28

Анонимен

преди 13 години

223

27

Хлъц!

преди 13 години

Сега е време да си изберат някой като Костов, да им разпродаде пирамидите

26

Анонимен

преди 13 години

Аре стига с тоя Египет,дайте други теми,малко ли проблеми имаме и ние.

25

ала бала

преди 13 години

Ний тая "свобода" я знаийм вече.Да им е честита новата придобивка....

24

Кадесар

преди 13 години

Египтяните са достойни хора, те поне се вдигнаха на бунт сами и не отстъпиха до края, а на нас преврата ни го направиха комунистите и "демокрацията " дойде пак от тях.

23

Анонимен

преди 13 години

22

22

Quo vadis

преди 13 години

Трябва да изпратим на египтяните бате Бойко да ги управлява 1 година. Радикалният ислям ще им се стори детска градина, а демокрацията ще бъде мираж.

21

До пост № 20

преди 13 години

Ако им изпратим нашите политици от партиите които си посочил египтяните ще видят голяв зор. Ще се лутат най малко 800 дни. Аз думам да им пратим направо ГЕРБ, за да свършим по бързо с тях. Може само Боко или само Дянков.Резултатите ще са същите.

20

ариец

преди 13 години

Така се радваха и в Иран когато "народа" прогони Шаха , викаха свобода , демокрация и...и получиха най-свирепия радикален ислям. Сега бесят жените само за добър ден , че са казали на чужд мъж. Ислямистите в Египет отдавна са силни и организирани , те впрочем убиха и предишния президент ,този като не можаха му спретнаха "народна революция" Жалко за Египет , много жалко !!!

19

Анонимен

преди 13 години

Те сега се радват и са щастливи, но си нямат представа какво ги очаква от сега на татък и дано не ги сполети нашата съдба на безкраен преход към доброто.

18

ууууууууууу

преди 13 години

ДА ВИ ПРАТИМ ЕГИПТЯНИ НАШИ ПОЛИТИЦИ ОТ БКП-БСП,ДПС,НДСВ И РЗС,ТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА ИМА НЕМА ЗА 800 ДНИ,ЧЕ МОЖЕ И ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКА И НИЕ ПЕЧЕЛИМ ПЪК И ВИЕ МОЖЕ ДА ГИ ОНОДИТЕ АКО НЕ ВИ ОПРАВЯТ ЖИВОТЕЦА....

17

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да надникнат при нас за да видят всъщност какво правят. Да сравнят преди повече от 20 години като са учили в България какво е било и в днешни дни. Да видят как народа е зле и изнемогва за разлика от тези които са се додрапали от властта. Преди също се е крадяло, но се е давало и на хората. Всеки човек си имаше работа за да си посреща нуждите.Тока, водата и парното бяха достъпни, здравното обслужване на ниво, зъболекарите истински, а и някаква защита за обикновенния човек.Дано са по умни

16

нашенец

преди 13 години

Мубарак падна, Цветанов - не.

15

Анонимен

преди 13 години

''Светът приветства оттеглянето на Мубарак '' , но нашите ''капацитети '' тука са на друго мнение , без изобщо да са запознати със ситуацията там

14

Салим Ахмед

преди 13 години

Време беше Мубарак да се оттегли и да изживее старините си на спокойствие, с много пари. А тези будали по площадите ще си останат пак оръфани, както нашите скачачи по площадите от 1990 и 1997 г. Блазе му на Мубарак, че е разполагал с толкова *** народ. Блазе и на нашите управници, че също разполагат с много прости хора.

13

kj

преди 13 години

правелното заглавие е "Египет Бе, свободен"

12

Pin

преди 13 години

С красъци "Аллах е велик", *** и крайния ислямизъм превзеха още една държава в близкия изток. Да му мислят 10-те милиона християни в Египет !

11

Съжалявам ги

преди 13 години

Тези мулати ще ядат таламангата. Ако знаят каво ги очаква веднага ще намерят Мубарак, ще му целуват ръка и други работи. Те изобщо не разбират как губят един социален стандарт за който ние само можем да мечтаем. Това , че ще могат свободно да псуват властта няма да ги нахрани. Вчера мулатите си гдоначукаха трактористката чувия, до лагерите.

10

СССРейчо

преди 13 години

Тепърва идват Мюсюлманите......, жална ни майка...... Това е новата световна заплаха, по-опасно от затоплянето и унищожаването на природата !!!!

9

Jitan

преди 13 години

Тия на кво се радват не знам? Сега ще им пораснат нови пирамиди,ама финансови,партийки и профсъюзчета,мутри и мутреси па накрая ще вземат да се колят взаимно християни и мюсулмани.....а след време ще разпродадат на търг и пирамидките или ще ги сринат заради некои новостроящ се МОЛ