104

Анонимен

преди 13 години

Na arabin viara da niamash! Vsichki arabi sa teroristiNai dobria arabin e tozi koito e veche pri Alah

103

Уго Чавес

преди 13 години

Администраторски ***/ Дрисло, защо си ми изтрил проучването, кои са "за", и кои "против Каддафито, а?

102

за 99

преди 13 години

Събота и неделя днес-а е запазена територия за издънките на запалката и хамстера. Нали са наши хора, днесчетата , пуснат им глупостите и народа зафата да плюе ..........

101

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Според мен не е много равнопоставено... - да отнемеш на човека душата заради една *** империалистическа виза...

100

Калин

преди 13 години

тъй тъй :) Ама Обамката е най извесния социооналист в Щатите .. редно е да го хвалите и тачите .. може го поканите в централата .. да го дарите с орден и медал.. ударник на позитанския труд .. изразен в измама :)

99

РОТ ФРОНТ

преди 13 години

*** нацвъкаха минусите на - всезнайко . *** забравихте тоя *** какви и по време на кои праздницитоя *** даваше присъди.

98

за 89

преди 13 години

Най -добре да се вдигнат и да идат там да се бият на страната на Кадафи. Мицля ,че Бойко ще им даде самолет. Па дано паднат славно в борбЪта та да се отървем от тях най-сетне..............амин

97

Калин

преди 13 години

Обамката отдавна си .. го е заслужил.. избива собствените си поданници .. изживява се за крал на кралете като го наричат либетата :) докато ги мачка .. пълни сметки по чужбина .. а *** тука с ордени го дариха .. :)

96

Анонимен

преди 13 години

няколко дни

95

Калин

преди 13 години

кадафи отдавна си .. го е заслужил.. избива собствените си поданници .. изживява се за крал на кралете като го наричат либетата :) докато ги мачка .. пълни сметки по чужбина .. а *** тука с ордени го дариха .. :)

94

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Уорлик не се е появявал няколко дни... - да не би наистина Запалката да му е отнел душата...

93

972

преди 13 години

s gadaffi zle,bez gadaffi dvaj po zle.za libiicite,imam predvid.niskointeligentni.polunegramotni,fanatici,marzelivi,golemo koli4estvo otka4alki poradi kravosmesitelni brakove.bez polkovnika taj sgan 6te se izpokoli.ne 4e mi puka,ama 6te vzemat da se maknat v evropa,deto i bez tova mi se gadi ot musulmani.aida tepaite se,pa 6te vidim koi 6te pobedi.ako yankite ne im vlezat tia tapaci i voda4 nemat i ne mogat se opravi s pravitelstvenite voiski.GOSPOD SI ZNAE RABOTATA.AMIN.

92

Анонимен

преди 13 години

Защо не разберете следното нещо ; Че ако Америка и Израел бяха в основата на бунтовете срещу Кадафи до сега вече отдавна щяха да са му видяли сметката . Всичко което се случва в Арабските страни е под диктовката и контрола на РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ , ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ -- като Ал Кайда , Хизбула , Ислямски Братя и всичкия останал мухъл и *** на тези държави . Всичко това се финансира от Иран , Сирия и др. за които Тероризма е майчиното им мляко

91

Калин

преди 13 години

Уорлик е дипломат .. когато в доклади ..изказва истината за болшевиките от герпп .. те дават пресконференция с него.. да замажат хората :)

90

lfjgkdlh

преди 13 години

Добре ще е ако полковника се задържи. Той е диктатор, сатрап и т. н., но това което би дошло след него ще е подобно на това, което стана в Ирак - шахиди, шахидки, уахабити, фанатизирани шиити обезглавявания (в това число и на българи) самовзривявания по площадите, които отнеха живота на повече хора отколкото двете войни на САЩ срещу Ирак. Европа и САЩ не разбират съзнанието на обезумялата мюсулманска тълпа (ако въобще го имат). Пиша това защото съм живял там и ги познавам. "Демокрация" ли ?

89

всезнайко

преди 13 години

Долу Кадафи....мръсен и гаден диктатор.

88

Някой греши

преди 13 години

По долу някой от участниците пише, че американският посланик щял да става кмет на Анадола. Това не е вярно. Завчера Уорлик като премиер на България се изтъпани в залата за пресконференции на Министерския съвет и даде указания как да се промени НПК, как да се конфискува имущество и т.н. Борисов, Цветанов и Младенов го слушаха в захлас. Само дето не му "запретнаха ръкава" пред журналистките. По скоро трябва да си честитим новият премиер, отколкото да го пращаме в Анадола, той да "запрята ръкави".

87

Петьо-Еврей

преди 13 години

Българи братя погледнете добре тази снимка. и помислете искателе тази *** да се распространява по света като колорадски бръмбари и края на краищата да превземе този свят. и вашите деца Българският народ да заприлича на маимуни??

86

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Дилема станишева:Улични протести ли да правим, или да помогнем на другаря Кадафи?...

85

Моля доброволци

преди 13 години

Та те войските на Кадафи са на стотина километра от Бенгази. Има ли мераклии от форумите да подкрепят "революционерите"?