77

Анонимен

преди 13 години

до 76тия хапчета дето ги взимаш да знаеш не са витамин C :)

76

Мандраджия

преди 13 години

ЕЕЕЕ... Митко Палаузов! Още те търся за ония две ракли сирене и бохчата с кашкавала, дето ги отмъкнахте!

75

до 70

преди 13 години

Жан Виденов беше използван като бушон от драгите комунисти. Зад гърба му си направи далаверите и после Пътника Свиден, Пътника Оф опра пешкира.

74

пророка

преди 13 години

2012 наближава !!! пророчеството се сбъдва, стъпка по стъпка. и сме непосилни да променим участта си. посрещнете четвъртият конник, който ще разпространи силата си чрез божественият огън и вятър. разкайте се грешници !!!

73

Анонимен

преди 13 години

62Сега ако кажеш нещо и за "благотворното" влияние на обедненият уран цена няма да имаш:) Или пък за ГМО! Или са ефекта "празен кошер" в щатите! Хайде да не изреждам, защото днес не ми е ден за образоване на масите:)))))

72

Ивка

преди 13 години

Златен век Златен ! Тато велик!1

71

до 61

преди 13 години

Мойто момче, виж първо в енциклопедията какво е Видовден че нещо май не ти е ясно за какво говорим.

70

до номер 50-ти

преди 13 години

Те са едно и също нещо....

69

с. до 59

преди 13 години

Интелекта на Жан Виденов го видяхме всички!***!Докара ни до ръба на гражданска война!Източиха банките и откраднаха парите на хората!Хиперинфлация!По едно време пенсиите бяха станали 2 долара!За няколко месеца долара стана от 50 лева на 3000 лева!Че и нагоре!А пенсиите масово бяха по 5000-7000 лева ако не се лъжа!Невероятен интелект просто!Дума да няма!Комунистическите нещастници сте невероятно нагли,но да защитавате управлението на Виденов е прекалено!

68

Анонимен

преди 13 години

до 62 те *** винаги ча черното казват бяло!оставяйги да си говорят няма вече кой да им се връзва :)електоратаим намалява с всеки изминал ден по естествен начин :).

67

Анонимен

преди 13 години

62 - Малее! Явно си работил в отдели по ценообразуване при соца и във всички заводи! Ти си за "Гинес".......за най-*** постове:)))))

66

Анонимен

преди 13 години

Бе да се изколят там взаимно. Истината е че почти всеки българин си мисли като мен, но не го казва на глас. Гледаме като на сеир на тези бунтове. Т'ва е. Няма какво да се залъгваме.

65

до Ивка

преди 13 години

Ееех Ивке Ивкеее много още има да учиш за психологията на тълпата. Френската революция също ли беше дирижирана? Априлското въстание най-вероятно също а? Нека те светна Ивке, революциите избухват от глад, а ония, тарикатите идват след това, когато се поуталожат нещата.

64

анонимен

преди 13 години

митко само в теб бъркат за да им стават работите на ненормалните, поаздрави от дим дуков имаш

63

Amenhotep

преди 13 години

Джамахирията е форма на държавно управление, различаваща се от монархията и републиката. За първи път тази форма на управление е обоснована в Третата всемирна теория на Муамар Кадафи и е изложена в първата част на неговата Зелена книга.Думата джамахирия е неологизъм, образуван като е заменен корена на думата джумхурия (република) в единствено число джумхур (народ) с множественото число джамахир (маси). Така джамахирия може да се преведе като Управление на масите или Народна република.

62

Анонимен

преди 13 години

60 - Кво да праи човек! Като полета на мисълта му стига само до гащите!:)

61

с.

преди 13 години

Соц. заводите работеха само защото не се спазваха никакви екологични изисквания!Навремето като имаше жителство тия от Горни и Долни Богров им дадоха софийско жителство за да ги обезщетят заради гадостите,които дишаха от Кремиковци!Факт!Я питайте и русенци как дишаха братски румънски хлор от Чаушеску навремето!Работеха заради безплатните суровини от СССР и осигурения пазар в СИВ!Факт!Я тия простотии за разкошния социализЪм ги раздувайте на пубертетите!Нещастници червени изпердашени!

60

Анонимен

преди 13 години

58За теб сигурно вече е дошъл!

59

митко палаузов

преди 13 години

до 55:а съмненията за теб са, че АНОНИМНО си си бръкнал в гащите, предвид русата Ивка

58

Анонимен

преди 13 години

53 - Па ти кога стигнеш интелекта на Жан Виденов и морала му цялата ти рода ще вие от щастие:) Засега вият от болка и скръб, като теб:)))))))))