468

Анонимен

преди 13 години

КЪДЕ В ТАЗИ КЛАСАЦИЯ Е НОС КАЛИАКРА -ЕДИН ОТ НАЙ -ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ В СТРАНАТА!КОЙ ГИ РАЗПРЕДЕЛИ >КЪДЕ СА ЦЪРКВИТЕ?ОПА МОЩИТЕ НА СВ.ЙОАН! ИЗМИСЛЕНА КЛАСАЦИЯ!

467

Надя

преди 13 години

И магистралите да построят и АЕЦ Белене да построят,нито ще дойдат повече инвеститори,нито тока ще стане по-евтин.Защото сме имали 6 работещи реактора в АЕЦ Козлодуй и тока пак не ни беше евтин.Защото сега имаме на-ниските данъци и най-евтината работна ръка и инвеститорите пак ги няма.Кого заблуждават управляващите?Хвърлят се на големи проекти ,защото там възможността за далавери е най голяма.Това е истината.Останалото е както казва премиера "шменти капели".

466

охо до 464 селянин

преди 13 години

Ти си срам за селото и си ***, не селянин. На умния ти въпрос отговора е (чети бавно): да, качват се доходите или поне влиянието е положително при строителство на инфраструктурни обекти. Индиректно, чрез изпълнители, покупки, заплати етс. Иначе ти как си го представяше: Б.Б. идва у вас , ти черпиш една ракия и той развеселен разпорежда да ти качат дохода?

465

Анонимен

преди 13 години

Пътища и магистрали се строят с ЕВРОПАРИ,а не се както се твърди за сметка на увеличението на заплати и пенсии.Испания е възстановила пътищата и магистралите си с парите от Еврофондове за 10 години,така че това което се случва тук е положително.Защото,ако пак бях пуснал бюлетината на *** Еврофондовете за пътища и магистрали щяха да бъдат блокирани още,оная баба щеще да фъфли и обяснява,че не всички евро фондове са блокирани,а дефакто бе точно така.

464

д - р Гаус

преди 13 години

Бойко и Сергей са специалисти в разправянето на вицове и наистина ме разсмиват ! След като Чарли Шийн го отсвириха вече от ' 2 мъже и половина ', защо продуцентите не направят нов сериал с нашите Бойко и Сергей ? Кой ще е само хлапето ? А кой е агент Хлапето ?

463

Анонимен

преди 13 години

За тези които злословят по бойков адрес, че не си изпълнявал обещанията:-Нали обеща строго да накаже Доган, ами изпълни си го - ГЪТНА МУ БАРБЕКЮТО!

462

Боби

преди 13 години

защо повечето тук мрънкате, че не ви даватролята на държавата не е да дава на калпакролята на държавата е да осигури инфраструктора, пътища, магистрали, условия за развитие на бизнесатакава е ролята на държавата и ГЕРБ точно това прави

461

go Разобличителя

преди 13 години

Misli predi da pishesh!Boiko shte ti syzdade rabotni mesta - ama kato nqma kvalificirana rabotna raka!? Kato naroda e prost, myrzeliv i neuk, koi shte investira u nas?Gram ne iskate da se napregnete da nauchite neshto, ama pone ima s kogo da se opravdaete!

460

Анонимен

преди 13 години

тоя *** първо да ограмоти милиционерите и себе си , после да говори за култура

459

go Селянин

преди 13 години

Da, imeto ti mnogo ti otiva!Boiko li shte ti ka4va zaplatata? Vzemi se obrazovai malko! Ne mojesh ve4no s drugite da opravdavash myrzela si!

458

Селянин

преди 13 години

Ко *** е.... за това,че има магистрали ве тиква загубена.От това качат ли ми се доходите бе ***.Само магистрали в думите ти,а повишаване на доходите кога ще има бе ***???

457

Анонимен

преди 13 години

Никой не може да ти даде повече, от това което ГЕРБ може да ти обещае.

456

Анонимен

преди 13 години

Публичното управление на ЕВРО ФОНДОВЕТЕ предназначени за строителство на магистрали и пътища са поверени на Министерството на регионалното развитие,влезте там и направете справка за всичко което ви интересува.

455

Анонимен

преди 13 години

Да се построят магистралите и пътищата не е глупост,а е нещо което спира развитието на държавата.20 година държавата бе тотално разбита,сега се строи на ново с данъците на ЕВРОЖИТЕЛИТЕ>

454

Генади

преди 13 години

само ГЕРБ ще оправи работата

453

Анонимен

преди 13 години

Пак Станишев е виновен, споко!И за колапса, и за некадърната икономическа и социална политика на правителството...и за полицейщината...и за пожарникарщината...абе за всичко!

452

Анонимен

преди 13 години

Магистралите и пътищата се строят с пари от ЕВРОФОНДОВЕТЕ!Парите бяха блокирани за грабливата тройна коалиция,за ГЕРБ парите бяха разблокирани!

451

ананимен

преди 13 години

народа гладен и болен, а за глупости пари има........10 милиона..........

450

Разобличителя

преди 13 години

Абе,я стига с твойте магистрали. Хората едвам кретат.Създай работни места,производство.Като ги построите тези магистрали и какво?Ще се втурнат инвеститори ли? Пак ще е същото,само дето колко хора ще са измрeли от немотия до тогава.

449

Анонимен

преди 13 години

Някой да знае каква ще е цената на километър по новите шосета?