117

audi

преди 13 години

всеки знае кой е убиеца вече. този е набеден, но и него трябва да си го вкарат в пандиза за нещо друго. зашо не подложат на детектора оня заместника и тоя колев?

116

Анонимен

преди 13 години

.......

115

хайде стига !

преди 13 години

Непрекъснато и тенденциозно се втълпява, че делото е съшито. Е да обаче досега няма нито една СЕРИОЗНА версия, която да излезе и да каже - защо делото е съшито ?Значи е обратното, в интерес на СКРИТИЯ УЧАСТНИК е той да създава тенденцията за съшитото дело, с надеждата, че СРЕЩУ Л. Колев няма коректни доказателства !

114

до !!!!!!!!!

преди 13 години

какво сега ще се кълнем ли?Освен аз да ти пожелая, истинския убиец, а не този от снимката да срещне твоите?

113

qwe

преди 13 години

Препоръчвам на пиянската дружинка Георги Петърнейчев,сина му,Жоро Стоицев и Румен Петков да гледат филма "Знам какво направи миналото лято".

112

Анонимен

преди 13 години

Тоя не е ли от ромски произход ?

111

джери брукхаймер

преди 13 години

Скъпи български приятели,за друго може да не ставате,но за сценаристи на От местопрестъплението със сигурност.При толкова голям екип и при толкова заснети епизоди мойте *** сценаристи не можаха да измислят такъв сюжет.Чакайте оферта.

110

!!!!!!!!!

преди 13 години

Не ви пожелавам такъв като Лазаров да срещне вашите дъщери, да ги разчекне и убие и да ги хвърли като безжизнени трупове.

109

Анонимен

преди 13 години

Лазаре стани

108

Някой си

преди 13 години

Става ясно, че е подпран с перфектния профил да отговаря за изнасилвач и убиец, явно след катастрофата са инсценирали изнасилване и убийство, вероятно е той да е имал нещо общо с "работата" по инсценировката, но със сигурност за мен целия цирк прикрива големците, които са замесени тук. Но аз мисля, че съвестта им ще ги съсипе истинските извършители, дори и да я нямат, Онзи горе гледа и раздава на всеку заслуженото! А родителите на тези деца са меко казано неадекватни, мн меко казано!

107

sako

преди 13 години

Добре де кажете кой е тоя баро-политик който ги е помлял с джипа си в пияно състояние. Който има достатъчно връзки да изчезнат доказателствата,да обеси професор Раданов,да заплаши Фани Белнейска и съпруга и дотам че да се правят че Лазар е убиеца.Това е някой партиен функционер.

106

Някой си

преди 13 години

Като се прибави смъртта на СЕДЕМ ключови по цялата афера човека, от Раданов, през ски-учителя, през овчаря намерил труповете, през няколкото куршума за зам-кмета, представил пред полицията подозренията,че зам-министъра Геогри Петърнейчев е замесен в това убийство, като се навържат хилядите други събития, като повишаването на Стоицев, приятелството на Запалката с Петърнейчев, запалена вила, няколко пъти противоположни твърдения за има - няма ДНК, какво казват чуждите експертизи???

105

до 107

преди 13 години

То не е далече от акъла, че ако имаха каквито и да било улики нямаше да се драпат по онази си работа 4 години, и чак когато хванаха Колев да правят ексхумация и повторно търсене на улики, а щяха да го заловят веднага(преди 5 години) и после да чакат експертизи.

104

мито

преди 13 години

Къде е човечето болен сидеров за да направи митинг и да обвини *** *** скапан

103

Анонимен

преди 13 години

До 104 - Ти откъде знаеш тайните по следствието какво са имали и какво не са имали ?

102

Някой си

преди 13 години

собственост или са бракувани в периода на извършването на престъплението.Адвокатът на Лазар Колев Димитър Марковски обвини прокурора, че няма право да изважда материали по делото, а искането е - да се приложат всички томове, които са извадени, тъй като в единия от тях се съдържат разпечатките от мобилния телефон на Лазар Колев, които показват, че той не е говорил в периода 28 - 31 януари 2006 година от местността Грамадите или от Брацигово.

101

Някой си

преди 13 години

По-рано днес прокурор Димитрия Ганчева обясни, че е отделила шест тома по делото, тъй като според нея те не са съотносими към наказателния процес. Това са том 13 с експертиза на три видеокасети на видеокамери, заснели преминаващите автомобили в периода на престъплението; том 22 - съдържа телефонни разговори на Лазар Колев и телефонни разговори, проведени с номера от Пещера, Батак и Брацигово; том 24 и том 27 - съдържат писма и справки на МВР с информация за всички МПС, които са с променена собст

100

!

преди 13 години

до Срамота!Да, но с тази разлика, че в началото (2006-та) нямаше *** и от половин извършител. Нямаше абсолютно никакъв ДНК материал, който да бъде използван за експертиза. Никакви косми, никакви отпечатъци, никаква слюнка, да не говорим за ***.

99

срамота !

преди 13 години

Като улика, спермата е най солидната улика, тя е като готварска книга за днк анализ. При *** от двама извършители, не един, се затруднява анализа, което е станало, но нека чуем по делото. Казаха че са извадили Y хромозома , което е направо истинско чудо за нашите експерти !

98

Цвети

преди 13 години

Голям цирк е това дело... Лошо, защото всички се интересуваме какво всъщност е станало. А като гледам, може и да не разбереме скоро :)