518

e

преди 13 години

Тъстовете на Цветанов със 150 съмнителни бонаЧе са със съмнителни бонове надали някой се съмнява, ама аз люто се съмнявам, че са само 150.

517

аз

преди 13 години

голяма помия се излива - нищо умно не видях

516

Анонимен

преди 13 години

Я Патрашкова,като е толкова отворена да каже нейният текезесар,как има толкова голямо състояние след,като е бил служител в МВР.А Патрашкова?Значи единия работел в МВР трупал милиони и по чист от момина сълза,а за другия не може.Или на всеки,както му е угодно.И вземете се скрийте вече,че ми се повръща от вас.Предпочитам Боко и Цв.цв,пред тракториста и гея.

515

527

преди 13 години

Стоянчо за парите на Маджо не е ли по добре да питат Тиквуна? :) Той трябва по-добре да знае, нали си бяха ортаци, пък даже и кумец му е :))) Верно, прякора който му измисли е малко кофти, ама карай :))) То като гледам за Боко - Тиква си е комплимент :))) Можеше и Дришльото да го кръстят

514

529

преди 13 години

Ами да кажат бе гербав *** да кажат и за парите и имотите на Гоце и на Гея и на Доги. Нали милицията е тяхна, данъчните са техни, финансовото разознаване е тяхно, СРС-тата са техни, пък и това беше основно обещание на Тиквата. Е що не изкарат нещо тогава? А излиза само потвърдена информация за откраднатото от Цуци и покровителстването на орг. престъпност и контрабандата от Тиквата :))) Що така?

513

ха-ха-ха

преди 13 години

Я и милиционера изплува като л***о на повърхността :))). Знам бе знам, Цуци е честен като всеки милиционер :))). Аре бегай на кръстовището да регулираш, че кат ти гледам Ентелекта май ще се наложи да те преназначават като "полегнал полицай" :)))

512

наблюдател

преди 13 години

Кво говореха, а кво стана :))) Боко и Цвъцко бяха най-чистите и най-честните, а те и с *** си крадат. Бяха се преборили с корупцията ама бизнеса давал повече подкупи, били преборили организираната престъпност ама контрабандата скочила тройно :))).

511

до 540

преди 13 години

Абе РЕД,къде се криеш?

510

Достоевски

преди 13 години

Всички на полиграфа!Само ЦвъЦвъ на ... пантографа!/пояснение за геберастите - пантограф=токоснемателя на трамвая или тролея/

509

ха-ха-ха

преди 13 години

Ама вижте сега кво толкова е направил Цуци, че ревете? Пооткраднал малко :), че то кой от ГРОБ не краде :) Те кат се почне от ток и жица до апартаменти всичко крадат :) Нали в партийните школи на партията майка са се обучавали :). А Цуци е и крайно нуждаещ се. Той три дечурлига е подсигурил на тая държава. Заслужава по някой и друг апартамент за това :)))

508

sega

преди 13 години

Кога този изпечен бандит Цветанов ще бъде изваден от правителдтвото и съден? Както и да се опитават да го прикрият от НАП - истината задължително ще излезе наяве! От друга страна - колкото повече се дискредитират и той и патронът му Борисов- толкова по-сигурно и по-скоро ще се сринат с цялата си престъпна клика. Трябва ни правителство на националното спасение след като мафиотите на Борисов ни забиха в дъното!

507

8888

преди 13 години

ако обяват сvетовен конкурс за кражби,нашите партийки и движения ще счупят рекордите.Едни и същи са зад всички цветове

506

UMIRAM OT SMEH.

преди 13 години

ha ha ha ha ha , toia Da4kof, taa PEPELIASHKOVA, UMIRAM OT SMEH.ABE ALTYNI, KATO IM VIDITE KRATUNITE 4E MIAZAT NA TIKVI, KAK IA VIZDATE TEA DVAMATA IZOBSTO DA SA ZAVYRSILI UNIVERSITET PO TI4ANE, BEGANE I PREUSKANE-ZA CECKO ; I pHd PO POJARNIKARSKI PSIHIATRI4NI SITUACII?TEZI DVAMATA LETIAT OT GORNITE BALKONI NA NEKOIA VILA KOGATO OTVORIAT USTETATA ZA MINETA S MONETA ZA EDIN PROBIT DONG, BE MAINA

505

мунчо

преди 13 години

цецо- крадецо

504

Василев

преди 13 години

Бойко предателя, предаде най-смелият министър който българският народ някога е имал!Бойко скоро време ще те изметем руски шпионино, и на твоето място ще издигнем Цецо най-големият враг на Червената мафия и руските шпиони!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

503

529

преди 13 години

а що бат'ти Бойко като един супермен не го осъди Станишев, ако има наистина ? кво дреме 2 години, освен че реже лентички тук там за разнообразие...аман от коментари от сорта "ми вие що биете ***"

502

до514

преди 13 години

Има вакантно място за зет на И.Костов,там далаверата е със 6 звезди ,само .....500 милиона ,колко са за неговата...." фирма"?

501

анонимен

преди 13 години

Те са като дупето и гащите,както казва ББ

500

clearly

преди 13 години

Все си мисля, че след днешното изнесено инфо от Дачков и Патрашкова ,НАП-аджийте ще се *** от страх и ще позабавят доклада. Няма да е утре май!

499

Анонимен

преди 13 години

Имам предложение за кадрови промени в състава на МС. Бойко спешно да освободи Дянков и на негово място да назначи тъста и тъщата /в едно/ за министри на Финансиите. Само така можем да излезем от кризата - получаваме 100 лв. спестяваме 20 000 лв. Е и ако това не е икономическа мисъл , здраве му кажи.