149

Unknown

преди 13 години

Кола от кортежа на премиера катастрофира в крайпътно дърво.Според становището на КАТ дървото се е движило с превишена скорост и при опит за изпреварване се е врязало в колата от кортежа.

148

MM

преди 13 години

130 нещо май не ти е ясно.Вчера и от репортажа се видя,пасата влиза в десен при който навлиза в лявото платно заради хлъзгавия път и високата скорост.БМВто влиза в ляв завой.Пасата се е движил с доста превишена скорост след като е успял да да закачи 2 коли и да спре на 10м след удъра. Това ясно се видя вчера по репортажите по новините.И ако си махнете пристрастните пердета от очите ще го видите .....

147

до 136

преди 13 години

напълно съм съгласен ,този май потърси журналистите за да отърве акта,защо не си задавате въпроса ако на мястото на бмв-то бяхте вие този дали нямаше да ви избие

146

Genata

преди 13 години

1351. кортежа е предвидим (вижда се) следователно дори и на магистрала трябва да карате достатъчно бавно така че да не се сблъскате с коретеж движещ се срещу вас с 200.2.от статията става ясно че акта е по този членНа шофьора на Пасат-а е съставен акт за несъобразена с пътните условия и атмосферните условия скоросткойто е създаден и продължава да съществува единствено и само за да не можеш да съдиш държавата за дупки.3. Не съм сигурен че знаеш значението на думата хипотеза.

145

Анонимен

преди 13 години

143 - Ахааа! Значи трябва да е благодарен, че не са го убили:) Ми прав си! Отккто ГЕРБ е на власт всичи хора трябва да са благодарни затова:)

144

Доктур иксперт

преди 13 години

Разбира се,че пасатът е виновен,то си личи дори и при минимални познания от физика, логиката говори:Инерцията кара колата направо,кормилото е поставено за принудително извеждане на колата от праволинейната инерция!Бялата кола навлиза в завоя и нейната естествена посока е към другото платно.Черната кола и кортежът излизат от завоя и тяхното естествено поведение е да излязът от платното и да влязат в канавката.

143

Анонимен

преди 13 години

141, дразнещо е за всички да е ясно, че Пасат-а е карал несъобразено и никой да не го признава.

142

Анонимен

преди 13 години

132, После ще искате да имате пари, а като не работите, остава само да ги откраднете. Някои пък ще кажат, че нямат какво да ядат

141

до 126

преди 13 години

имай на предвиди мнението на 131,а ако караха безразсъдно този джигит щеше да е в пирогов а не там.

140

дядовото

преди 13 години

попитах сутринта,но ме изтрихте-по кой закон в БГ,публикуван в ДВ,бр....,ако има такъв,работи и съществува НСО?

139

Сняг и зимни условия

преди 13 години

Дразнещото е, че не си признават вината. Всички знаем как карат от НСО и рядко се движат в правилното платно.

138

Анонимен

преди 13 години

133 - Нещо за скоростта на НСО ще кажеш ли:) Човека не лъже и е казал 40:) Боко дали лъжеше сутринта по БТВ:)

137

Анонимен

преди 13 години

ХЕ,ХЕ,ХЕ --Иванчо , това за милиардера е от теб е добавено нали , не вярвам да са го казали французите

136

булгаристан

преди 13 години

независим експерт в случая в република ***, айде стига с глупави вицове

135

Анонимен

преди 13 години

Хубаво копирате закона, ама четели го и питате ли се дали нсо го спазва или по точно дали вземат ето тези думички от него на сериозно:...но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;...доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; ...2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.

134

шошо

преди 13 години

Според шофьора на фолксвагена той не е карал с превишена скорост, а колата на НСО се е движила с висока скорост в неговото платно. -Ако това дето казва този *** е вярно, то мисля че след челния удар на БМВ-то в Пасата , с този нямаше да си говорим сега !

133

Анонимен

преди 13 години

131-Не виждам хипотезата с вървяща срещу мен кола в това, което си копнал:) Аз сигурно трябва да летя:) Ех! Какво нещо е отчаянието:)

132

Иван

преди 13 години

TOVA PREDADE SEGA FRANS PRESSБорисов и Ал. Петров смекчиха тона16.02.2011 15:02Двамата приеха тезата, че когато двамата се карат, печели трети, но не уточниха кой е той.Борисов каза също че никога не е визирал Петров и го цени и уважава като експерт и човек. Петров приема извиненията и е съгласен с Борисов че печелят трети лица от всичко това. Както се казва - Томахавката е заровена и няма да научим отново истинските факти за меко казаното тъмно минало на милиардера Борисов.

131

Анонимен

преди 13 години

В деня на инцидента шофьорът на пасата си призна по Хоризонт че е карал с 40 км. час Когато репортерката му каза че там има знак за ограничение 30 километра той започна да мънка но пак настояваше че не е карал с превишена скорост Как може да казва че е карал с 40 км. и в същото време да продължава да твърди че не е карал с превишена скорост

130

Анонимен

преди 13 години

127 - Хайде сега *** целуни лика на вожда :)