127

Анонимен

преди 13 години

Швеция секс,Франция храна.България Корупция

126

До 121

преди 13 години

Пълни глупости. Живея в Германия. Един смотан лаптоп с Windows 7 базова версия струма 500 Евро. В България е по изгодно да се копуват компютри. По евтино е в САЩ.

125

маруся

преди 13 години

Чужденци наемат кола под наем от мои приятели и отпътуват към морето. Като се връщат разказват, че през един от проходите едвам се спасили -тирове, полиция, дупки, липса на табели, сигнализация, но те все пак са се справили и са оцелели. Е, тогава нека бъдем страната, в която се тестват възможностите да оцеляват нормалните хора! Не са нужни допълнителни инвестиции - имаме си всичко: корумпиран съд, полиция, кофти пътища, грабежи, измами, такива приключения ще им спретнем - СУПЕР БРЕНД! БРЕНДО...

124

БАС ХВАЩАМ

преди 13 години

Швеция секс, Франция храна. България Шкембе Чорба и Ракия

123

proud bulgarian

преди 13 години

Джон ночев е създател на лунния спускаем модул ийгъл! Алоо ние измисляме компютри, космически кораби, дигитални часовници, автоматични скоростни кутии, двигатели за самолети(двигателите на Асен Йорданов), бежични сърдечни монитори, ксероск машини-като идеятар термичната изолационна смес на стоян люцканов, U-вълната в електрокардиограмата на д-р Борислав Георгиев ,млечнокиселата бактерия на киселото мляко-открита от д-р Стамен Григоров, АЗБУКАТА, пеницилиновите гъбички на д-р Григоров

122

до 118

преди 13 години

Явно един път не си влезъл в час по история. Нямаш и малка идея каква е историята на България. Бягай да четеш някаде, че си срам за великия ни народ.

121

Emo

преди 13 години

Швеция секс, Франция храна. България ПРОСТОТИЯ?

120

Анонимен

преди 13 години

До 98 Нямам си представа колко струва отделно Излизаш на запад и си купуваш компа от там Един и същи лаптоп --там 340-350 евро в България в момента 999 лева / в оферата / Там всичко е с оригинален софт и не ти пука и ъпгрейда е автоматичен и всичко е ОК

119

boza

преди 13 години

Sveden --sex, France--- hrana .Bulgarien --cigania !

118

Анонимен

преди 13 години

Автоматичната скоростна кутия е създадена от българина Румен Атанасов

117

Анонимен

преди 13 години

Относно кирилицата, знаете ли откъде възниква тя? Да, дали сме я само на руснаците, а колко народи преди това са се ползвали с четво и писмо и какво книжовно богатство са оставили, знаете ли че Византия е само преносител, блестящ мост към преминаването на източната култура на Запад, а ние сме издънка на тази култура. А в днешно време, дори и да имеме известни личности, то те в сравнение с другите народи са много малко процентово. Та, ние дори нямаме нобелов лауреат.

116

Turkish WC

преди 13 години

Турски клозет, това ни е брандинга. Благодарение на малцинствата и любезното съдействие на ЦК на БКП и ДС.

115

Анонимен

преди 13 години

България - скъпа храна и евтин секс

114

proud Bulgarian

преди 13 години

българския хан Тервел спасява европа от Арабското нашествие в началото на 8 век! Ако не знаете това-прочете за хан Тервел-имате интернет, знам ,че няма да отидете в библиотека! Като споменахме библиотеките-българинът свети НАУМ е създал Кирилицата((Кирил и методии създават глаголицата!). Академик Наджаков дава идеята и поставя основите на фотокопирната технология(днешните ксерокс-машини). Георги Наджаков се пише Georgi Nadjakov-ако решите да правите справки

113

.).

преди 13 години

България - зоопарк от *** и некадърни драскачи. Няма какво да се прави в България ли бе *** *** ? Ходете в Зимбабве ...***.

112

агент 007

преди 13 години

ами като е толкова чудесна защо останахме само 7 000 000, значи нещо не и толкова "чудесно". И не ме разбирайте погрешно работя в туристическа агенция и много добре знам природните и исторически дадености на страната ни, но с тази политика и геноцид спрямо собственото население, се роди простотията, беззаконието и престъпността, а за съжаление чужденците виждат най-вече заплаха за сигурността си и всеки път ми казват да хубава природа, но много криминална държава - мафия са точните им думи..

111

John

преди 13 години

България е страната на откраднатите данъци! 20 години събират, няма едиа положена плочка. Кварталните улици тънат в кал и мизерия. Там не живеят хора. Живеят само ако има да се дерат още кожи с данъци. След това там е черна дупка.

110

Анонимен

преди 13 години

bg - cigania

109

Анонимен

преди 13 години

Швеция секс, Франция храна. България - ***....

108

Анонимен

преди 13 години

ДА СЕ промотираме като скромни съседи на великата мукедонскъ нация или като пазители на човеко подобните *** ***