119

Анонимен

преди 13 години

След изминалите почти 2г. от ерата на *** първи, мога да кажа, че управлението на Станишев, колкото и негативи да имаше беше рай в сравнение с управлението на *** първи, всеки в България го разбра!

118

ДЖАБА

преди 13 години

ЩЕ МУ ИЗПАДАТ ЗЪБИТЕ ЧЕ НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛЮСКА БОЙКО МУ СЕКНА ДАЛАВЕРКИТЕ

117

Чукундур

преди 13 години

Съселче, къде ти е Елената? Май избяга с накакъв *** ... що така? А беше б/ватман, беше рокер ... даже и на хетеросексуален се правеше. Но какво стна - на стари години всички те разлюбиха!

116

Гласове

преди 13 години

- За мен между премиера и вътрешния министър има, както казват в Одеса, две големи разлики.Премиерът е първосигнален, прям, на моменти симпатичен в добродушната си безпросветност. Съзнава, че не е чел достатъчно навремето и че тепърва много учен и знаещ няма да стане. Реакциите му са изчистени, кристално ясни толкова може, така разбира нещата. Щом народът го подкрепя, какво повече искате от него! Той искрено вярва в това, че народът ще го запомни с магистралите и спортните зали. В този смисъл премиерът по социалистически тича да реже ленти за всеки нов километър сравнително добре положен асфалт. И не си дава сметка, че подобно поведение, да речем, за един хърватски или словенски премиер е абсурдно, макар че там за година се правят толкова километра магистрали, колкото ГЕРБ и два мандата да има, няма да успее да прокара. Ако народът обаче разлюби Борисов и скочи срещу него, вероятно той просто ще хвърли оставката и ще се махне от управлението, огорчен и неудовлетворен.Докато вътрешният министър Цветанов е друга бира. Неговият манталитет, смисловите му, езикови и жестови изразни средства изобщо не бива да бъдат подценявани. Той е като изваден от модните политически списания на 50-те години на миналия век. А през 1937 г. подобен типаж сигурно би натиквал инакомислещите в подземията и би ги обръщал в правата вяра с подходящи енкаведейски средства.След Ленин властта не отива при очилатковците и многознайковците, при колебаещите се Бухарин, Зиновиев, Каменев, Риков и пр. Тя отива у онзи, мустакатия, който тананика нежно Сулико, но има хищна властова захапка, който държи апарата и е издигнал на ключови места свои хора, който знае защо му е властта и какво да прави с нея.Убеден съм обаче, че скоро ще ни бъде изиграна трогателна сценка На прощаване с елементи от Многострадална Геновева и Изгубена Станка: премиерът със сълзи на очи в името на България се разделя с най-верния си човек, дясната си ръка, със своя толкова честен и почтен, но криворазбран заместник, брат и вице. У премиера има силен инстинкт на борец и хищник.Той знае, че ако попадне в капан, ще му се наложи да си отхапе заклещената в острите шипове ***. В случая това му е предната дясна ***, т.е. дясната му ръка.Дебелите книги учат, че едно управление, което се базира на харизматичен лидер, силови структури и не особено дълбок интелект във висшите етажи на властта, за да е ефективно, трябва да разполага със Стратегия за употреба на властта; с Идеология, която да споява в едно цяло властта и народа; с Интелектуален екип (съвет на старейшините, мозъчен тръст), който да компенсира острата мисловна и концептуална недостатъчност на управниците; и с Апарат, който е сплотен, стегнат, мотивиран да работи за лидера, а не за себе си на принципа Кой що докачи!. Нашият премиер няма налице нито едно от тези условия и затова за мен той е драматична фигура, издигнала се на неподходящо до гротескност място; фигура, над която надвисват трагични облаци.

115

Анонимен

преди 13 години

докато дишат,тези които 20 години глозгаха кокала,ще се борят за власт и пари.алчността е болест и не се лекува.ако няма кого да подкрепите на предстоящите избори просто пуснете празен лист,но не оставяите купени комунистически гласове отново и отново да ръководят съдбата на държавата,живота не е безкраен,за да доживеем безкрайния преход-да му се невиди и прехода,станахме на по сума си години и още преход,хайде стига са се въртяли на по 4 години,да кажем не на старите лица в политиката

114

до109

преди 13 години

безпартиен съм такч е *** да ти обясмя по долни *** от сегашните няма

113

ДЖАБА

преди 13 години

Тези *** са супер нагли

112

БРАД МИТ

преди 13 години

А по твоето управление ни побеляха косите и отслабнахме от това че научи работодателите да не плащат на работниците заплати . Целия икономически упадък започна по твое време . Рай за далавераджиите и АД за останалите .

