157

чужденеца

преди 13 години

Абе СТРАНДЖА да те питам една работа.Ти в България ли живееш или в...

156

Оле!

преди 13 години

Боце, ти изпиваш и дела на непиещите. Ако статистиката беше сметнала и домашния алкохол (какъвто се пие предимно в моя род), щяхме да сме по-напред в класацията.

155

боце смукача

преди 13 години

Българинът консумира средно 12,4 литра алкохол на година Това НЕ Е ВЯРНО аз пия по 0,500 ракия вечер със салата преди вечеря сметка 0,500 х 365 дни = 182,5 литра на година аре чат пат може да пропусна ама някой път правя и литър ако има компания

154

до Странджа

преди 13 години

Отдава се чест на саможертвата му ! Или пак не схващаш какво значи думата?Ще ти дам един пример с твоите любими Хамериканци. Отдават чест на загинал войник, когато ковчегът му е покрит с американското знаме и група войници от двете страни на ковчега стрелят с пушките си във въздуха.Тук се прави заря- отдава се чест на Апостола.Ама нали трябва да се оакаш за пореден път, пак се ...на метеното.Хамериканецо, това ли трябва да е главна новина или почитта към Левски?Промит мозък си!

153

****

преди 13 години

po alkohokizam

152

манол горския

преди 13 години

пийте по литър ракия на ден и си барайте мадурите

151

яро

преди 13 години

е да ама тая класация е за лицензиран алкохол.иначе по пиене на домашна шльокавица и ментета и нелегален алкохол сме на първото място:))

150

Анонимен

преди 13 години

152 - Бе то в нормалните държави такива като теб нямат достъп до компютър и получават специализирана медицинска помощ, но......все пак тук е БГ:) Криза!:) Боко затвори психодиспансерите, защото се нуждае от електорат:)

149

мм

преди 13 години

Тая новина не е вярна ,можеби на 2-ро място след Русия,"Не може нации дето се напиват с бира да дават акъл на нации дето изтрезняват с бира" !

148

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до ПотребителСтига с това честване... - ако те питам кога е роден Левски сигурно ще се затрудниш. Ботев също не знаете кога е роден, а честваме гибелта му. В нормалните държави се честват рожденните дати...

147

Анонимен

преди 13 години

po piene ili po alkoholizam sme nomer 1

146

Choco

преди 13 години

Странното е че бая народ сега го е яд колко сме назад в класацията. Не знам колко е вярна, но тенденциите хлапета да се наливат и в училище е доста плашеща. За съжаление го казвам от собствен опит, защото и аз бая простотии правих преди 10-тина години. Радвам се че сега съм спрял да пия, но за бая познати половин бутилка петък вечер си е нещо нормално.

145

ха

преди 13 години

Тези данни са напълно неверни.Те са в резултат на декларираните литри алкохол на които е платен акциза.Обаче никой не смята милионите литри ракия и вино които се правят в казаните на всяка селска къща.За тези ,,незаконни,, литри статистика трудно може да бъде направена.Реално се пие може би 3-4 пъти повече и то най-малко.Аз имам колеги които в последните 20г не са си купили и 1л алкохол от магазина,но варят поне по 1 тон ракия и 2 тона вино на година.

144

Анонимен

преди 13 години

Aко допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана(...)Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си."

143

Потребител

преди 13 години

Имам една молба към екипа на сайта.Много моля да сложите като главна статия на този ден Честването!Вие знаете кое. Благодаря ви предварително!

142

Дражко

преди 13 години

Аре,кви са тия глупости?Традиция е българинът да сяда на чашка с приятели,или като гледа мач!Да не говорим за празниците!Отворете църковния календар и ще видите,колко са!Дайте сега - Бойко като не пие,да лочим само лимонада!Ай, наздраве!!!

141

Анонимен

преди 13 години

143 - Не! Дим Дуков и Моника Люински - Дянкова!

140

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 141Янка ли ти каза, че крадат двойно... - заблудено момченце...

139

До 109

преди 13 години

Вярно е това и аз така мисля, само не е вярно, че сме малка страна!По население и по територия сме в средата на европейската класация!Например сме по-големи по-територия от Австрия/около 83000кв.км/!Не че това е кой знае от какво значение, но просто е факт, че България е средно голяма Европеска сктрана!

138

Анонимен

преди 13 години

Че то ккаво му остана на българина! Предните го крадяха, тези го лъжат и крадата двойно:) Всеки има праг на поносимост:) Боко казва, че БОРКОР се финансира от Германия, оттам отричат, а в доклада на Европийската комисия на страница 7 черно на бяло е записано, че БГ отделя 4 млн. евро за БОРКОР и в централното управление ще работят 40 души:) Вече знаем и кои са:) Боко една от божиите заповеди гласи да не лъжеш, а ти се кръстиш и се кълнеш в децата и майка си! Егати урода:)