165

!!!

преди 13 години

Е ако на тоя му плащаме, егати и БАН!Пълни глупости!

164

a???

преди 13 години

A koy e "sazdateliat",a koy e sazdal nego????

163

поредна глупост

преди 13 години

Божа работа ! Всеки да си гледа своята работа ние си имаме достатъчно наша работа.Човек който вярва в Бог не се страхува и не се занимава с такива глупостиПо тази причина аз наричам горенаписаното "глупости на безработни"

162

Анонимен

преди 13 години

toz doc Atanasov mi e prepodaval ujas...

161

Анонимен

преди 13 години

А не е ли най-добре ,да станем по-добри???Малко по-човечни!

160

онбашията

преди 13 години

баси какви глупости

159

Анонимен

преди 13 години

Стига с ПРОСТОТИИ бе гъби!!!Народът достатъчно тегли,че сега и вие психически да го гоубивате!Пишете нещо ПОЛОЖИТЕЛНО,нещо хубаво!Ей,*** народ,слаба ДЪРЖАВА!

158

Вселенския разум

преди 13 години

Не закривайте БАН!Спрете им ракията!

157

знаещ

преди 13 години

Станаха вече отвратително досадни с тези безмислени прогнози!Когато бях ученик преди 30-35 години,такива "учени" прорукуваха,че петрола щял да се изчерпи около 2010 г....И напълно съм съгласен с ДАНЪКОПЛАТЕЦ.Ако това "работят" корифеите от БАН,подобре да и слагат катинара веднага!

156

На дедо дедовия

преди 13 години

Аз, предлагам, не да се закрива БАН а да се пенсионират изкуфелите старчета от там. Трябва да се даде път на младите, просто е. Не трябва да се закрива нищо. Идеята за закриването е на чича ви Сам. Според него никоя друга държава извън тъй наречените "велики сили" няма право да създава наука, индустрия, нама право да има армия и трябв ада се подчинява безпрекословно на великите САЩ. Също както СССР с тази разлика, че май СССР позволяваше да имаме доста повече неща. И не слушайте Дянков ...

155

Vanya

преди 13 години

Хахха... Наближи 2012 и краят е отложен за 2060!Доста елементарно звучи, поне както е поднесено. Като вести от кварталната кръчма. Но не забравяйте, че "новината" е минала през "интелигентното" перо на нашенски журналист ;)

154

Анонимен

преди 13 години

Boiko, zatvaria BAN i ne mu misli!

153

Данъкоплатец

преди 13 години

Гениално откритие!!! Ако това са темите, по които работят нашите учени и получават заплатите си от нашите джобове бих се съгласил да закрият БАН.Или да си получават парите чрез SMS даречем от заинтересованата от проектите им публика!

152

...

преди 13 години

дрън дрън...от много време насам всеки предрича края на тоя свят...първо е 666г. защото било числото на дявола...после 1001г....след това с идването на власт на Хитлер...после 2000г. .... отложиха го за 2001г. след тва пак за 2010 ся маите били казали 2012 ... 2012г. просто свършва майския календар и започва друг период...аре стига вече то е ясно че сме бунаци и ще се самоунищожим но никой не може да каже кога.....и тея "учени" от БАН нямат ли си научна работа че вече се праят на врачки...

151

коматя

преди 13 години

Яжте бял пуфкаф ляб,лук и праз,слушайте чалга- малко остана !!!

150

hh3

преди 13 години

Съществен въпрос е и дали Нютон е написал ръкописа ПРЕДИ или СЛЕД като го е ударила ябълката. Хаха

149

hh2

преди 13 години

А и "теорията" представя множество взаимозависимости без да оправдае заключенията си. Ако жизнената енергия е произведение на енергията от недрата УМНОЖЕНО ПО възрастта на Земята (4.5 млрд. ), то тогава за да се "изчерпа" жизнената енергия, трябва енергията от недрата да е 0. С други думи недрата на Земята ще спрат да работят до 8 млн години, според твърденията. Ето тук стигаме до идея, която може да се установи, за да може теорията да не звучи като от тетрадката на Нострадамус.

148

Анонимен

преди 13 години

problema e 4e ne su6testvuva proces kato mladeene :Dsme6na rabota:D jahahahah ima samo stareene :)

147

hh

преди 13 години

Тоест, през 2060 "живият организъм Земя" ще започне да "старее" и ще умре до 8 млн. години.. Това е доста оптимистична теория след като вероятно ще се самоунищожим в някой момент. "Приведенитe доводи обаче не трябва да бъдат основание за песимизъм, тъй като според всички световни религии "душата" е безсмъртна и съзнателна.... посочва българският учен."Хехе, някой да не очаква, че ще живее 8 млн. години? А и откога учените вярват в Господ? От др страна от такъв "учен" може да се очаква.

146

Auu

преди 13 години

TEA OT BAN ,DA SI NASO4AT USILIYATA DA RAZBERAT KOGA 6HTE SVURSHI Apocalipsisa V BULGARIA, (do zavejda6htiya otdel KATASTROFI pri BAN);