273

Анонимен

преди 13 години

Като се замисля много весела седмица ни предстои:Сего обсъждаме Либиия и има ли гаф или няма.Предсои обсъждането на Цветановите имоти.Другата седмица кой е от София и кой от други градове защото предсоят задръствания по случай 4 дневните почивни дни,идва 3-ти март и започваме българи срешу турци..Въобще веселба..

272

кроко

преди 13 години

Всички чужди полети качват И чужденци ,а пък ний САМО чужденци ,щот сме ГОЛЕМЦИ!!!

271

до 266

преди 13 години

Ми що не се обадиш да ги питаш? Плюс това Батбойко този самолет го праща за щяло и нещяло, а в случая поне е спасил 80 човека с него.

270

Vazmutena

преди 13 години

Vsichki balgari v Libija sa bili osvedomeni che pristiga samolet da gi pribere....no na letishteto ne se e javil nikoie ....................njamalo gelaeshti da se varnat......pfju, zlatotarsachi !!!!!

269

Анонимен

преди 13 години

267 - Ей поне като копираш се научи да перефразираш бре:) Я виж какво си написал:) Хихихихихи! В ГЕРБ поне един ПУЦ по ложика да ви направят! Не че ще има резултат де:)))))))))))))))))))))))))))

268

гледаща отстрани

преди 13 години

тези хора си дойдоха тук на чужд гръбда се видят с родата си да пият по едно уиски и след някой ден ще се върнат нали не са си взели ни заплати ни пари ,ей така отскочиха за малко ,защо пък не сега има чалъм .......нищо лично

267

хахаха

преди 13 години

Опс ето изпаднах в ситуация. Бързо самолет за бахамите ми викайте бързооо умирааам .... (да стигна там)

266

Дедовия

преди 13 години

Предишните ми два поста да не се смятат , че съм преминал на страната на червенотиквеничетата , просто от време на време се правят глупости от Бойко и не трябва да се премълчават.Все още обаче смятам , че няма алтернатива и отново ще го подкрепя на изборите , похвално е желанието му да помага на българите нуждаещи се от помощта на Родината си, но организацията малко му куца.

265

Анонимен

преди 13 години

83-*** души,от които една българка,за Масларова ли става въпрос ?

264

Анонимен

преди 13 години

Бойко отново доказа, че е МухоБойко, както каза Сидеров:) Със самолет един човек превозва българин:) Такае! Богата държава хора спасява:)

263

ми

преди 13 години

Еййй, уникално прости хора сме. Много ми се ще всеки един плюещ *** тук, поне за ден да изпадне в подобна ситуация. Как не ви е срам-нещастници прости, злобни и завистливи. От дни се говори че ЕС обсъждат общи действия, а турците защо са качили българка на ферибота. Ужасни гнусни същества. и спрете да ревете, че няма пари в държавата - години на ред правителства и роднините им крадат и пак остават пари. Ние сме доста богата държава, но до сега парите не отиваха там където трябва.

262

хахаха

преди 13 години

НОВИНИ:Чужденците скоро след като разбрали къде са кацнали се втурнали обратно към самолета с молба да ги върне обратно. Обвиняват посолството че не са ги предупредили за къде ще лети самолета:D :D :D

261

kroko

преди 13 години

по последни данни от МВнР признаха ,че е станала грешка с часовата разлика .Нащи в триполи си мислели 12.00 тамошно време ,пък то било 12.00 Бг време и никой нямало на летището. :(

260

софиянец

преди 13 години

хубаво сме взели чужденци - помогнали сме на хората, ама нещо не схващам защо се изпраща самолет за един човек, спокойно можеше да бъде превозен със самолет на друга държава?! сигурно защото държавата е цъфнала и вързала и се леят реки от мляко и мед от София до Триполи и обратно, това, че всеки ден умират хора защото няма линейка да ги транспортира на 50-100км не го коментирам...

259

Анонимен

преди 13 години

255"Доган, Доган, базикна СерГей ! :D "Доган бъзикна Серго, а Боко отгоре седна и заспЪ:))))

258

Батман + Супермен

преди 13 години

България е тясна за размаха на Бат Бойко !!!Взе да спасява и китайския народ ... :)

257

Анонимен

преди 13 години

258 - Добре де! Разбрахме, че не съм компетентен по темата, съобразно личният ти опит като страдам от такова заболяване:) Парадирал с глупостта да бъда неудачник в БСП:) ----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиkвениии, ЛОШО!

256

до 254

преди 13 години

Що се правиш на ***? Или вече от безизходица дрънкаш глупости?Ако знаят от министерството, че няма българи на летището или само 1 човек като въпросната българка, щяха ли да пратят самолет? Питам те! Това самолетите и горивото за игра ли го имаш? Ей тъй палим самолета и газ към Либия, пък там който се качи?Ще ме разплачеш с тъпотията си.

255

хахаха

преди 13 години

Ъъъъъ ако обичате един самолет за Хаваите да ми поръчате. И по бързо!

254

vazmutena

преди 13 години

Pravilno e Pravitelstvoto da prati samolet da pribere sanarodnizite ni...no e naglo sanarodnizite da otkazvat da se vazpolzvat ,zashtoto tam sa otishli kato med.sestrite-za pechelene na pari !!!