59

иво

преди 13 години

Абе стига сте ни занимавали с пияни *** и убийци . Като карат двутонни бронирани джипове означава ли това ,че са най -важните в държавата та само за тях пишете.Или нещо греша.

58

Адвокат

преди 13 години

Резултата ще е: споразумение с прокурора и съдията, и присъда под минималната! Три години условно!. . . Да го духат бедните!!!!

57

Анонимен

преди 13 години

ТОЗИ КОЛКО ЖИВОТА ТРЯБВА ДАЖИВЕЕ ,ЗАДАИСКУПИ ГРЕХОВЕТЕСИ , КЪМ ВСИЧКИ ХОРА ДЕТО Е ПОЧЕРНИЛ, И ГОСПОД НЕГО ИСКА

56

Анонимен

преди 13 години

За сведение:Йоската НЕ Е демократЙоската НЕ Е американецЙоската НЕ Е лекарТой е *** мутра,момче за поръчки,кукла на конци,подставена от любимата ви Партия,и свързаните с нея мутро-мафиотски "бизнес"-структури!Това уточнение е само за сведение на форумните интербригадисти!

55

ТОНИ

преди 13 години

Мръсен *** син!!!Почерни толкова хора!!!Дано Господ да го съди!!!Какво е това 15 год????

54

az

преди 13 години

НА виновните ще спасяваме живота им,а за тези които ниамат никаква вина ще ги пращаме на другия свят....направо жалко...

53

Съдията

преди 13 години

"Разследващите предполагат, че тежката бронирана машина се е движила поне със 150 км в час."Сега . . . разследващите могат да си предполагат каквото си искат, ама какво е станало, решаваме ние - съдиите! Та - карал е с 50, но внезапно на пътя е изскочила лоша бабка, та той е бил принуден да влезе рязко в насрещното, където онези с вана не са му дали предимство! Затова МВР дири лошата бабичка и събира инфо от свидетели! Анонимността им е гарантирана! А т.н. "промили" са от лекарсво за зъбобол!

52

q

преди 13 години

Какво значи да бъде признат за винове?Фактите са на лице,пил ли е пил,карал ли е карал,има ли птп има,загиналите загинали ли са? да.Нали в смачкания джип него са извадли от шофьоското място?Какво има да му се признава?Как се тълкуват тия закони не мога да разбера...

51

Анонимен

преди 13 години

Може не означава , че ще получи 15г. затвор,най-много 1-2г. условно,хващам се на бас при какъвто и да е залог, ама никой няма да иска!

50

Анонимен

преди 13 години

Няма смисъл - пратете го в Разлог - да се разходи в ценъра... 1000 човека изратиха момчето...

49

Анонимен

преди 13 години

"Ако бъде признат за виновен, той може да получи до 15 години затвор."Ако беше нормална съдебната система... 15 години за отнети 2 ЖИВОТА!?!Сега казват, че е карал пиян с поне 150, след месец най неочаквано ще се окаже, че друг е карал и понеже се е опитал да избегне дупка на пътя влязъл в насрещното, а другата кола изобщо не е реагирала! Трагично, но сега за пореден път ще видим как може да утрепеш хора пиян с колата си и да ти се размине... или да получиш СМЕШНА присъда!Жалка работа...

48

опа

преди 13 години

И нас тази работа какво ни засяга?Ако иска да умирга, все тая.Да бяхте писали другите хорица как са ...Тоз тюрлюгювеч ме интересува само ако е в затвора.

47

Hetfield

преди 13 години

ЖАЛКО! Ама наистона много жалко! *** трябваше да умре! Да ми прости Господ желаниеята ми, но да ги прибира такива на секундата! Ако го видя този ще го прегазя 2 пъти. Един път напред и след това назад.

46

Не държава

преди 13 години

"Ако бъде признат за виновен, той може да получи до 15 години затвор" Ами значи трябва да ги получи!!! Тук са налице всички възможни отежняващи вината обстоятелства! Нека медийното внимание в/у случая се запази и по време на процеса и да видим кои ще е долния съдия, дето ще излезе с условната присъда. Нека тогава пишат вестниците!

45

Lyubo

преди 13 години

"Йоско вече диша сам, дошъл е и в съзнание..."Много жалко. Искрено се надявах да умре тази гад ***!Явно има още гърч и страдание за него, щом господ го е оставил жив.

44

KOCTA MOCTA

преди 13 години

алооооо,МОДЕРАТОРААААКАКВИ СА КРИТЕРИИТЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА КОМЕНТАРИ ??ЦЕНЗУРА ЛИ ИМА В УМРЕЛИЯ ВИ ФОРУМ??

43

Анонимен

преди 13 години

Трябва да получи толкова, колкото и Максим Стависки - така е Справедливо, нали? И двамата заслужават да лежат в затвора, Но, уви Законът отдавна не важи за всички...

42

Breach

преди 13 години

43, Научи българската граматика, после издавай присъди.

41

Никой

преди 13 години

Той не седнал зад волана ,те са го накарали на сила. Той не пил,те саму налели в устата и той не карал с 200 км/h . Според мен няма и да лежи 2 месеца в затвора зашо ние такава скапана държавата че с пари ще го онивинят и тои пак ще си кара бронираният джип. Заслужава смарт !!!

40

KOCTA MOCTA

преди 13 години

направо за разстрел тоя Йоско-Моско ... такива гадини да ги трепят без присъда ...