173

Анонимен

преди 13 години

"СерГей: Презервативите ни пазят от спин."СерГей е намерил ново Гейско оръжие - ***:)))))))))))))))))))))))))) ----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!

172

Анонимен

преди 13 години

Хващате ли разликата? Нормалните хора коментират по темата, без значение на политическа принадлежност. Толкова лесно се разпознават, че пада голям смях :) "Боко", "Цуцо", "При Станишев заплатите бяха високи, а цените ниски" и прочие..

171

До 183

преди 13 години

Да, верно е. Заченали са го. Извънтаточно.

170

Анонимен

преди 13 години

"От Япония Борисов обеща храна и вода за света"Въх мали мила! Ще храним света:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

169

Анонимен

преди 13 години

Станишев: Аденският залив е слабото място на кабинетаМа верно ли?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!

168

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: Дюнерите ни пазят от атентати."Боко е намерил ново антитерористично оръжие - ДЮНЕРА:))))))))))))))))))))))))))

167

BOSS

преди 13 години

Положението, до което е докарана нацията ни и България, не е плод на усилията на това правителство. Тези, които са виновни, сега най-много лаят. Това е режисурата им. За това 65 години унищожават всякаква здрава мисъл в Родината. За да затъпее населението и да бъде лесно за манипулация. Но края ви идва, мръсни плъхове!

166

MURDOC

преди 13 години

Нека *** пак да вземат властта ще видите как пак ще си мълчат и крадат . В тая страна всеки гледа да налапа парче от баницата на властта .Няма честност в политиката тя е само за морални ***.

165

Анонимен

преди 13 години

Мария е права, и аз се възползвах от 2 лв капитал за ООД. Предишните управляващи затова искаха 5 бона, просто при тях само те имаха бизнеси, народа трябваше да им работи за жълти стотинки, и после да го принуждават и да гласува за тях... Сега ми е през меча, може да ми е дребна фирмичката, но е по-добре от *** на *** за 500-600 лв. на смешен пост в някоя община..

164

Анонимен

преди 13 години

*** верно ли?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!

163

Анонимен

преди 13 години

"Бойко Борисов откри Сомалийския залив"Евала на момчето! Тъкмо си мислех, че великите географски открития са приключили:)))))))))))))))))))))))))))))

162

borokaro

преди 13 години

не мога да разбера едно - феновете на ГЕРБ оправдават високите цени и ниските заплати , дори струва ми се се радват ...ВЪПРОС САМО КЪМ ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ,МОЛЯ ДРУГИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ - СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ЦЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НИСКИ И ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА НОРМАЛНИ ...ГЛАСУВАЙТЕ АКО СТЕ СЪГЛАСНИ С ПАЛЕЦ НАГОРЕ АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ ПАЛЕЦ НАДОЛУ

161

Анонимен

преди 13 години

Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!------------------------Въй и туй ли верно:)))))))))))))))))))))))))))))))))

160

Анонимен

преди 13 години

"Желева прати Египет и Грузия в Близкия Изток"*** верно ли?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

159

до 168

преди 13 години

Да, продажните ни политици запалиха Либия, само и само да има как да ги бутнат от власт заради високите цени на горивата. Само за сведение, лицето Валентин Златев е син на виден правешки кмет, от червената партия, ако вдига цените изкуствено, го прави в услуга на тези, които го направиха бизнесмен ;)

158

Анонимен

преди 13 години

Червената мафия власт няма да пусне:) То да си предстаяв как от клошари ги направиха експерти по разни ведомства и Бойо не може ги мръдне, ревът на умряло кимунистическите наглеци искат да крадът още:)))))))))))))) ----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!

157

Анонимен

преди 13 години

167 - Що бе? Отговори ли имаш:))))))))))))))))

156

Мария

преди 13 години

до 124То си е ясно защо ти е стигала заплатата при Станишев, явно за това сега виеш....Аз при Станишката, си загубих работата, / то нали още нямаше криза я.../,само че се взех в ръце и вместо да чакам наготово, си спретанах частен бизнес, не е кой знае какво, но не чакам кога ще ми дадат заплатата и дали изобщо ще ми я дадат. Така че драги ми, на теб дупе да ти е яко, ако продължаваш да чаках на "партията", която и да е тя...има да си броиш стотинките до края на дните си!!!

155

Анонимен

преди 13 години

Аз ще ти обясня , явно не разбираш от тази материя - горива , като 99% от българите !!! Значи - ЦЕНАТА НА 1 ЛИТЪР БЕНЗИН Е ОКОЛО 0.80 С-Т-О-И-Н-К-И !!! А на дизела още ПО-МАЛКО (за газта да не говорим - към 35 - 40 стотинки стотинки - 1 литър) , просто останалото е АКЦИЗ и печалба , даже има задължение от Брюкселските плъхове за минимални ствавки на акциза , че не било честно в България като членка на ЕС да е по евтин бензина от колкото при тях .... разбира се акциза е над разрешения минимум , благодарение на агента на световната банка - Дянков , при положение , че в САЩ крайната... още цена за потребителя от бензиностанцията е 4 литра за малко над 3 долара (около 1,20 лв за 1 литър) !!! В момента тук на всеки 1 литър държавата прибира над 1лв акциз , които разбира се се крадат , както и винетките в Цветелинка , както и паяците , скобите и талонтчетата от "Паркгинги и Гаражи" (хората не знаят , че това са всъщност частници и за това има дупки от улици на които се взимат ежедневно хиляди левове) и тн и тн и тн !!! Така , че Лукойл и руснаците нямат нищо общо с продажните ни политици !!! Надявам се да съм бил изчерпателен

154

Анонимен

преди 13 години

Айде, потника дето все пита "Верно ли е?" пак се появи. Днес не си си взел дозата май.Верно ли е?