111

АНТИ ГЕЙ-сер

преди 13 години

Оснвната сила на *** е ДЕМАГОГИЯТА. ВИЯТ от името на "НАРОДА разни "СМЕШКОВЦИ" и самият ГЕЙ-сер.ЗАЩО БЕ ЧЕРВЕНО ***,РЕВЕШ ЧЕ ЩЕ ТИ ИЗПАДАТ ЗЪБИТЕ.НА ТЕБЕ И НА ПОБЕСНЯЛАТА ЧЕРВЕНА ВЪРХУШКА? ВИЕ НИТО СТЕ ГЛАДНИ НИТО ЖАДНИ.ПРОСТО СТЕ ОМАЗАНИ ОТ ЛИГИТЕ ТЕКИЛИ ВЪРХУ БУЗИТЕ И ГЪРДИТЕ ВИ.АЗ, ще СТИКАМ ЗЪБИ, АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО.КОЙ ти дава право да говориш от МОЕ ИМЕ *** *** СЛЕД КАТО ТИ И КЛИКАТА ТИ НИ ДОВЕДОХТЕ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ.КОЛКО БЪРЗО СКОЧИХТЕ ОТ ИДЕОЛОГИЯТА КЪМ ПАРИТЕ

110

Чукундур

преди 13 години

Съсел хлопа със ушиняма от де да *** пари. Съсел мои ненагледен, през Азер Меликов си наведен. Спри да търсиш ти кусури, ходи сади чукундури. Всичмки ние ви видяхме, как с Доганчо дружки бяхте. Айде плесни със уши, и на изток отлети!

109

Анонимен

преди 13 години

тоя гей къде се бута в А-група

108

Анонимен

преди 13 години

Абе на тоя да не му плащат да дава изявления? Мине не мине - хоооп Гейчо дава интервю. Аре стига вече, нали ви видяхме и вас какво можете... *** долни!

107

ессо

преди 13 години

БКП или розовото й подобие следва да бъде натирено от Европейската социалистическа партия/лейбъристи защото чества УБИЙСТВАТА КОИТО Е ИЗВЪРШИЛА НАД ЕВРОПЕЙЦИ В ЖАБОКРЕК! Веднага да бъде конституционно забранена. Тя е антинародно и антиевропейска партия.

106

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

В Сравнение с Тиквата Зелена, Станишев е направо слънце!Борисов не само е по-кумонист от Станишев а е и много по *** и крадлив!Така да се каже, след ГЕРБ - БСП ще ни се видят супер!

105

RESO

преди 13 години

Toчно БСП ли иска оставки, след като те нищо не направиха през техните мандати. Освен това и тeхният кадър - агента Гоце е президент. Защо той се крие и се ослушва, като мишка?!

104

хм...

преди 13 години

хаха :) а тези в момента какви са?! ;)

103

Съселито

преди 13 години

Съселчо пак изпълзя от дупката, протегна лапички и си рече: И днес няма да се лапка, работливите мармити са на магистралата да копкат дупчици, а за мене няма папо, щото няма кой да ми го донесе и сдъвче.

102

BOSS

преди 13 години

Нали парите за магистрали и пътища минават през Пътната агенция ?? МНОГО МИЛИОНИ НАШИ ПАРИ. А за контрабандите по митници-те и бебетата вече ги чуха и разбраха. ДС служител-да и във ямата с пари от вината. Близък на ГЕРБ-да винаги където са парите от луканки, месо, вино, цигари, храни, асфалти, банки, стомана и още. От ДС-разбира се, че как иначе друг българин ще е там. В ямите с парите на тях да се бъркате Вие другари от БСП и да спрете да се ползават- Е, БСП нависоко се взехте. ДС и ГЕРБ ни управляват, нали???? Бетон- няма как да се борите, освен да изнасяте... още имената им. За умните-няма БСП опозиция. Мирише на една бъдеща опозиция, но на нея няма да сте водачи. Тази опозиция се нарича Прогледнал след 22 години политическо иго народ. Никой от цялата Ви политическа сбирщина няма да е водач. Засега си играйте на футбол вътре в отбора или между отборно.

101

Анонимен

преди 13 години

Станишев, твойте домашни любимци ядят много по-скъпа храна от наште деца, така че млъкни най-добре.Последиците от твойто управление още са ни на главите.

100

dido

преди 13 години

ako bexme normalna durjava toq gei 6e6e dae vuv nqkoi zoopark..zatvor