260

Стария

преди 13 години

Днес нещо ми липсва, пълна стагнация,Къде е Бойко, какво прави-няма информация.Новините оскъдни, питам се Бойко къде еПоказват Сергей само, как старите песни си пее.Без Бойко коментарите слаби и стари,Втръсна ми вече темата - контрабандни цигари.Къде е Бойко, къде е този човек,да направи живота ни по-весел и лек?Няма ли ленти за рязане?Няма ли сгради за мазане?Дочувам обаче навън футбол играяти се моля, докато си пия чаят,дано не се е включил и той в играта,та да си сцепи отново този път по-лошо главата.

259

до 264

преди 13 години

За майка си гласувай ***.

258

До "Българин&am

преди 13 години

Докато съществуват "споразумения" и съкратено производство във фазата на съдебния процес ще е така -престъпниците като видят дебелия и хоп ,признават се за виновни ,щото нема мърдане .Така хем се минавало към процесуална икономия , хем разни там тинтири-минтири ! Айде и това ще го преживеем , ама защо не направят присъдите да бъдат с натрупване , за всяко извършено престъпление ,тогава ще има ефект ! Откраднал гнусния м***ал 10кокошки от десет двора, по две години за всяка-колко излиза ? Е тва е

257

anonimen

преди 13 години

Ey besramniko Ceco-----stana milioner-sigurno jenati mn s etrudi..da te e.a kradeca mrasnik

256

До 258

преди 13 години

И за кой да гласувам? Я кажи?

255

do 254

преди 13 години

АЛЧНОСТА Е ПРИСЪЩА ЗА ГЛУПАЦИТЕ.КРАЖБАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ЧЕСТ И ПЕЧАЛБА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПОНЯТИЯНО НЕ СА НЕСЪВМЕСТИМИ.ЧОВЕК СТРУВА ТОЛКОВА КОЛКОТО МУ Е УМЪТ ПРОСТАКО.НИКОЙ НЕ СИ Е ЗАНЕСЪЛ ПАРИТЕ В ГРОБА.АЛЧНО ПСЕ.ГЕРБ Е ЕДИН *** КОЙТО ВРЕДИ НА ХОРАТА.

254

Спонги

преди 13 години

Очевидно, кукловодите (стари кримки от ДС) разбраха, че отрочето им ГЕРБ вече не става за нищо и наревиха на ББ да сложи ЦЦ за водач на предизборната борба. Интересно кого са избрали да ги представлява след ББ. Кукловодите няма да се предадат. Медиите са техни.

253

Анонимен

преди 13 години

с Герб е приключено орентирайте се докато е рано към някоя друга партииикааа нагаждачиии

252

До Иван

преди 13 години

А ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ ?. ЧЕ БОРИСОВ СЕГА КАТО СЕ МОЛИ НА ЯНЕВ И ПЕТРОВ,ВЧЕРА И ДНЕС ВЪВ ВСИЧКИ НЕГОВИ ДУМИ ИМ СЕ ПОДМАЗВА ЧЕ НЯМА ДА ГИ УМИЛОСТИВИ ЛИ ? ТИКВАТА БОКО Е ХИТЪР,НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ. ВЕЧЕ РАЗБРА ЧЕ КРАЯ МУ Е ВЪПРОС НА СЕДМИЦИ И ОТСЕГА ПОДГОТВЯ СЛЕДВАЩИТЕ ДА НЕ МУ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАЖБИТЕ. А САМО ПРЕДИ ГОДИНА БЕ НАПЕРЕН И ТРЪГНА НА ВОЙНА С ТЯХ. НАЛИ ПОМНИТЕ ДУМИТЕ МУ " ВОЙНА Е ,КОЙТО ОЦЕЛЕЕ". А ВЕЧЕ КАПУТУЛИРА. ХОРА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ,НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ПОНЕ ОТ СЕБЕ СИ ????

251

Анонимен

преди 13 години

ДО 202Приятелю,Нека всеки гласува по съвест. Това е негово конституционно право.Но никой няма право да пише глупости като теб.Готов ли си с името си да обвиниш Масларова ,че откраднала пари ?Не повтаряй като папагал неща ,които изобщо не разбираш.Не съм й фен ,но се обзалагам с теб ,че тя не е крала.Същото не мога да кажа за човека с многото апартамента.

250

шопо

преди 13 години

ей ора никой нема да гласува за Герб запомнете кво ви казвам

249

От бостана

преди 13 години

Нямало да е с компромати??? Още от сега се застраховат за новите си флашки. Ама народа помни ТЕМИТЕ на разговорите ви. Защо още не сте на съд?

248

ВОТ

преди 13 години

АЙДЕ АЙДЕ ТО СЕ ВИДЯ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЩЕ Е КАНДИДАТА НА ГЕРБ.АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ЧЕСТЕН НЯМА ПО ЛОШ ИЗБОР ЗА ГЕРБ ОТ ТОВА ДА ИЗБЕРАТ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ДОРИ ФИДОСОВА Е ПО ЧИСТА И НЕОПЕТНЕНА ОТ ЦВЕТАНОВ.

247

ЗЛАТКО

преди 13 години

Добре че са *** от ГРОБ дето не могат на две магарета да разделят сламата. !!!!!! Те ще ни оправят................?

246

Анонимен

преди 13 години

Алчността е вечна.Кражбата никога не вреди."Чест" и "печалба" са несъвместими понятия.Човек струва толкова, колкото са парите му.Защо да питаш, щом можеш направо да вземеш?

245

Иван

преди 13 години

Боко тиквата се огъна пред РЗС за Йовчев......Ей много го е страх Боко от Яне и неговата партия,след като им дава отчети и ги кани на кафе.....Видяхте ли се Гербаджии как сте излъгани !. Вашия кумир да се моли на хората на Яне,ето какво ставааааааа..Бойко изпълни обещанието сиЕмил Василев, депутат от РЗС--------------------------------------------------------------------------------С оставката на Цветлин Йовчев Бойко Борисов изпълни обещание, което даде пред мен в разговор на четири очи.Проведохме го в Народното събрание след инцидента, при който залях Тодор Великов с вода. Тогава шефката на парламента Цецка Цачева ме извика на кафе в нейния кабинет. И ми каза: "Надявам се няма да откажете на една дама". И аз се съгласих. Влязох в кабинета и тя отвори вратата на втората стаичка, където седеше Бойко Борисов. Той я помоли да излезе. А след това ми каза, че започва сериозна чистка в ДАНС, защото тези хора са го подвели, като са допуснали той да бъде подслушван и тези разговори да бъдат разгласени. Каза ми още буквално, че тези хора правят повече политика, отколкото се занимават с преките си задължения. И че е по-добре да излязат на улицата и да си направят партия.

244

Анонимен

преди 13 години

Тоя не може да говори, ще ми е шеф на щаб!Бе не се излагайте бре! Съвсем ще ви закопа тоя!

243

Анонимен

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

242

софиянец

преди 13 години

всеки който опъва#247 и майка му е демократ, борец за свобода и либераст :-)

241

Анонимен

преди 13 години

"Изискванията към кандидатите за общински съветници, кметове на общини и кметства ще са два типа документални и изпълнение на критериите. Нови документи, които ще се изискват от кандидатите, ще са декларация за имущественото състояние и произход на средства и че не са придобити от престъпна дейност;"Явно Цецо кмет няма да е.