338

СИЛНИЯ

преди 13 години

БОЖЕ КАКВА СИЛА, КАКВА МОЩ СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ ББ. КАТО ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА...... ТОКУ ВИЖ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВТОРА ТАКАВА. ТИ ЩЕ НИ СВЕТИШ И ТОПЛИШ.

337

fikoo

преди 13 години

ot pojarnikar stavali premier *** mamata na naroda,vijgi samo kak se hilyat dvamata muhlyovsssi;

336

само една секунда

преди 13 години

Ако слушате само една секунда някое интервю на пожарникаря, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

335

аревоар

преди 13 години

Пожелавам дълга тежка и безсънна нощ пред компютъра на дежурната от Позитано. Дано мизерния ти надник да ти стигне, за да си купиш съвест.

334

тъпчо до 376

преди 13 години

на мен тези по-ми харесват от досегашния дует серГей и доган. тях ли искаш да си гледаш,малко ли ги гледа? а тези горе да не би да ги е избрал брат ми от канада?ти си ги избрал,предполагам. ако не си ти,значи останалия бг-народ. какъвто народа, такива му и управниците- това е писане безброй пъти тука, но нали сме много тъпчовците по тези земи,говорим си глупости и все глупави си оставаме.

333

Гоце

преди 13 години

Дали 5-тимата ***, които драскат тук ще са достатъчни да се върна на власт? Като ми падне имунитета и ми сменят съдиите ще трябва да се гръмна съз златната си пушка.

332

безкрайност

преди 13 години

Ако глупостта на пожарникаря можеше да се изрази с математически знак, това щеше да бъде знакът за безкрайност!

331

Анонимен

преди 13 години

Международната подкрепа също намалява - вече никой в ЕС не казва, че правителството Борисов има политическа воля за справяне с престъпност и корупция. Вече не! Отказът за Шенген трябваше да доведе директно до оставките и на Танов, и на Цветанов. А не да се чакат флашки. Парламентарната група също няма воля да промени начина на работа на съдебната система - не, както всички останали се опиват да наложат свои верни хора. И ЕС вече не вярва на ГЕРБ, ще видим доклада. Но за това вече няма как да се оправдава с Тригъзата ламя

330

моите лъжи

преди 13 години

Скоро ще излязат от печат 12 тома на ББ: "Книгата на моите лъжи". Трябва предварително да предупредим, че това произведение е мудно, скучно и пълно с, повтарящи се до втръсване, тривиални клишета. Ако при четенето му не вземете хапче срещу заспиване, ще изпаднете в дълбок сън!

329

шах мат

преди 13 години

Заблудените другарки си мислят, че от страниците на червения пасквил днес бг ще бутнат правителството. Трогателно... дали наистина си вярвят? Май само пръскат пяня, за да се преброят колко са останали сред живите.

328

МУТРИ

преди 13 години

Егати държавата,щом тия на снимката я "управляват"

327

миризлива партенка

преди 13 години

Поредната миризлива партенка на пожарникаря. Искат да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми на обществото - здравеопазването, безработицата, безпаричието, моралното разложение на обществото, липсата на перспектива, тоталното подслушване, вездесъщата престъпност, корупцията, вдигането на цените на парното, газта и тока, безхаберието и мутренската същност на режима на ББ. На кой обикновен гражданин ще му се промени живота от това, че пожарникарят щe откриe поредното гето за третокласни селски спортисти и че той изстрелва поредния си вербален еякулат, по този случай? На кого ще намалят сметките на парното, газта и тока след това героично постижение?

326

пфу

преди 13 години

тук смърди на червена ***

325

тъпчо

преди 13 години

аз съм това твое герберче. сега нещо искаш ли да ми кажеш или аз да ти кажа нещо? а не съм и гербер, ами ми е писнало от по-големи *** от мен-*** с книжка!то бива реване вашето, то бива вопли и стенания, ще рече човек ,че сте вързани за някоя от топките на б.б. и му се мотляете из крачолите, та затова пищите толкова.

324

369

преди 13 години

ПИТАЙ ББ - ТОЙ ОБИЧА ХУБАВИТЕ МАНДЖИ...Може и да ви покани на гоасти в Банки...с някоя кръшна чалгарка...

323

до #366

преди 13 години

Не само рейтинга - всичко МУ ПАДА!Яко се изложи.

322

Анонимен

преди 13 години

Абре, някой да има рецепта, как мога да си сготвя спортна зала с боб, че да си нахраня децата??

321

ИСТИНАТА

преди 13 години

Борисов е казвал: Вальо Златев ще е премиер на България в моя кабинет. Петролният бос направи Цветелина Бориславова милионерка,отстъпвайки й поста си в СиБанк.

320

силния в дефицита

преди 13 години

Господ праща изпитанията на силния в дефицита на интелигентност!

319

пада рейтинга

преди 13 години

Колкото повече пожарникарят лъже, толкова повече му пада рейтинга.