45

Анонимен

преди 13 години

а защо не прасенце - домашен любимец? или коза на балкона?аман от ***, живееще в градовете!

44

Оня

преди 13 години

Екоравновесие е най-голямата гавра с парите на данъкоплатеца!

43

Анонимен

преди 13 години

Защо само за София?

42

yes

преди 13 години

do 35 - imash mobilen telefon - chipiran si! a go izhvarli sega.

41

Браво на Софиянци

преди 13 години

Браво на Фандъкова и Софийското кметство. Господин Варненски кмете и господа от Варненското кметство, не се правете на глухи и слепи. Последвайте примера на Софиянци. 9 хиляди *** официално са много. Елате във квартал Възраждане и вижте колко много малки кученца има изхвърлени и колко много възрастни помияра се разхождат.

40

Желев

преди 13 години

Те общинарите да вземат да се преброят,че много нагъсто станаха.

39

нЕук

преди 13 години

Когато в София нямаше колибари,дошли от кошарите и довели добитъка си тук,имаше кучкари с дълги прътове с примка,поставяха се мрежи от двете страни на улицата и кучетата бяха хуманно прибирани в столичния кучкарник в "Дианабад".Имаше хора които си вземаха куче оттам. Всяко беше кастрирано предварително.Но така е, колибар без "стока" не може да живее,пък било то и куче,което не е виновно,че стопанина му е ***!

38

до 35

преди 13 години

То може и никой да не те пита, и ти да не разбереш.

37

с.

преди 13 години

Абе обичам животните обаче тия кучета не се траят!Излезеш из София и по улиците и градинките не можеш да се разминеш от кучешки ***!Постоянно трябва да внимаваш да не настъпиш някоя!Из тия градинки играят деца и не мисля,че е безопасно да са в близост до такива гадости!Единици са хората,които си събират фъшкиите след кучетата!Факт!Бездомните кучета също са проблем!Не мисля,че е редно да бъдат избити,но трябва да се решат нещата!Аз съм мъж 2 метра и са ме нападали!А жена или дете ако нападнат?

36

Пестелив

преди 13 години

Защо да ме "набарват" кучетата?Няма повод, а ти си се осрал още от входната ти врата както чета.

35

Анонимен

преди 13 години

никога, ама никога няма да позволя да ми имплантират чип!

34

бЕдНяК

преди 13 години

С чип уличните кучета - ще спрат ли хапят хората по улиците.

33

elina

преди 13 години

страх ме е да ходя по улиците сама заради тези кучета. не мразя животните, но повече ме е грижа за живота и здравето на тези, които няма как да се защитят като ги нападне бездомно куче/глутница. евала, преброихме хората, сега да преброим и кучетата. друг смисъл не виждам в идеята

32

do 12

преди 13 години

vseki, koito pritezava mobilen telefon e chipiran otkogato go ima! do 1 m mogat da vidjat kade se namirash, a i kak si oti6al do tam.

31

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще има и за хората, спокойно не се бутайте ще има за всички

30

За sof

преди 13 години

Каква политика пък теб те гони? И аз мисля ,че Фандъкова си ги пуснала от къщи всичките по улиците на София.Скоро и в други градове.А, бе ти на какъв прах си?

29

NEMO

преди 13 години

*** аз допринасям с моите данъци.За да могат такива като теб да пишат ппо форумите.Скри се някаде и дано кучетата да те набарат и да ти променят позицията.

28

масон

преди 13 години

Извинявам се вие вече си имате чип в мобилния телефон

27

sof

преди 13 години

На тази фирма "Екоравновесие" трябва да се забрани да се занимава с кучетата, това е работа и отговорност на кмета на София. Градът в резултат на този кмет и това управление е пълна с кучета и може би целта е хората да се държат в подчинение и страх. Не трябва да се броят, а веднага да се прибират от улиците.

26

преброител

преди 13 години

ТРЯБВАШЕ В АНКЕТНИТЕ КАРТИ ДА ВКЛЮЧАТ КЪМ РАЗДЕЛ ДОМАКИНСТВО И ВЪПРОСИ ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ. МНОГО ХОРА , ПОНЕ 20% ОТ СОФИЯНЦИ ИМАТ В АПАРТАМЕНТА СИ ПО НЯКОЯ ЖИВОТИНКА. В НАШИЯ ВХОД КУЧЕТАТА СА ДВЕ, А КОТКИТЕ ТРИ. ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ СА ЧЛЕНОВЕ НА ДОМАКИНСТВАТА, РАВНОПОСТАВЕНИ В ПОЛЗВАНЕТО НА ДОМА С ЧОВЕШКАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ДОСЕТЯТ ДА ГИ ИЗБРОЯТ И ТЯХ. РАЗХОДИТЕ ЩЯХА ДА СА САМО ЗА ОКОЛО ДЕСЕТИНА ПЕЧАТНИ РЕДА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВСЯКА КАРТА.