308

забележка

преди 13 години

*** и обидни коментари от противниците на ГЕРБ които се хвалят че били много умни. Умният човек защитава тезата си с аргументи и факти, а псувните и обидите са признак на простотия и безсилие.

307

ммм

преди 13 години

Нищо не сте пропуснали, ако не сте гледали предаването. Вучков, в типичен негов стил, говореше неща, които сме ги слушали, слушали, а ББ стоеше срещу него, усмихваше се и го гледаше като наакано дете майка си. ББ не можа да си защити екипа (НЕГОВИЯ ЕКИП).Това не беше диалог. Вучков се пенеше, а ББ се усмихваше. Жалка картинка. ББ не можа да се аргументира пред един Вучков, за своите решения и политиката която провежда. Можем да си представим как се държи на международни срещи и с езикова бариера

306

Анонимен

преди 13 години

Искам да питам!Няма ли кой да разясни, на тия оранжеви писачи тук,че пръстчето надолу е лошо за тях????А много пръстчета надолу виждам!И къде е СТРАНДЖАТА?Къде е василев?Липсват ми!!!Сигурно си правят нова партийка???

305

"почитателка&qu

преди 13 години

Бойко,сладурче,ами то и виното ,което купуваме,за да пием,и сланината ,която хапваме са менте,парите които получаваме и въздуха ,който дишаме са менте .Правителството също е менте.Къде целокупно да се грабнем и да отидем при натуралното ? Проф.Вучков забрави да ти зададе този въпрос .

304

Анонимен

преди 13 години

Абе, питам се,Тиквата няма ли някакви съветници? Mисля, че му се полагат такива, в качеството му на министър - председател или си има ама си правят *** с него?! Как ще отидеш в предаването на *** Вучков, бе?! Голам кеф ми стана! Записал съм си предаването, да го показвам на внуци и правнуци, когато България вече я няма, сигурно ще им е интересно на децата да видят как се стигна дотам..

303

352

преди 13 години

Ти откъде знаеш,значи и ти си *** като нас щом си ги слушал:)))да те е.а Ръба

302

Зрител

преди 13 години

Професора беше на косъм да направи фелацио на премиера.

301

Alo pojarnata

преди 13 години

Horata siadat sus slanina shtoto nyamat pari za salam. Shtoto i vie, kakto i dosegashnite apashi deto upravliavaha stranata iziatohde vsichkia salam.

300

Анонимен

преди 13 години

Само Герб!

299

боко

преди 13 години

Леле, колко много *** обичат да си говорят и да слушат двамата ***!

298

геро1

преди 13 години

няма страшно боико ще се оправи

297

Густо, майна

преди 13 години

Тъпунгерът Вучков възхвали до небесата бай Тошо и неговото обкръжение, после разгроми червената върхушка и Държавна сигурност, и към края на практика се самопредложи за президент от ГЕРБ. Боко показа нещо различно - бидейки Тиква, държа се като ряпа...

296

ххххххххххх

преди 13 години

гледах въпросното предаване, голем смех.вучков плюеше на ляво и дясно / в повечето случай съвсем точно /, а борисв гледаше умно, правеше обстойни коментари както винаги и както му изнася и на моменти беше като припикано мушкато от критиките на водещия.много ми беше смешно и интересно да гледам като се съберат двама души дето не могат да се надприказват какво се получава. ЦИРК

295

Анонимен

преди 13 години

Плюете проф.Вучков макар че той защитава интересите на бедния човечец! Е ако сте бедни такива, защо плюете....значи сте богати :)))

294

Анонимен

преди 13 години

"Сядаме с червеното вино и сланината, после - инфаркт!"- То май не остана друго за ядене вече плюс малко хлебец от фуражна пшеница - това е малката пица.

293

ДО 342

преди 13 години

Според теб е простотия когато Вучков казваше че българина е болен и гладен,така ли? Или като казваше на Бойко ,че доходите ни са малки и ДДС-то високо,че тока е скъп,че хляба е скъп,че има некадърни министри,че трябва да се конфискува имуществото на незаконно забогателите??? Не е сериозно това което казваш!

292

Анонимен

преди 13 години

Аз си мисля че професора ако не взимаше под внимание онези зрители които го обиждат... като им отговаря , а просто да им прекъсва връзката на всички такива, щеше да има по- малко хора които да го смятат за малко или много луд.Защото в такива моменти наистина Вучката обезумява и се плюнчи като за световно.

291

Nerealen

преди 13 години

Боже колко истински фенове на Вучков има... Все си мислех, че много малко го взимат насериозно, но съм бил в грешка! Вчера все едно видях Вучков на млади години и Вучков сега... или ако искате Боко сега и Боко утре!!!:-) Празноглавци, задушени от собственото си празнословие!!

290

Анонимен

преди 13 години

Не гледам Вучков,нито Канал 3.Пропуснах това интервю.Противни са ми хора ,които единствения им обществено-полезен труд е критикарството.

289

Смех

преди 13 години

Лееше се простотия на рояци.Накрая взеха да се ухажват и аз ревнах:горчивоооо.Жената подрипна от леглото и рече:порно ли гледаш.Викам не,ама много прилича!