83

Зетя

преди 13 години

Българина масово е и неграмотен, освен всичко друго. Шокиращо глупав, неблагодарен и примитивен народ. Ужас!

82

nabludatel

преди 13 години

koi kak se naricha i ot koja partia parite reshavat.dano e polezno za bg.i decata koito se rajdat tam

81

До странджата

преди 13 години

АБЕ ***. А ТОГАВА ПРЕДИ ГОДИНА И 6 МЕСЕЦА ЗАЩО НИ ИЗЛЪГАХТЕ ЧЕ СТЕ ПРОТИВ ДПС И НИ ПОДВЕДОХТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС А СЕГА ВИЕ ОФИЦИАЛНО СТЕ В КОАЛИЦИЯ С ТЯХ ? И В НАШИЯ ГРАД ГЕРБ И ДПС СА ЗАЕДНО,ПОДПИСАХА ПРЕДИЗБОРНО СПОРАЗУМЕНИЕ И КАТО ПОПИТАХ РЕГИОНАЛНИЯ НА ГЕРБ ЗАЩО НИ ИЗЛЪГАХА И ПРЕДАДОХА МИ ОТГОВОРИ ТАКА " ЗА НАС ДА Е СПОЛУКАТА,ЗА ВАС ДА Е ПОУКАТА" И СЕ СМЕЕШЕ С ГЛАС. СРАМ МЕ Е ОТ СЕБЕ СИ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕЗИ КРАДЦИ,МУТРИ И МАФИОТИ .....ГЕРБ= ДПС

80

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Та да добавя......дори 1. 600 000 Българи да гласуват за други парти само ромсдките и турските гласове за нас са 1.800 000.. Дори и 1 Българин да не пусне за нашата партия пак сме повече. А и отсега се подготвяме......Навсякъде в провинцията в общинските съвети Герб и Движението за Права и Свободи са в коалиция,гласуват заедно и ще сме подкрепени от тях САМО ГЕРБ

79

Анонимен

преди 13 години

Помогнете на България! Елате в играта! erepublik/en/referrer/urban_boy (сложете .ком след erepublik)

78

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Абе кво ревете тук срещу Бойко и Герб бе ? Боли ли ви а че ще имаме и президент както имаме правителство. Над 1 милион сигурни ромски гласове,800 000 етнически турци и помаци са за Герб и 400 000 Българи от висшия ешелон и чиновници. Колко прави това а нещастници ? над 2 милиона сигурни гласове. А гласподавателите в страната са 6 милиона,винаги гласуват около 60 процента тоест 3.600 000,значи имаме на 1-ия тур президент с 2 милиона гласа. САМО ГЕРБ ВИВА ПОБЕДА

77

Ето това е Герб

преди 13 години

Хора,днес губернатора на Република България,политическия покровител на Боко тиквата и на ГРОБ ,Американския посланик е наредил на Българите да толерират ***,да не ги заставят да плащат разходите си като ток,вода,отопление,храна,да им се дават всеки месец социални......Граждани,да изметем наесен слугинажното правителство на ГРОБ, за Борисов ще гласуват всички ***,но трябва да знае че окончателно загуби нашите гласове.......АМИН......Уорлик: Ромите са също граждани на България и имат праваРомите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик пред ромски лидери. Той участва в среща за обучение на балкански ромски лидери под наслов "Ромски лидери за регионално сътрудничество", предаде Дарик. Той посочи, че е дълбоко ангажиран с въпросите, свързани с ромската общност в България, и добави, че се е запознал с ромски лидери и семейства.

76

Аре стига хумор!

преди 13 години

На снимката и личи, че е бременна. Мирче се прави на луд, че не е разбрал, че е бременна. Прави се на луд и че не е знаел какви ги е вършила. Най-вероятно ще я изкарат самият дявол и ще си скрият безобразията. Вкалинчено е положението :)

75

Бачо

преди 13 години

Остана ли някои от ГЕРБ които да не е замесен в кражби и корупция...и остана ли изобщо някои *** да ги подкрепя

74

Контра - Атака

преди 13 години

РЗС смята, че когато излезе истината Калина Илиева може да се окаже положителен за корупционната среда ентомологичен субект, а Министъра на земеделието опасен трипс (вид вредител по житни растения-бел.ред.), който смуче корупционен сок от фаза вретенене до цъфтеж на всяка обществена поръчка в системата на МЗХ. При евро проектите се нахвърля главно върху последния обвивен лист, чрез който си гарантира поне 20% комисионна, се казва в съобщението на партията.

73

Бачо

преди 13 години

Браво на РЗС пак ще изкарад на показ крадливите *** на измекярите от ГЕРБ

72

сандански

преди 13 години

мазен миро ще бъде следващия измамник който ще бъде разобличен и показан истинския му сурат от наше яне.

71

до 75

преди 13 години

АМИ ТИ ???КАКВО ПРАВИШ ТУКА,ЗА КОГО СЕ ОЖЕНИ Я КАЖЕ НА КОГО СТАНА ЗЕТ?

70

Зетя

преди 13 години

Българина е психясал. Не спи, а дращи глупости по форумите.

69

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I NA TARNOVSKATA KONSTITUZIA,PREMAHVANE NA PROGNILATA MIZERNA republika NA ZLOTO...

68

falshifiator

преди 13 години

tozi onzi,onaja taja,nali imam rabota pak ostanaloto e za statistite,sirech dedustatorite

67

Анонимен

преди 13 години

VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I NA TARNOVSKATA KONSTITUZIA,PREMAHVANE NA PROGNILATA MIZERNA republika NA ZLOTO...

66

Анонимен

преди 13 години

Не народ, а ***! - отдавна са ни го казали, ние продължаваме да се вмирисваме!

65

сг

преди 13 години

ДАВАЙ ЯНЕ РАЗСИПИ ГИ ТЕЗИ КАВАЛИ КРАДЛИВИ.КСЕНОФОБИ ГЕЬОВЕ И ТЕМ ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ СА КСЕНОФОБСКИ И БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПИТАН ОТ ПРОКОРАТУРАТА .

64

lilia

преди 13 години

Надявам се да спрат подобни нападки.Никой нищо не печели от подобно отношение помежду ни.Доказваме за пореден път че не сме в състояние да проявим нормално гражданско мислене и подкрепа в процеси на промяна.А и с конкретно изречени хули и обиди само заклеймяваме повече мнението че сме неспособни на промяна.А аз съм уверена че не е така.Има много разумни и талантливи хора между нас, които за съжаление мълчат и тихо преглъщат обиди.