22

До всички

преди 13 години

Че какво пречи да е безплатна торбичката и все пак да си носиш от вкъщи???(риторичен въпрос)Самосъзнанието ни пречи!!!

21

DN.

преди 13 години

STIGA GLUPOSTI -- NAILONOVITE TORBICHKI SA UDOBNI I MOGAT LESNO DA SE REZIKLIRAT. BEZ TIAH NAMA DA E PO- CHISTO, WTE VIDITE.

20

ВОТ

преди 13 години

БЕЗУМИЕ СЛЕД БЕЗУМИЕ.ПЪРВО СЕ ЗАНИМАВАХМЕ С БАРБЕКЮТО НА ДОГАН СЕГА ТОРБИЧКИТЕ СА ПРОБЛЕМА НА ДЪРЖАВАТА.УПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.

19

ВОТ

преди 13 години

АЗ МОЖЕ ДА СЪМ ОБРАТЕН, НО НЕ СЪМ КИФЛА ДА РАЗНАСЯМ ПЛАТНЕНИ ЧАНТИ ПО МАГАЗИНИТЕ! СЕРГИ, КАЖИ ИМ БЕ, СЪСИПАХА НИ НАПРАВО!

18

Пичай

преди 13 години

ДО ВОТЩом ти е скъпа торбичката в магазина, ще си носиш от вкъщи такава за многократна употреба. Напъни си малко мозъка, вместо само да хленчиш.

17

Робокоп

преди 13 години

Идеята не е да си плащаш торбичката. Точно напротив! Да не си я копуваш изобщо, защото не ти е нужна. Ако толкова ти трябва, ще си носиш. Цената не и е 10 стотинки или 2 лева. Цената и е 100години в които ще цапа милата родна планета. Става въпрос за стандарт на мислене. Който води до по-добър стандарт на живот! Мислете, бе хора, това поне не е толкова сложно...

16

ВОТ

преди 13 години

И СЕГА МИЛИЯ МИ СЕРГИ В КАКВО ЩЕ МИ НОСИ КРЕНВИРШИ? ДОЛУ ГЕРБ!

15

до 11

преди 13 години

идеята на "повече от 5 стотинки" е да те накарат да не купуваш торбичката, а да ползваш нещо по-солидно, което няма да изхвърлиш след 1 пазаруване

14

Деси

преди 13 години

По 50 лв. трябва да се бъркат за да се научи простия народ,че не трябва да си замърсява природата и че трябва да е ОТГОВОРЕН!!!

13

do 9

преди 13 години

Идеята не е да си плащаш торбичките, а да не ползваш такива...

12

larco

преди 13 години

Торбичките са полиетиленови, найлонът е нишка.Приветствам идеята. Има достатъчно алтернативи

11

Анонимен

преди 13 години

Аз имам една история с торбичките която искам да спомена.Купувам си вино за 3.60 от едно магазинче на моя пазар и ми дават черна здрава торбичка уж безплатно. Може би 20 кила издържа. Купувам си същото вино от денонощния наблизо магазин. Струва 3.55. Защо? Дали защото не ми дават здрава торба, а една келява за 2 кг най-много да издържи? Разликата е 5 стотинки. И това забележете е цена в денонощен, където по принцип стоките са по-скъпи. Така че една торба повече от 5 стотинки е гавра с клиента.

10

г-н Гейтс

преди 13 години

Еее, разгеле! Време беше.Гледам следното. Баничарница. Взима си клиента баничката в торбичка. Обръща се, изхвърля торбичката в кошчето, което е на 1 метър. И си изяжда баничката. Това се случи около 5 пъти за 10 минути. За цял ден колко торбички са останали да се разграждат и за поколенията? И това е за една малка баничарничка. А за цял град магазини? А за цялата страна? Целия свят? Не е истина!

9

987

преди 13 години

Идеята за платеми торбички не е лоша, НО НЕ СМЕ ДОСТИГНАЛИ ТОЗИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ЗА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ТОРБИЧКИТЕ!!!!!

8

ВОТ

преди 13 години

ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ.СЕГА ВСИЧКО ПАК ЩЕ СКОЧИ ЩОТО ЕДИН КУП НЕЩА ТИ ГИ ДАВАТ С ТОРБИЧКА.ЛЕЛЕ НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ.

7

Анонимен

преди 13 години

Не ни занимавайте с глупости. Какво стана с завода за ***? Колко петилетки му трябват на другаря Борисов?

6

Doktorcheto

преди 13 години

Само така! Трябва да се направи нещо! А българинът е изпълнителен, когато му бръкнат в джоба! Аз си купувам платнени торби - имам две от година насам и не съм дал и една стотинка за торбичка от супермаркет. Направете и вие така! Хем ще спестите, хем няма да пълните гушата на държавата, хем ще опазите природата!

5

12321

преди 13 години

Направете торбичките по 2 лева, така със сигурност никой няма да ги ползва.Некадърността няма граници!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Тая караджова е голяма жмуда

3

Анонимен

преди 13 години

do 1abe komunjago zasto ne malchish prosto a??????????????