63

от 39 до 47

преди 13 години

47 ако ти си ОПЪЛЧЕНИЕТО, още да сме под РОБСТВО.Опа да не чуе коалиционния партнъор :)))). Няма , кой да ти дава бакшиши, кредита се оказа голям, трошката дето я взе харчи многои а ти чаааааак сега реши, че нещо не е наред. ТИ мишок, защо не ти писна, когато ДОГАН си взе паричките, къде беше когато ДИКМЕ биеше земеделците в София....списъка е дълъг а резултата ти изяде мизерната заплатка. ТИ пак ще си хленчиш в кварталната кръчма и само по форумите ще се правиш на мъж.

62

Анонимен

преди 13 години

Поздравявам Борисов - за първи път толкова искрен държавник. Ние нямаме работа в Либия и в каквото и да е друга страна, за да придаваме "международен" вид на нападателните акции. И се радвам че не е на власт юдеина Станишев, който щеше да да ни вкара веднага в тръбата

61

Анонимен

преди 13 години

Боко, от празна глава, празни приказки.

60

Анонимен

преди 13 години

Боцко е пътник:) Просто го знае, но предпочете да удължи срока на кражбата, като се прегърна с бияча на жени:) Все пак 3 млрд от контрабадна са си пари!

59

След като ,

преди 13 години

умните политици вече надничат от задния джоб на кучето , защо да не ни поуправляват и другите . Може и те да поумнеят , а може и да продължат да ни управляват .

58

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Янка мома хубава с двама депутати щяла да блокира магистралите и да сваля правителството...

57

Анонимен

преди 13 години

56 - Хихихихихихи! Само това можа да предизвищкаш в мен! Поста ти е толкова лишен от съдържателна част, че мога само да се посмея:) Все пак истината е болезнена! Приеми я! ще живееш в мир със себе си:)

56

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Все още нищо не знаете за БСП /БКП/... - сега ще видите какви интриги ще изплетат, какви манипулации ще направят, какви диверсии ще извършат в навечерието на изборите... - Гоце вече сън не спи, а Серго само чака заповеди...

55

Анонимен

преди 13 години

Бойко, че е зле, зле е, но аз, ако бях на него, така щях да "набия канчето" на онзи министър, дето му ги е наговорил тези глупости, че да се излага по този начин, че чак в САЩ щеше да си иде без време. Обаче там работата е "кой е по, по, най?".

54

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам до месец да изчезни той заедно с всичките му некадърници. Такива обиди от премиера си едва ли е търпял някой друг народ. Подигра се с безработните тая гад, дето не е направил нищо за разкриване на работни места. Време му е да ходи да си сади картофите в с.Банкя, толкова безочливо същество е срам за българите.

53

Анонимен

преди 13 години

всяка статия е "Борисов заяви в интервю в тази ТВ, в онази ТВ, пред този вестник, пред онзи вестник". Вие нямате ли си собствени източници? Репортери? На тиквата дай му само медийни изяви. С удоволствие ще ви отговаря...

52

Анонимен

преди 13 години

до 48 - като си мразил самовлюбени първенюта, защо докара Костов, Станишев, Доган и Кобурга на власт. Яа чуй едно изказване на вашата Мая и после, ми говори за икономика.Тази 2 и 2 не може са събере ама говори , за да си кажат бабите че е много знае.

51

Анонимен

преди 13 години

Да, по-добре да беше казал нещо и за производствените цени на Нефтохим.Или май-няма нужда да питаме,ясно е че всичко там ще е наред.

50

Наивен

преди 13 години

МНОГО НИ Е *** МУХОБОЙКО, АМА МНОГО! ! !ДЕТО СЕ ВИКА, И ПО ТЪПОТИЯ Е ШАМПИОН, А НЕ САМО НА ТЕНИС, ФУТБОЛ И КАРАТЕ! ! !

49

Стария

преди 13 години

бъдат равни по следните причини /скицирани набързо/, защото у нас:-производствените разходи са по-малки поради различното заплащане на труда, по-евтина електроенергия и други енергоносители, вода, данъци;-разходите за доставянето им, транспортирането им са по-малки;-заплатите на всички по веригата от производството до бензиностанциите са по-малки;-социалните и здравните осигуровки са по-малки;-други причини добавете ги вие? /не съм икономист нито световен финансист като Дянков/.Следователно, ако предположим еднаква начална цена на придобиване на горивата, в никакъв случай не може да се получи еднаква крайна цена!Допълнителна тежест върху цената е ДДС-то, което се начислява и върху акциза, т.е. данък върху данък, което според мен е неправилно.Обясненията на ББ, за световната пазарна икономика и влиянието на войната в Либия и земетресенията в Япония са алабалистика. Както и да се покачват цените в световен мащаб при нас цените на горивата трябва да са по-ниски от тези в западните страни. Сега ББ иска помощ от приятелчето си за да отсрочи народното недоволство, то да прекипи, да свикнем и така до следващата заигравка.

48

до 44

преди 13 години

Под съмнение е и твоята компетентност, а най - вече себеоценката ти, но ние те оствяме да се изявяваш. Не, че не си дразнител - от големите ...

47

до 42

преди 13 години

Хората са си били едни и същи, само чакат някой да им подаде отгоре. Така и не се научихте да поемате отговорност.Сега плюете ББ, защото той поема отговорноста. Я превъртете изказванията на вашия Станишев и вижте, как обвинявя ,"тежките процедури",ДПС, "някакви политики" и т.н. ама той се опитвал. Ако не помниш, това не е проблем на останалите. А за мързеливите, посети СТУДЕНТСКИ или борсите по труда или се обади на някоя ИТ фирма и си направи заключения сам, ако не пишеш лозунги де.

46

реалист

преди 13 години

Абе , тоя Тиквата да не е борсов агент? Мале колко разбира от петрол и цени...А истината е че такъв *** сме си избрали, дето и африканско племе не би го изтърпяло....Гадна нагла твар...

45

Анонимен

преди 13 години

44 - Ми то и ние мразим самовлюбени парвенюта, които са с най-ниските интелектуални котировки, но с претенции за нобелови лауреати, ама...... търпим! Демокрация:) И бедните духом трябва да живеят:)

44

КРАТУНЬО

преди 13 години

39 ТИ СИ САМ СРЕЩУ 40. ДА ТИ ГОВОРИ НЕЩО ТОВА? НЕ СЕ ОППИТВАЙ ДА МАНИПУЛИРАШ, ПЛАТЕН И ЖАЛЪК ДРАСКАЧ ТАКЪВ!БУДАЛИТЕ СА НА СВЪРШВАНЕ- ИДВА РЕДА И НА ОТЧАЯНО ОБЛЪЧЕНИТЕ /НАЛИ МЕ РАЗБИРАШ/- ОДИ ГО ДУ.АЙ!