279

Анонимен

преди 13 години

Е, това е забавно-единият монополист държавата обяснява, че цените са високи но те не искат да намалее техният дял/от акцизи и данъци/, а обвиняват другият монополист Лукойл, че му били високи производствените разходи Другият пък монополист Лукойл/който всъщност е спонсор на първият монополист държавата-в лицето на Герб/ обяснява, че тяхната част от цената е нормална и обоснована, а просто данъците за държавата са прекалено високи и обвинява държавата...А хората в тази държава гледат и не вярват на очите си как всички са загрижени за тях толкова много, а пък те живеят във все по-голяма мизерия....Да се смее ли човек, да плаче ли??..

278

Анонимен

преди 13 години

Трайчо ще яде бой от Бойко!!!

277

Анонимен

преди 13 години

Весело 5816:3916 мар, 2011ОтговорA Тиквата се крие и не слиза на пресконференцията, за да не видят журналистите братската прегръдка между него и златевчето.. Изпратил е този път на барикадата -трайчо :)) Сигурно някое по- важно мачле е уреждал :)) Вярно, КОЛКО много по- важни неща има СЕГА- за държавата, бизнеса , гражданите ??????..от цената на някакви си ..горива ..))))

276

Анонимен

преди 13 години

Докато търпим такива нагли типове като В. Златев и руските олигарси, които са задгърба му ще трябва да плащаме колкото ни поискат. Когата намерим мъжество в себеси и ги изритаме, може и да заживеем по-нормално

275

Анонимен

преди 13 години

Златев е червен олигарх -верен син на Партията.

274

Анонимен

преди 13 години

Скъпи минусови герберченца... може да цъкате минуси, но няма как да промените следния факт. Охранителната фирма на Бодигарда на Тошо и Симо, "Ипон" е тясно обвързана с въпросния правешки бос. Правец със сигурност е свързващо звено в биографията на Бодигарда, който не случайно величае Тошо. Кое от твърдението, че Златев си има бодигард премиер не ви се харесва?

273

до 318

преди 13 години

Абе ***, малките бензиностанции нали пак от Лукойл зареждат. И то през дистрибутори. Я им остават 10 ст. на литър, я не.

272

Анонимен

преди 13 години

А Трайчо Трайков знае ли, че Валентин Златев е близък приятел с Бойко Борисов. Ще вземе Трайков да развали кахъра на Валентин Златев и Бойко Борисов.

271

антимонополист

преди 13 години

Призовавам за постоянен протест!!!!Никакво зареждане на бензиностанциите на чуждите инвеститори-грабители!!!!

270

Анонимен

преди 13 години

Новия театър - развод между Герб и Златев. Поредната евтина постановка, в която печелят всички те, а губим всички ние.

269

Анонимен

преди 13 години

Златев има 3 хотела в Слънчев бряг.

268

Анонимен

преди 13 години

Валентин Златев - управителят на България в сянка.Именно той е човекът, който дърпа конците на марионетката си Борисов.

267

аааа

преди 13 години

Предпочитам цената да остане такава,но заплатата ми да е 1000 евра очелат пъпчив гнусар!!!

266

Анонимен

преди 13 години

Няма как да не знаете, че Борисов е подставено момче на правешкия клан. Не може да не сте чули, че гигантското шесгодишно пиарене на Борисов е дело на пиарката на Лукойл. А сто пъти съм ви посочвал, че една от причините да има перманентни затворени улици изадръствания е църцоренето на кранчето на Лукойл. Съветските интереси са правешки интереси и обратно, уважаеми недругарки и недругари.

265

Бай Тошо

преди 13 години

Златев просто е забравил , че е един от нас и че заплатата му е доста надминималната за Люксенбург

264

Анонимен

преди 13 години

Трайчо да си мълчи, че после Рапона в чии хотел ще си кара лятната почивка?

263

Анонимен

преди 13 години

НЕ РАЗБИРАМ..А И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ РАЗБИРА НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ ТИЯ *** ОТ БСП-МАФИЯТА(ЗА ДРУГИТЕ ПЛЮНКИ КАТО РЗС,ДПС,ДСБ НЕ СТАВА ДУМА--ТЕ ИЗОБЩО НА СА В КЛАСАЦИЯТА)НАРОДА ГИ МРАЗИ ,ПЛЮЕ,ТЪПЧЕ,НЕНАВИЖДА,ИЗОЛИРА ПОСТОЯННО...А ТЕ ОТВОРИЛИ ЕЕЕЕЕЙЙЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ УСТА...ЛАКОМИ ХОРИЦААА ЕЙЙЙ

262

Анонимен

преди 13 години

Плаче ми се, плаче ми се от мъка ми се плаче... От мъка по Вальо Златев ми се плаче! Този честен, достоен и морален българските индустриалец не заслужава такова отношение! Не го ли чухте? Неговите постоянни разходи постоянно съществуват и вместо да ги разнесе върху 7 млн. тона трябва да ги разнесе върху 5! Само съчувствие за такъв истински мъченик за отечеството! И предлагам референдум за приемане на допълнителен данък върху дизела... Данък ПК (Правешки Клан) някъде 20%, но може и повече, който да отива директно за Вальо Златев! Само така ще можем да откупим вината си от този истински Христос на българската икономика!

261

Анонимен

преди 13 години

МАЧКАЙЙЙ ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРОДИИИ

260

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ не могат да направят нищо на ЛУКОЙЛ защото знаят кой им е плащал предизборната кампания !