146

ВОТ

преди 13 години

АЛО *** ОТ ГЕРБ МНОГО ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВБОЙКО БОРИСОВЦЕЦКА ЦАЧЕВАГЕОРГИ ПЪРВАНОВ

145

153

преди 13 години

а на гербероидите много им се иска да не се споменава името му ... що ли, да не би да се срамувате от това което лъсва ?

144

ВОТ

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

143

имаше

преди 13 години

навремето един много хубав виц ... По време на революцията 1917-та година, по улиците се стреля, вика се, бе размирици разни... Старата графияна вика прислужницата си и й нарежда д аизлезе на улицита и да разбере какво става... Връща се жената и разкава "Ами революция, Марья Ивановна, бие се народа, иска да сваля царя!" . Графинята Пита :" А какво искатр всъщност хората?" "Да няма богати!" "Странно... дядо ми беше декабрист, също искаха да свалят царя, но искаха да няма бедни..."

142

Анонимен

преди 13 години

Каквато и да е темата,все стигаме до Цветанов.Ей много ви пречи на комуноидите,секнаха ви чадърите на далаверите.

141

фалшива фактура

преди 13 години

Няма вече пържени картофки, няма...

140

абе

преди 13 години

каквото и да приказвате сметката е елементарна, със 100 лв какво можехме да си купим преди 2 години и какво сега ? пък кой преди какво бил крал, то или няма отношение, или просто не се е крало толкова много, колкото сега, урбулешката, типично по мутренски, паднешки и на никой не му пука, скед като вътрешния министрър не се свени на натопи с цел да се облагодетелства той самия, родиелите на жена си, какво да говорим, та той утре може да предаде когото си реши, как може да му се вярва...

139

Анонимен

преди 13 години

Цените се повишават и качват.Винаги ще има недоволни.Преди когато цените бяха ниски всеки ден към софия идваха трактори с недоволни производители.

138

koina

преди 13 години

oh 4i ma radva tas novina sha sa napalna sas pari,digvam cinata i ne ma interesuva hi4 nishto

137

коларов

преди 13 години

КАК ТАКА В БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИТЕ СА БОГАТИ???И ОТ КОГА ЕДИН БОГАТ ЧОВЕК Е КОМУНИСТ???И АКО Е КОМУНИСТ, ЗАЩО НЕ РАЗДАДЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ НА БЕДНИТЕ, МИ ИСКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ДА РАЗДАДЕ МОИТЕ ПАРИ НА СВОИТЕ РОДНИНИ????

136

Масларова

преди 13 години

Тва на нищо не прилича... един хотел да не може да си купи човек...

135

Анонимен

преди 13 години

картофите поскъпналими насейте си картофи и яжте без париземя има незасята колкото искате по селатаама не ви се работи май ??хем боли хем сърби

134

Анонимен

преди 13 години

Комуноидите отклонявате се от цената на картофите,скока на горивата и хляба с 500%,фалитите на банки,99% безработица и как всички умираме от глад.

133

Случаен

преди 13 години

Не ви ли писна да ви правят на балами? Да оправдават некадърността на политиците ни с ЕС? Да ви крадат всекидневно? Да ви се подиграват в очите? Не вашите заплати са замразени на 3000лв месечно, нали? Но както виждам, не ви е писнало.

132

136

преди 13 години

да де, ама сега не са те на власт - темата е що се повишават цените в момента :)

131

Анонимен

преди 13 години

"135 с 11 000 000 колко апартамента ще купиш"Брей тоя Цецо съвсем се е забравил! 11млн! Това не го очаквах!

130

133

преди 13 години

всяко стадо с мършата си

129

пондю дудуня

преди 13 години

порт'калите по 89 ст.,каартофите...1,20 лв. ми че да ядем поорт'кали уа братйа ромо-болг-ар-и !!

128

Анонимен

преди 13 години

въййй, ами ся ?!?

127

ИСТОРИЯТА

преди 13 години

Това Правителство начело с ГЕРБ водят БЪЛГАРИЯ към Четвърта Национална Катастрофа.До края на мандата им Румъния ще си взема Добруджа,Турция Тракия,Македония Пирин, и столица на БГ ще е Пернишкия град ТРЪН.