46

MM

преди 13 години

Ами то и на 11.09.2001г беше така - имаше един бг водещ, от телевизия ММ, който си прекъсна предването за да помоли колегите си от новинарските телевизии да погледнат какво предават колегите им от CNN, CBS, ... и т.н. всички възможни световни медии, а именно - че самолет се е забил в едната кула на Световния търговски център и тя е паднала. Познайте кога се усетиха българските "новинари"... добре, че не разчитаме на тях а научаваме какво става по света!

45

kalinka

преди 13 години

Излъчиха ,,екслузивен" репортаж в 10,50...По това време АБСОЛЮТНО всички световни медии вече бяха отразили новината по няколко пъти.

44

Анонимен

преди 13 години

Авторката страда от дефицит на ум! Аман от скандали и земетресения, от яневци, трактори и помия, Славчовци, Опосуми и друга ***. Искаме кулинарни предавания!

43

.

преди 13 години

Ще ви посъветвам само едно , НЕ ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ.

42

do 41

преди 13 години

Иееее!!! И ми дадоха 5 мин. репортаж и после ме занимаваха с тва как баба Станка от село Малумие не може да звънне на аверката си. Или пък как да станем звезди според не знам си коя холивудска ск*чубра! Вземи си тегли куршума моля те!

41

Усмивката

преди 13 години

Ако гледам телевизия, се старая тя да бъде с най-малко реклами. Затова и не гледам филми по тв, защото рекламите отвращават. Има ДВД, има интернет.

40

до "нямам име&q

преди 13 години

Уау!!! В новините в 8!! Сериозно?! А защо направо не изчака утрешния вестник?

39

Клоун

преди 13 години

В България отдавна няма свестна журналистика. Всичко е купено, всичко е с връзки. Дори да се абстрахираме от фъфленето, хъркането, ъ-кането и лапсусите в ефира, повече от очевидно е, че един професионалист не остана. За плешивите или гномоподобните водещи не отварям дума. Това не е телевизия, това е... тамагочи.

38

нямам име

преди 13 години

не съм съгласна със статията,в 8 часа на новините по БТВ имаше новини за земетресението,след това също ,що говорите глупости немога да разбера,де ни ви казвам как реагираха испанците,когато стана атентата в Москва,чак в 16.00 накрая на емисията дадоха репортаж от там,като преди това наблегнаха на испанските новини,на срещи с Хуго Чавес и други латиноновини, а испанците преживяха атентат точно преди 7 години,прекалявате с критиките,и с оплюването на българското

37

Анонимен

преди 13 години

Аз не гледам бг телевизии. Преди да се откажа бтв и нова ме дразнеха всяка минута. Днес гледах CNN и BBC и се информирах за ужасното земетресение пълно. В нашите телевизии работят зле образовани раболепни към властта жалки страхливци. Особено в БТВ и Нова.

36

Анонимен

преди 13 години

Който конролира медиите манипулира общественото мнение.Особенно мразя наглите про-американски *** бтв!

35

NEMO

преди 13 години

БГ телевизии то няма такива.Всички са маскари,маниполатори на обществено мнения и по скоро дезимформатори отколкото информациони институции.А за бавната им реакция просто нямам думи.Гладен журналис истински новини,охранен журналис пропаганда.

34

Студентче

преди 13 години

*АвторкатаБраво, госпожо/госпожице Ковачева!

33

Студентче

преди 13 години

Кой ти гледа вече телевизия? Май само хората без достъп до интернет...Браво на автора! Удар в десетката ;)Иначе дано да не расте броят на жертвите в Япония!

32

Анонимен

преди 13 години

Една от малкото статии тук, която ми хареса. Който не го вълнува какво се случва по света да си гледа турски сериали и от време на време някое глупаво предаване по нашите телевизиики. За другите...гледайте чуждите медии!

31

аз

преди 13 години

Телевизия не гледам, именно заради сараите на доган СРСтата на ЦЦ на ББ магистралите и поредния сериал докато свят светува - Цецо хванат в Акциа СУПЕР ЗВЕЗДА. Новината за Япония по нищо не се различава от това за Либия или за стачката на БДЖ. Нормалнмо е да даде повече инфо за БДЖ - утре като стигнеш на гарата и прекараш там 8 часа много ще ти пука за Либия и др свят.Това заради което спрях да гледам ТВ е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛОШИТЕ НОВИНИ.Кога за последно казаха нещо положително НЕ само за БГ

30

към днесбг

преди 13 години

Извода е че автора иска по всички телевизии и в цялото интернет пространство да се говори за едно и също нещо.Зрителя може сам да избира какво да гледа,слуша,чете.Освен интернет има радио(т.е. никой никого не кара какво да гледа и на кой източник да разчита)."Не че имам нужда да гледам българска телевизия вместо BBC" ами че гледай си я.Нали работиш в медия постарай се да отразяваш по-бързо новини и не коментирай конкуренцията(или поне го правете само с псевдо журналистите в офиса)

29

Българин

преди 13 години

Авторът - показват се тези неща, защото това са Български новини.Защото стачката на железопътните работници засяга хиляди хора, туканка - В БЪЛГАРИЯ. Затова ЗА НАС тази стачка е ного по-важна от събитията в Либия.Това е все едно да очакваме либийската телевизия да игнорира гражданската война в страната им и да занимава тия, дето намират време да гледат с барбекюто на лидерът на българската противоконституционна партия ДПС - Доганоглу. Сравнението ми пресилено е, но вярно.

28

Анонимен

преди 13 години

днес.бг са злета

27

Анонимен

преди 13 години

"протестите в БДЖ, въпреки заплахите да продължат и на другия ден, които (както и очаквах) не се оправдаха, изобщо не могат да се сравнят с мащабите на бедствието, което ще настане, ако Алиансът започне операция срещу Кадафи. "Мерките срещу Кадафи щели да бъдат бедствие!? О, свещена простота!!! О, Ралица, о, бедна душа!