено за хората с кредити - обират ни - що да не ги оберем?

144

Решението!

преди 13 години

Къде е крадеца Миро Найденов? Той лъже всички вече почти 2 години. Да излъже и похитителят! Да го примами с някой продукт с марката Стара Планина или да му предложи вместо да обира банки, да му подари част от откраднатите с далавери пари!

143

Анонимен

преди 13 години

Съмнявам се дали не се е измъкнал и направи всички полицаи за смях, а сега няма как да излязат от ситуацията. Чакат го на село да се прибере

142

Наско

преди 13 години

Приятели, страшно става ми се струва. Вие какво мислите? 15 год момиче убито в Мездра,Труп на мъж открит в с. Енина, Убиха бивш призидент на ф-ния Нефтохимик, Похитител в банков клон, заложниците са 7 и др.Всичко това за по-малко от 24часа в нашата малка България.Ужас! Според мен нещата са много сериозни.По-голяма *** май не е ръководила държавата. Ааа и се увеличава броя на болните от туберколоза, болест на глада.Така е като като не си садят картофи като Боко.

141

Голям Праз

преди 13 години

Имам един познат, дето го късаха 5 пъти на шофьорския изпит, по логиката на психопатозащитниците, до сега моя човек е трябвало да простреля 5има охранители, да нахлуе в 5 банки и да вземе 25 жени за заложници! Еваларката гербави либерал-толерюхи!

140

Кочо

преди 13 години

До 119 кво им е на заложницие бе?Да не са в Либия сега по провинциален,манталитет ще ги канонизират.

139

Анонимен

преди 13 години

До кога ще ни занимават с *** похитител ? В една нормална държава с действаща полиция до сега да са го ликвидирали хиляда пъти. Да вземем да му се молим на *** да се предаде.....щото полицаите ни имат оръжие, но за съжаление го носят само за украса. От развръзката на този случай зависи дали и за в бъдеще ще има подобни изпълнения. Трябва да послужи за назидание на всеки наркоман, който тръгне да прави простотии.

138

Баровец с Х6

преди 13 години

Прави сте.Някой трябва да влезна и да го изведе от там жив или мъртъв.Ако отиде Бат Бойко ще му плесне един шамар и готова работата.Бойко ПРЕЗИДЕНТ!!!

137

Ф.С.В

преди 13 години

Веселин Маринов ще изпее песента -Нашата банка се пази---от барети и охрана -видиш ли сирак -гръмни го пак,

136

LoL

преди 13 години

Той, човека като е видял Боко, Цецо и други видни родни милиционери сигурно е решил по добре да пусне хората и да се застреля сам себе си...

135

faneti mazakura

преди 13 години

типично за Б.Б и Цвъ. Цвъ. - ще правим нещо, няма да го правим; направихме това, всъшност не сме го почнали дори!!!ДА ВИ *** МАЙКАТА !!! ПИСНА МИ ОТ ЦИРКОВЕ

134

Анонимен

преди 13 години

Стефан Гамизов: Тандемът Първанов Борисов е най-опасен за демокрацията ни

133

DO 120

преди 13 години

SPARING LI???HA-HA-HA!!!TOZ DEBEL I TRUDNO PODVIJEN 4OVEK 6TE PRAVI SPARING?!?TATOI SE STRAHUVA VE4E I OT SQNKATA SI,TA KAKVO DA PRAVI KATO SPARING.SPARING MU SA TEZI SLABITE I STRAHLIVITE OT UPRAVLENIETO KOITO IMAT EDNA IDEQ SAMO, KOLKO DA OTKRADNAT.EDINTRAI4O TRAIKOV NE GO SLU6A ZA6OTO IMA DOSTOINSTVO I RAZBIRA.OT KAKVO RAZBIRA BORISOV SE PITA V ZADA4ATA.OT TOVA DA SE DUE NA SLABI I STRAHLIVI JURNALISTI, A SURCETO MU KATO MI6KA. TRAKTORA GO TREPE6E KAKTO SI ISKA6E I TOI BEGA6E OT NEGO, OTSTRAH

132

yuachtsalesb

преди 13 години

131 - навън е глад и мизерия за мързеливци и некадърници, а щом ти мислиша така, значи и ти си ***

131

jiko

преди 13 години

toz mladej mnogo filmi gledal

130

Анонимен

преди 13 години

Абе не станаха ли много случките точно с тая банка.

129

mpacket

преди 13 години

i ti da si zel 7 zalojnika nqma da mislish za glad po prosto kazano nqma da si gladen

128

Голям Праз

преди 13 години

По първоначални данни причината за станалото е, че Стефан Петров е бил скъсан на шофьорски изпит....Е те т`ва е! Някой счупил нокът и върти да трепем хората! И сега една камара психопатозащитници се опитват да го изкарат ГЕРОЙ и борец за правда и свобода! Мъка, мъкаааааа!

127

Анонимен

преди 13 години

Айде бе, докараха ли му мебелите на тоя похитител, така като гледам ще се нанася да живее там...