629

до Ариец

преди 13 години

*** ддс то и акциза на бензина не е 20 стотинки както казваш ! акциза и ддсето варира между 35 и 40 % . смятай сам колко прави това !

628

Анонимен

преди 13 години

ДЯНКОВ И СИЕ,ДА СЕ ИЗМЕТЕ !

627

bobi

преди 13 години

PROTEST DO DUPKA PO PRIMERA NA GARCIA ILI FRANCIA. VSE EDNO.NE TRIABVA DA SE PREDAVAME .AKO TRIABVA I TOIAGI 6TE IMA ,KOETO NA TOZI ETAP SMITAM 4E E NALOGITELNO.TOZI BOIKO KAV PI4 E BE TOI E EDNA *** NI6TO POVE4E.

626

До Дянков

преди 13 години

Избръсни се, бе, еееей!Кой какво прави, когато ще те снимат за медиите, все си небръснат! Човек започва да се чуди:1. Това някаква мания ли е?2. Или у вас не са те научили колко често трябва да се бръсне един нормален мъж?3. Да не би пък вкъщи да не са те научили, че човек трябва да се показва пред хората в изряден вид, след като представя правителството?4. Или пък така показваш някакво пренебрежение към България и българите? Щото после ще си ходиш в САЩ? Т.е., демонстрираш комплексарство!

625

Анонимен

преди 13 години

За последните двадесет години не е имало по-масово настроение за контрол върху договорите, размяната и човешкия живот от това, на което сме свидетели през последната година. То извира от дълбините на невежеството и намира благодатна почва в обещанията на правителството да реши всички проблеми на гражданите - от производството на деца до грижата за старините и погребенията. Не мога да си спомня област на живота, за която да не е издигано подобно изискване. То изглежда най-упорито по повод лихвените проценти по банкови заеми. Но поводите са вече безкрайно много: свинското, хлябът, олиото, бензинът и дизелът, такситата, превозите, лекарските услуги, детските градини, неквалифицираният труд (минималната работна заплата) и частните спестявания за старини.Правителството не произвежда нито една от тези услуги. Но то подклажда общественото невежество с твърденията си, че ще се справи с кризата и ще предпази българските предприятия от фалит. Резултатът е носталгия към времето отпреди 1989 г. Никакви позовавания на факта, че цените на кредита, горивата, храните, услугите и какво ли още не в България са значително по-ниски от тези в приличащи на България страни, не помагат.Известно опресняване на паметта обаче може да помогне. Не е лошо да си спомним как се контролираха цените по времето на Тодор Живков.

624

Анонимен

преди 13 години

ПОСТАВЯЩИТЕ "-" ИСКАТ ОТНОВО КУПОННАТА СИСТЕМА"Преките чуждестранни инвестиции скачат през януари""Потреблението със 7,19% ръст през последното тримесечие"- това са заглавия на същата страница в която сте в момента -КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ - ДРАГИ РЕТРОГРАДНИ ПЕСИМИСТИза 200 минути те са вече бая на брой злобни пенсии от комунистическото минало затова НОРМАЛНИТЕ ХОРА ще гласуват за ГЕРБ

623

ариец

преди 13 години

Не бензина е скъп , доходите са мизерни в пост комунистическа България . Каква държава е това , дето Премиера взема минималната работна заплата в Германия и му завиждат ? 20 ст. + - нищо не решават , за тези доходи и 1 лев/литъра е супер скъпо . За това , обаче Дянков не е виновен , защото не той купува джипове за по 200 хил. на работодателите , докато те плащат по 300лв заплати и крият данъци . Нещата пак опират до трудовите лагери , май ???? Да ги напълним !

622

До 653

преди 13 години

от ДАЛИ Е ТАКА.Може и да сме прави,но имам усещането че не сме.Новата Агенция за Безопасност на Храните наброява 3000 души.Държавните служители се размножават със скороста на Температурата на ядреното гориво в Японска АЕЦ.За тези хора трябват пари за заплати и служебен бензин. По между другото днес хванаха служители на тази служба с подкуп.По време на социализма имаше политика вместо Бюра за безработни и Социални грижи се правеха Фабрики финансирани и Контролирани от Държавата.

