34

555

преди 13 години

Не може една държава да е оставена на автопилот и всичко да е наред.Никой , не го интересуват закони,наредби и подобни.Чукаме се по кратуните,недей си боже,когато стане непоправимото.Дали подготовката на щофьорите е наред,дали техническото състояние на таралящниците от Европа е добро,дали пътищата са като в белите държави.Нищо.Е, и.Да не дава Господ.

33

Тоягата

преди 13 години

Що за простотия?!Досега не съм чул за убийци или убити пенсионери по пътищата,а чувам за млади-25-30 годишни пишлемета,които се правят на "голямата работа"-или пияни,или дрогирани!Жалко,че такива избиват невинни хора!!!

32

до 27

преди 13 години

Ние сме добре, а вие там в централна България, си тънете в собствената мизерия!Кога за последен път си плащахте за да отидете на море?Ха ха ха...

31

ДО 24

преди 13 години

защото го пиша така нарочно. заради миекото говорене на русянци.Не се казва русЯнци...много си ***,24..В Русе не се говори така..

30

ГО

преди 13 години

До 23.Според статистиката,през последните 10 год.72% от катастрофите са от такива ,може би на твойта възраст,от 18-28год.и преди да се качиш на колата ,изкарай още един изпит,може да ти помогне...

29

Paco

преди 13 години

Mnogo si negramoten!SigUren sum,che povecheto ot pensionerite pishat po-dobre ot teb!

28

Манго с БМВ

преди 13 години

До 30Не пътищата са ти виновни драги, а мозъчния капацитет на "шофьорите" дето надуват БМВ-тата с над 200 км/ч.

27

прост

преди 13 години

добре че са били леви автомобили...ако бяха десни - какво мазало щеше да се получи...........

26

прост

преди 13 години

до 21 - а четеш ли следващите думи ? поне 4 души - СА ЗАГИНАХА..... Това ми звучи като написано от *** .Чувал ли си как членуват ***? ЖЕНАТА БОЛИН , ДЕЦАТА - И ТОЙ .... Моля те - не обиждай журналистите в Бг - в сайта на днес.бг има списвачи , но не и журналисти

25

Патриот

преди 13 години

Ужас пълен,изтрепахме се бе хора за къде бъзрате!

24

klod_si

преди 13 години

Този разклон е наистина опасен. Често минавам оттам и винаги трябва да си нащтрек за някой летящ ***. Жалко за загиналите. И внимавайте на пътя, че всеки може да е на тяхно място.

23

Анонимен

преди 13 години

най вероятно отново е кортежа на Боко Тиквата. нали се сещате. онея момченца от НСО.

22

до 20

преди 13 години

защото го пиша така нарочно. заради миекото говорене на русянци.

21

до свидетел

преди 13 години

"статиИка"Ти си същия ***.

20

бай Петко

преди 13 години

Какво е това "...поне четирима..." ? Това ми звучи като ...жената е малко бременна... Ами драги журналисти - престанете с този език, с който си говорят махленските, така наречени, тинейджери, а не българската дума - младежи. Или можете само до четири да броите !

19

до 12 от ВИП

преди 13 години

12..що се правиш на отворко..даже и не знаеш как да го кажеш,ама да го напишеш..тъкмо да има кого да псуваме,хубаво си направил..

18

Пишман Шофьоров

преди 13 години

Като сме неграмотни селяни на пътя, ще мрем (без)славно и ще похапваме варено жито. Всеки на пътя се тупа в гърдите като Бай *** и се мисли за безсмъртен - да, ама не !!!

17

някой

преди 13 години

Абе *** като неви харесва сайта защо се ровите вав него, *** само знаете да плуете да хленчите и да се правите на много знаещи... басиииииии

16

сипи ракия

преди 13 години

Много сте кръвожадни бе! само трупове днеска вкл. и яне.

15

Цървуля

преди 13 години

Прости джурналисти клюкари.Айде да се ограмотите поне малко.Славяново не е на пътя Плевен Русе а встрани от него.