498

Анонимен

преди 13 години

След като продаде Банката, любимата на Премиера - Цветелина инвестира усърдно във ВЕИ. Това повишение на тока, което ни чака от 1 юли, пак ще отиде - ха познайте в чий джоб. На предвидливата дама с Винетките естествено и на благоверния й.

497

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си абсолютен мазохист, след година и половина пропадане, пак да хвалиш ГЕРБ. Зная, че ще ми сложите минуси, но дори при Станишев се живееше по-добре. Говоря за народа, не за мутрите и олигарсите, приближени на ББ.

496

Анонимен

преди 13 години

"Ако платя за Белене,как ще повиша доходите!" Егати самозабравилата се ***!Кой си ти бе ср...о???Вече вярвам,че е прочел само 1 книга!

495

До srsдо494

преди 13 години

П-леко колега, че от твоите слюнки ми се замазаха очилата. То бива злоба, бива, ама чак толкова... Сигурен съм, че ти по принцип мразиш всичко и всичко. Щом 67 години броиш, значи и ГЕРБ с цялото си достолепно правителство, начело с ББ и то е в кюпя. Ясно сутрин мразиш себе си, а след обяд -всички останали.

494

Анонимен

преди 13 години

Белене ще се строи поне 5 години и преди да заработи турската и румънската централи ще подбият цената на ел.енергия. Как ще изплащаме милиардите тогава?

493

494

преди 13 години

е прав... убий простака с мълчаниеиначе си мисли че е в светлината на прожекторите

492

Анонимен

преди 13 години

много шум за нищо

491

мухобойко

преди 13 години

ама те тройната коалиция, такова... предишното правителство не можа.... ама вижте сега до 2015 ще направим магистрали... той Първанов няма какво да го слушаме....пък ако не става ще правим предсрочни избори..а извинете , помислих че ме интервюират пак от БиТиВи-то

490

Анонимен

преди 13 години

до 504Ама ... според думите ти не е необходим "Беляне",а защо ББ не го заяви категорично, а говори за индекса? Т.е абе "ако ... то ще строим" ! Лична заинтересованост /комисионна/ ли се очаква!

489

Анонимен

преди 13 години

нема ли една флашка за Белене, да чуем как са се пазарели за комисионките

488

ангел

преди 13 години

501, тва ако е УПРАВЛЕНИЕ, предпочитам да караме на автопилот. таа държава ако беше кола, досега с такова управление да ни е попилял по деретата бате ти Боко. то не че сега нещата са по-различни, ама малко по-бавно се усещат катастрофите, та разни загубени овце още не ги виждат....

487

Анонимен

преди 13 години

Бате Бойко, кучетата си лаят, а кервана си върви в правилната посока, хич да не ти пука, народа е с теб, това е важното. Мнението на някакви си никавци изобщо не ни интересува- Европа, САЩ, Бразилия ти вярва-ние също. Мачкай червените ***, белки най-после се отървем от прокажения комунизъм.

486

srsдо494

преди 13 години

МРЪСНО КОМУНИСТИЧЕСКО ***,ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ИМА ЛИ?ДА ВИ СА ЖИВИ ИЗДРАВИ ГОЦЕТО,СТАНИШЕВ-БЕРИЯ,АДОЛФ-АСАН ПОМАШКИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЧЕРВЕНИ ***.67 ГОДИНИ ЧЕРВЕНА СМРАД СТИГА!

485

Анонимен

преди 13 години

България има 12 гигавата генериращи мощности, от които успява да натовари около 7 гигавата. В които влизат около 1,5 гигавата за износ. Това прави около 60% натоварване. Върху това, което се потребява имаме 70% излишък.

484

аахахх

преди 13 години

върнете откраднатите пари и всичко ще се оправи ! :)

483

онзи

преди 13 години

Стига. Унищожихте държавата. Оставка!

482

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов управлявай смело държавата ни, а червените хиени нека да вият от злоба, това е лебедовата им песен.

481

Гуньо

преди 13 години

Тоз Боко даже и на снимката ръчичките му са в позиция: 'Дайте ми да взема' или 'Искам да грабя'... :-)

480

Анонимен

преди 13 години

а имаче пред руснаците можем да се правим на ербап ,за да се харесаме на шефовете от тел авив и вашингтон. --------------- А какво лошо има в това? Тебе какво те боли като се правим на ербап пред руснаците?

479

Критик

преди 13 години

Стига сте го плюли човека - той всичко от джоба си плаща, човека, а вие - да си ходи, та да си ходи. Комисионни получавал от магистралите - еми нали стях плаща пенсиите на баба и дядо! Ей, неблагодарници такива!