621

народа

преди 13 години

по времето на станишевнефта 150 долара за барел, бензин 1,60по времето на бойконефта 118 долара за барел, бензин 2,50айде, герберастите, заливането с помия за да скриете истината да започне СЕГА

620

Така е

преди 13 години

Премиер- мутраФинансов министър- счетоводителВътрешен министър- физкултурникИ какво очаквате от тази света троица???

619

ДО ЕВЛОГИ

преди 13 години

БАТЕ ТИ МНОГО СИ ПОДПАЛИЛ И ОТИДЕ В 2012.

618

Анонимен

преди 13 години

ОТВРАТИТЕЛЕН ВИД НА МАЛКО МАЗНО И ПРОТИВНО *** КАРА МЕ ДА ПОВЪРНА ОТ ОТВРЪЩЕНИЕ

617

Анонимен

преди 13 години

ГАДЕН МРЪСЕН МАЗЕН ЕВРЕЙСКИ ***!

616

tunyo

преди 13 години

Евала усетил си се бай иване!! защто не се усетат и други хора Борисов-златев е проблема с високите цени!!

615

УУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 13 години

С ТАЯ ЕХИДНА И МАЗНА УСМИВЧИЦА И ТИЯ ХИТРИ СВИНСКИ ОЧИЧКИ ТОЯ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА АКО ОЩЕ ГО ТЪРПИМ.

614

Todor

преди 13 години

В неделя пак сме на площада и дано повече хора да се усетят , че без активно гражданско общество, хора като Дянков, Бойко и Цветанов ( а преди тях малкия мук Никито Василев, Миленчо Велчев, Орешарски, Р. Овч, и Костов - защото всичките са един дол дренки) все ще ни грабят и ще ни успиват с гръмки думи. Последните 4 правителства показаха, че мразят Българския народ и мислят само за себе си и родата. А имаме такива примери на политици защитавали националните интереси дори с цената на живота си.

613

ето я истината

преди 13 години

Цените на бензина полудяха - вече гонят рекордите от 2008-а годинаЦените на бензина полудяха - вече гонят рекордите от 2008-а годинаLivenews.bg - 16 Февруари 15:46Литър А95 от тази вечер ще струва 2.46 лева, а евродизелът - 2.50 лв.Цените на горивата се повишават за пореден път през последната седмица и ако тенденцията продължи, скоро ще достигнат рекордните стойности от 2008 г.ЛУКойл вдигна днес цената на най-масовия бензин А95 с 1.25%. На едро той вече струва 2242 лв. на 1000 литра, а по бензиностанциите литър А95 лв.

612

Червената помия

преди 13 години

644, напипваш правилната посока!Държавата, респективно Дянков и бюджета имат сметка точно от високи цени и ниски доходи(разходи от бюджета за държавния сектор).Високи цени=висока печалба.От високата печалба се взима 10% данък печалба директно за бюджета.В същото време не се вдигат доходи на пенсионери, държавен сектор.Така Дянков си връзва дефицита .И си реже клончето сам.Явно не знае поговорката, за оня дето тъкмо научил кончето си да яде камъни,и то взело че умряло.

611

А.Доган

преди 13 години

ГЕРБ те не са виновни , та те са светците, виновни са гласувалите за ГЕРБ,гласоподавателите, които за пореден път решиха да пробват новия бардак със стари *** , както преди пробваха и със СДС, БСП и НДСВ а ДПС е в ролята на касиера на бардака

610

01. 2008г.

преди 13 години

От 07:00 часа на 2 януари 2008 г. "Лукойл" повиши крайните заводски цени на всички горива като промяната не засегна единствено пропан-бутана, става ясно от търговската информация публикувана на сайта на компанията.Най-масовият бензин А-95 Н се покачва с 5.01 на сто и цената му става 1935.60 лв./1000 л. Цената на дребно по бензиностанциите е 2.05 лв.Бензин А-98 Н се повишава с 4.77% и ще се предлага вече за 2028.00 лв./1000 л.Цената на евродизела също регистрира повишение от 5.18 на сто като стига до ниво 1996.80 лв./1000