326

Ани

преди 13 години

Здравейте истински български мъже,запретнете ръкави и *** и покажете на света какво можете.Спомнете си вашите баби и дядовци.При много по-мизерни условия раждаха по няколко деца.Не оставяйте тази красива страна да бъде окупирана от други етноси.Трябва сами да се спасим.

325

левскар

преди 13 години

Тези Българи не са умрели те са имигрирали,управляващите давайте в тоя дух и вашите деца ще управляват знаете ли какво..........на дедо муро..........вафлата мура.........."всеки втори българин си търси работа в чужбина"в.Телеграф,чете те и вижте какво става няма вече "общаци"има само"***"а за производство трябват..."общаци"

324

Edrogurdest

преди 13 години

E odat ama posle...edin simeon II ne ni stignata sega i simeon Djankov :)

323

Анонимен

преди 13 години

bulgar bez dar6ava tovae nai nai nai dobrata novina siaka6 kuce maistia ulicno brevazhodno hahahhahahhah

322

Анонимен

преди 13 години

Не знам защо си мислите, че в тая държава измират само българите? Айде помислете в колко по-лоши условия живеят ***, та и някои от турците дори? Те също ***.

321

Ani

преди 13 години

Ai, plus oste 4 -5 -ma! Az i saprugat mi se pribirame sled njakolko godini da si ziveem v Bulgaria. do togava planirame da imame 2-3 deca :-) Hubavo e v 4uzbina, ama parite ne sa vsi4ko! Znam, 4e v Bulgaria ne e lesno, ne e nuzno da mi go kazvate! Oba4e samo tezi, koito sa zivjali v 4uzbina znajat kakvo imam predvid. Taka 4e spokoino! Ima mnogo mladi hora, koito zaminaha za 4uzbina da u4at ismjatat posle da se vrastat.

320

До 300

преди 13 години

Прав си българино, трябва да се хващат тоягите но тия тояги се намират между краката :)

319

Селянина

преди 13 години

Много си прав Ага, ама мноо си прав. Все наготово всичко чакаме и все гледаме назад, докато хората вървят напред.

318

2078-2118 г.

преди 13 години

Не са верни прогнозите, че ще изчезнем като племе. Напротив, размножаването на истинските българи започва, когато станат тотално бедни, неграмотни и заживеят от социални помощи. Тоест пътя по който вървим. Няма да сме живи да видим, но очаквам в по-горе цитираният период българските семейства да са с по пет до девет деца. Включително и заможните семейства, които ще осиновяват сирачета от цял свят, за да ги спасят от глада и мизерията. Вярното е че като цяло нацията няма да е повече от 4-5 млн.

317

Селянина

преди 13 години

Я стига бе Генади, кви са тез черни краски дет ги рисуваш, май те гони параноята, стига вече ни баламосвахте с еврейската конспирация, истината е , че сами сме си виновни за положението , НО с вещата помощ на другаря Георги Димитров, Желю Желев и Фильо Димитров.Иначе не се настройвай против всички роми, познавам и много работливи такива. Това , че не успяхме да ги интегрираме като хората, а вместо това се турчеят си е вина на управляващите гьормедици, жадни за пари.

316

Анонимен

преди 13 години

За 20 години се стопихме с 2 милиона, това е вярното! Излиза,че ще бъдем 5 милиона само след още 20 - примерно...Колко от тях ще бъдат от българския етнос ? Отговорът клони към пренебрежимо малка величина. Щото кой ще има нерви да живее в първата *** държава в света?

315

Агата

преди 13 години

Народ, който не е извоювал сам свободата си-никога няма да я оцени

314

18 1 81

преди 13 години

За благодарение на ромите, намаляхме само 600.000 души.

313

комунист

преди 13 години

И какво трябваше да се очаква, след 20 години разруха и разсипия. Когато новоизлюпените демократи стигнат стандарта при Тошо, нека да свирнат. Просто си останахме последната дупка на кавала

312

до 247

преди 13 години

Да,точно така,България не ми е виновна за нищо,защото какво е една страна без народа си,затова обвинявам тях(хората-за това,че са злобни,некадърни и мързеливи),те са ми виновни и те са ми длъжни,разбра ли,нещастнико!

311

брат

преди 13 години

Страхливото племе мълчи ли мълчи..имам чувството ,че тия хора нямат грам себеуважение понякога не е реално така просто, срам ме е от собствения ми овче-мишешки народ ! Едно време какви юнаци е раждала майка България,ще се обърнат в гроба ако видят на какво е заприличала родината им...

310

генади

преди 13 години

Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, *** толкова много държат на него:Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.........................................................................................Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!Добре дошли, европейци, в новиятмултикултурен "рай"!Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните ***, но най-вече, за да издържате ония ***, които искат да играят "водеща роля в този процес".Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни ***, децата ви биват клани от ***...Най-отгоре *** ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"...Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!...................................................................Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.

309

мишки

преди 13 години

Мишки сме мишки ни управляват мишки ни крадат мишки ще ни крадат и за напред ДОКАТО...българския народ го позволява ако не разбирате и ако искате промяна трябва да започнете от себе си и от робското си мислене , всеки казва: "Долу правителството , крадците във затвора и прочее всички много говорим ама нищо не правим .. кой избра правителствтото? Аз и ти , кой позволява да се случват такива безчинства АЗ И ТИ, народа е по силен от всяко временно избрано правителство..просто сме страхливи мишки...

308

Селянина

преди 13 години

И коя е таз чифутска власт бре Генади, я ни светни и нас с цървулите да знаим

307

ИЗРОДИ

преди 13 години

Избиха народа , накрая ще останат само *** и турци...*** държавата...