23

аз

преди 13 години

Трябва да се дадат повече правомощия на учителите, а не да реват родителите, че виждате ли децата им не трябвало да бъдат удряни! Ей затова сме на тоя хал, заради "демокрацията"!

22

Боб

преди 13 години

до живковистАми близо сме до хамериканците. Там учениците с огнестрелно оръжие влизат. А и това клише "и това ми било бъдещето на България" ми е много познато, и за родителите ни са казвали същото. Тези същите дето го повтарят тук. А не че защитатавам ученика но гаранция че и даскала е имал нижда от припоняне на някои основни правила на джунглата.

21

wiktor

преди 13 години

Нека да прекопае целия двор на училището, да засъди дръвчета и да скове пейки.

20

галактика

преди 13 години

Беше ранната утрин на 8 - ми март - сняг и студ ----- Децата тръгваха на училище ---- Едно момченце / може би във втори клас/ държеше в ръчичката си букет ------- По едно време даде букета на таткото, който вървеше до него - явно му беше студено на ръчичката ---- Беше много мила гледка

19

предлагам

преди 13 години

а сега тоя бабаит да се остави да повтаря годината, а от днес до 15 Септември всеки работен ден по 8 часа да боядисва училището и да му мете двора, па да видим дали пак ще се нерви на учителите си

18

12

преди 13 години

Родителите са виновни!!!

17

123

преди 13 години

Какво значи глоба и 24 часа в ареста??? Тоя *** трябва поне 3 месеца поправителен труд!!!

16

Анонимен

преди 13 години

чалгата не прощава

15

Reaper

преди 13 години

Вие на това училища ли му викате,последния път когато стъпих в училище,половината приличаше на лудница или цирк на *** а другата половина 16 годишни момичета облечени като *** и дори използзващи такива маниери..Нямам думи вече,от едно от първите места в света сега сме на нивото на САЩ...

14

добре де

преди 13 години

Защо ние имахме някакъв респект от учителите си?Моето дете го възпитавам да не е агресивно да има уважение към учителките.Резултата какъв е,защото то не иска да контактува с агресивните деца-нас ни изпратиха на психолог!А сега ми кажете аз ли съм сбъркана че го възпитавам така?

13

NQKOYSI

преди 13 години

MAY BALGARITE NE POGLEJDAT OGLEDALOTO DA VIDQT 6TO SA. A PLYUQT LI PLYUQT PO VSI4KI. :)))

12

POSTERITY

преди 13 години

TOVA E NOVOTO DEGRADIRALO BALGASKO POKOLENIE.

11

Младеж

преди 13 години

Уж се стремим да сме културни и възпитани... вървим напред с демокрацията и т.н. обаче за такива *** само пръчка им трябва. За нападение над учител - 10 удара с камшик пред цялото училище! Ще се замислиш за другия път на кой да се репчиш!

10

jo

преди 13 години

Преподавателите трябва до един да са бивши борци, така силите ще се изравнят на всички фронтове:)

9

Коста

преди 13 години

А защо снимката към материала е от Езикова Гимназия "Пловдив" - т.н. "английската"?

8

живковист.

преди 13 години

Ето ви го резултата от прехвалената ви слободия ,пардон демокрация. Защо го нямаше преди 10 -ти ноември това чудо. Ами защото този *** директно отиваше в ТВУ ,а семеиството му се интернираше.А сега ги поощрявате. ***.Ще ги стигнете американците през крив макарон.

7

dreben huligan

преди 13 години

Какво дребно хулиганство...да го държат 40 часа на тролея в районното, малко бой, палки и да видим друг път...нещастна работа еййй

6

Софиянец

преди 13 години

Бъдещето на България.

5

Ганю

преди 13 години

преподавателят е виновен, че е ерудиран и възпитан ! получил си е заслуженотоГаню не го търпи такива в *** !

4

SomeBody

преди 13 години

Трябва да последват по-сериозни наказания за този младеж, защото това е бъдещ побойник, изнасилвач и кой знае, може би и убиец. Такива деца трябва да минат през някой и друг психо-тест. Дано 3-те денонощия в ареста му се отразят добре и се замисли дали пак ще посегне на човек.