233

156 ?????

преди 13 години

Абе тази Кре/и/мена от Ст.Загора майтап ли си прави, или наистина "спУрадично" пише с "прУникновение"? Не е възможна такава неграмотност, а ако си въобразява, че е оригинална с подобни тъпоумни шегички, много се лъже!

232

Анонимен

преди 13 години

Не харесвам такива журналистки. Безотговорни са. И към себе си и към читателите на които се оипитват да влияят. А пък се жалваме, че сме професионалисти навсякъде, ама не ни разбирали. Същата е написала в блога си: "Понякога наистина си мисля, че живеем в черна дупка, която всмуква необратимо всичката човешка енергия" Не искам вампири с чувство за безнадеждност да въпитават децата ми. Не са те виновни за провала на Ралица, нито Шведа. Било и зле щото имала принципи. И аз имам ама ми е добре.

231

!

преди 13 години

Интересно ми е как се обвинява веднага някой друг . Да ви кажа, дами и господа, нито историята , нито управниците , нито бедността са виновни ,че някой хора ползват терасата за кошче за *** или не почистват след кучето си . Елементарна култура , нищо повече !

230

Дедо

преди 13 години

Винаги съм твърдял, че селяните трябва да си седят на село, но не - дойдоха в София, поохкаха, поахкаха - "Амчи то било мноо чисту в софьету бье" и усраха всичко. Приеха България в ЕС и плъзнаха селяните из Европа и пак "Амчи то било мноо чисту в европата бье" и усраха и нея...И пак охкане и ахкане, като че ли някакви марсианци са ни виновни, а не нашата си родна селяния.

229

Прво

преди 13 години

Еми *** сме си и крепостни селяни... в това число и аз.

228

Марк до 218

преди 13 години

***!/"качествена квалификация" Моля ти се!

227

xaxaxa

преди 13 години

и за какво е тая словесна диярия? Автора е имал запек и я изпуснал през устата.повече от 8 реда трудно издържах от тоя бълвоч

226

Инженер

преди 13 години

Може да не съм бил на същата опашка, понеже не помня такава разправия, но беше последния петък за полета Брюксел -София. Това което явно дразнеше и правеше впечатление, е че такава огромна опашка имаше само на гишетата на БГ Еър. Служителите бяха чуженци, явно наети през друга фирма за полета на БГ еър. Въпросът е защо организацията беше такава, че трябваше на 100 човека да чакат доста време без дори гишетата да обслужват пътници? Заразно ли е или просто БГ еър беше осрало всичко дори там??

225

Марк до 222

преди 13 години

Изумително!Как ме рзкри!Ужас ами сега!

224

ххь

преди 13 години

то само като се хулим няма да стане работата. като виждаш колко е зле положението работи върху себе си и това да представиш България в по-добра светлина. имаме достатъчно такива песимистични "творби", начели сме се, знаем. не казвам, че трябва да се хвалим през цялото време, но за да е обективен един текст, според мен, би трябвало да има поне две гледни точки.ШВЕЦИЯ Е СТРАНАТА С НАЙ-ВИСОК ПРОЦЕНТ САМОУБИЙСТВА.

223

do 217

преди 13 години

те в аляска са били най-влиятелните дворянски фамилии, "ша знаиш"

222

Анонимен

преди 13 години

От коментарите тук стигам отново до заключението,че липсата на единство е най-големият ни недостатък.Ето личнато ми мнение-българинът е индивидуалист..А иначе, обобщителните класификации за цял народ трябва да се избягва да се правят...

221

Благо

преди 13 години

За разлика от други материали по темата, този почти не е назидателен. Постингите под статията са достатъчно красноречиво потвърждение на написаното, не че съм ги чел всичките. ако някой все пак се интересува, да ги прочете - ето това сме ние ...

220

valia

преди 13 години

Пътувам за Валенсия при приятели с Уиз за 1 седмица. На терминал 1 стадото се бута като побесняло, качвам се в самолета и до Валенсия слушах селски хвалебствен монолог на някаква жена, носеща рокли на поиспанчените внучки за някаква фиеста. На летището във Валенсия няма такива тигови дрешки и блъскания както на багажната зона на българите. Испанците гледат странно. Опитвам се да изглеждам културно. Никой не може да ми повярва обаче.Имаше и чантички от ония шарените на Илиенци..Срам ме беше много

219

До "Марк"

преди 13 години

ти всъщност се казваш сергей и си рожбата на първобитния инстинкт на някой български дървар и руска ***, която е искала да избяга от коми. фрустрацията ти е разбираема. а америка си я виждал само по съветската телевизия

218

За 220

преди 13 години

Доста добре казано! От мен имаш 100 палчета нагоре. От сутринта се опитвам с всякакви примери да обясня това, но ти го синтезира доста добре. А мен ме обвиниха в имотност :)))

217

Анонимен

преди 13 години

В момента се държите, като на опашка на полет от Брюксел.Мисля, че целта на статията е съвсем друга, а именно: Всеки да се замисли и да открие причините, за това какви сме, сам за себе си. И да се опита да бъде по-добър.

216

BLAST

преди 13 години

до 216Може би ме бъркаш с Марк!!! Нямам нищо общо с американците!!! Дворянинът нещо там има някакви връзки ;) "А пък аз съм ескимос от Аляска!А сега де !Бил ли е някой в Аляска!Всъщност съм наследник на руска дворянска фамилиая заселила се там преди рашъните да я продадат на Щатите!"И сега какво се очаква да направим ?! Да ръкопляскаме всички прави ?! Някой да те е питал? ;) Никой не го интересува кой си, от къде си, а само какъв е стилът. ;)

215

BLAST

преди 13 години

Марк,"Българите са едни страхливи нещастници" е по-скоро квалификация качествена отколкото обида. Ако ти го възприемаш като обида, очевидно имаш прекалено комплекси за доизбиване. И да ме хулиш и да не ме хулиш все тая ;) Няма как да убедиш когото и да било какви хубави качества имат българите с проява на загуба на контрол в/у вегетативната ти нервна система ;) Все пак би трябвало да си разбрал нещо много важно в живота досега : И да напсуваш някого, това не означава, че си го победил!!! ;)

214

Марк

преди 13 години

А пък аз съм ескимос от Аляска!А сега де !Бил ли е някой в Аляска!Всъщност съм наследник на руска дворянска фамилиая заселила се там преди рашъните да я продадат на Щатите!