131

Глас Народен

преди 13 години

Минимална работна заплата в Холандия - 1416 евро. Минимална работна заплата в България - 141 евро. Бензин A98 VPower от Shell в Холандия струва 1,67 евро (3,28 лв.). Тук струва 2,71 лв. Сами си сметнете останалото. А, да. И тамошният бензин не ти кара колата към основен ремонт.

130

Men

преди 13 години

В България всичко е на обратно, в цял свят казват има криза, Дянков каза няма криза , в другите държави на ЕС горивото е по евтино от нашата а ние сме с най-ниските заплати, ако един Българин бере ягоди тук ще му дават заплата около 500-600 лева а ако е в англия около 1200-1500 паунда работата е еднаква но къде отива разликата от 2300 -2500 лева в заработката при еднакъв труд....отговора е *** ние сме роби на държавата (донори а държавата - ***)

129

Анонимен

преди 13 години

Коментар на Дянков в Дир.бг:Дянков: Цените се качват, защото нараства средната класа и иска да яде!Направо мозък струи от този пич!

128

iliqn

преди 13 години

borko oligofrena i simo nedonos4eto nakede sus tiq pedali tupi

127

MURDOC

преди 13 години

Бас държа, че поддръжниците и спонсорите на Боко му са в бензиновия б'знес. Кеффф, Боко сега щЪ натрупа капитал ,а после по познатия сценарий ще се появи по тивиту и шъ сЕ скара на "лошите" чичковци с бензиностанциите . Аре да вие честит боковия морков дето ви го завря там дет не огрява слънце .Искахте ГЕРБ, получихте го!

126

Анонимен

преди 13 години

Хайде сега до тази табличка с цените на горивата в Европа сложете една с доходите на хората в същите тези страни.

125

do 105

преди 13 години

Прав си така е.Само ,че тука нещата са малко сложни.Лукойл е монополист,зарежда от Русия.Дизела е с неоправдана цена.Тук вече,държавата трябва да реви до колко е склонна да намали таксите ,на които подлежи горивото.Съгласен съм,че в европа е толкова цената му само ,че ако базираме на средна заплата ние плащаме х2 .Да и на 10лв ще купуваме ,НООО много хора ще спрат а от туак следва една верига която ще удари и стоки и т.нАйде НАТо да навлиза в Либия ,че и това заметресение - още по зле става

124

vvv

преди 13 години

паля колата в неделя и спирам някъде на някоя централна улица.. майната им на всички ..искам дизел на 1.75 лв.

123

Аркан

преди 13 години

И понеже не съм селски тарикат, не си ползвам колата, за да се развявам до Самоков, например, а я ползвам, за да си върша бизнеса с нея, та не съм и сложил седем или колкото са там седалки, та от ДДС - то, акциза и непризнатите разходи за транспорт, цената ми се връзва доста по - висока.

122

Анонимен

преди 13 години

"Правителството се зачуди как да намали цените"...Една *** мислила, мислила, па умряла...

121

хлора

преди 13 години

Абе,кавалска работа: акциз на тръбата:акциз на маркуча:акциз на помпата, и става хубава цена.

120

Ранго

преди 13 години

Сетила се Мара да се побара. От 2 години Боко е навласт и не се сети да вземе превантивни мерки за предотвратяване скока на цените. Боко става за герой от комикс, от онези дето хвърчат в нощта, с прилепнали дрехи и блуждаещ в небесата поглед.

119

Аркан

преди 13 години

Тук си много прав съотношението цена / качество и цена / покупателна, както и цена / преки и коствени данъци способност са по - важни от цената като такава. По всичките тези показатели, вероятно сме много назад в класацията. А с какъв дизел си кара някой Х 6 - та не искам да питам? Аз карам американски автомобил, който е малко по - всеяден, та проблема ми е по - малък, просто.

118

Глас Народен

преди 13 години

Само миналата година на чисто нов автомобил, който е немски и е в най-високият клас, му смених два пъти горивни филтри, защото буквално СЕ ЗАПУШВАХА и колата просто изгасваше. ДВА ПЪТИ ! На колата се сипва само и единствено тоя така прехвален OMV Alpin Diesel. Едно на ръка, че при -11 градуса не искаше да запали изобщо!

117

som

преди 13 години

oshti sha va tap4im ,shtot ste lesni

116

Анонимен

преди 13 години

сега се мъчат да се измъкнат и да ни замажат очите с некви барбекюта.Мошеници!

115

Анонимен

преди 13 години

вчера зареждах 2.49лв. А95

114

som

преди 13 години

kmet sam v edno malko grad4e i hi4 ne mi dreme za vas ,zaplatata mi e dva bona i imam slujebna kola kvo mi dremi za taq papla4,nali vie ma izbrahte ,sega sha ma tarpiti

113

Глас Народен

преди 13 години

Всички коментират цената, но никой не отбелязва КАЧЕСТВОТО на нашите горива! Сравняват ми цени на горива от Европейски държави, ама що никой не се хвана да коментира качеството??? Имам 4 коли и абсолютно всяка една от тях се променя коренно, когато й сипя бензин или дизел от Гърция, Германия, Австрия или Италия. Само тук дизелите пушат, тракат, харчат безумно много и не на последно място унищожават двигателя с много бързи темпове.

112

Аркан

преди 13 години

до ВЛАСТПада се, пада се и то лошо се пада. Не ме вълнува с какво си караш Х 6 - та, хич не ти завиждам, не ме вълнуваш, защото за разлика от теб мен ме вълнуват "раята", които работят и ми изкарват и на мен парите. Има вероятност и мен да ме познаваш, което не те прави по - значим в моите очи. Толкова е просто, себеусещането ти е сбъркано, приятелче.