33

м

преди 13 години

Аз отдавна спрях да се вайкам и притеснявам за такива деца. Сами си го търсят, така че не ми дреме в какво състояние е, и дали ще се оправи! Родителите му да го мислят. Отдавна съм казала и писала, че сегашната младеж е много жалка, ***, неграмотна и акъла им е само в гащите.

32

Н. В. Анонимен 1

преди 13 години

18-годишна ученичка от Благоевград е с опасност за живота в реанимацията на МБАЛ, след извършен криминален аборт, предаде кореспондент на БГНЕС.На този етап момичето категорично отказва да съдейства на лекарите и полицаите и не посочва кой и къде е извършил криминалния аборт, както и мястото, на което е изхвърлила плода

31

до 24

преди 13 години

интересно как би разгледал абортите ако маика ти като те е зачевала и след 2-3 месеца си чул от нея това изречение ,че аборта не е убиство.....или нещо от сорта - защо да не го махна тоя нещастен плод да не ми пречи в живота....

30

osman

преди 13 години

Добре де това момиче няма ли майка и баща?Те не са ли я питали къде е била с кого е била. Аз например не бих позволил на дъщеря си да излиза след 8 вечерта навън.Ако ми се противи ще я пребия и толкоз. Като завърши училище и се омъжи да прави каквото иска.

29

съсед

преди 13 години

на 13 години е пълен *** и родителите им са такива бащаим е полицай а майкаим бачка като касиерка в пощата

28

Анонимен

преди 13 години

Поредната глупачка от изпуснатото поколение, обаче трябва да се издири и "таткото", който носи поравно отговорност с глупавото момиче! Мислете преди да правите каквото и да било, бе, млади хора!!!!

27

Анонимен

преди 13 години

Някъде пишеше,че е на 18 год.

26

Анонимен

преди 13 години

ха ха . да си говорим ли ?! ок ... имало нямало това не ме интересува ... не си падам по чалга и това няма да стане никога , това е музика за *** и *** , без мисъл в главата . чалгата се налага с цел българското население да става все по просто и просто ! осъзнай го . това е за загубените души .

25

fesa

преди 13 години

za poreden pit BILGARKA ha ha hah a hasaa ha vse romi romi may i bilgarkite se cukat na poraziya sto na sto e na 14 godini

24

Анонимен

преди 13 години

Важно е здравето на жената. Абортът трябва да бъде разрешен. Избор на жената е дали иска дете или не. Абортът не е убийсто. Сега някой д*бил ще се изцепи, че не било христянско или нещо друго глупаво и религиозно.... :)

23

родител

преди 13 години

Ей,като започнете този виновен онзи.В този случай вина имат родителите и никой не може да ме убеди в противното.Защо е скрило от тях-ми от страх да не разберат,защото ще стане еди какво си.Затова мили родители общувайте с децата си и им покажете,че вие сте най-добрите им приятели на които могат да кажат всичко,защото им мислите само най-доброто и най-хубавото,а не сте техни врагове.

22

Анонимен

преди 13 години

Що жени са правили аборти и не по един два, че и повече!

21

Анонимен

преди 13 години

Само че, юроде, българските девойки не са в повсеместно липсващите хип-хоп, рок, готик или техно клубове, а в наличните във всеки градец чалгаджийници. хайде сега да си говорим коя музика има по-голямо въздействия върху средностатистическата ограничена българска тийнейджърка?

20

Анонимен

преди 13 години

Като ходи на училище бременна е к***на ,като абортира ,пак е к****на! Никъде не се споменава на колко години е.

19

Женя

преди 13 години

Пропуснах да кажа най важнотоИмам син на 7 годинкиДано е жив и здрав!Желая, на всички да си имат най малко по две дечица!

18

Ромлянин

преди 13 години

Клетите българки,как да признаят на ксенофобските родители че са бременни от ***.... П.п.-Крименче ,чи си знаеш,отвори джуки за благодетелта....шурррррр.

17

до 13

преди 13 години

да бъдем толерантни към чалгата ? ти май не си в час ! да приемем ориенталската чалга като нормална европейска музика ! ха ха ***

16

Анонимен

преди 13 години

"Ученичка е с опасност за живота след аборт в Благоевград"А пък детето й е вече мъртво!

15

Женя

преди 13 години

Живот и здраве да имам момиче, никога няма да му позволя да направи аборт!Аз като ученичка съм правила аборт и да Ви кажа, когато реших, че ,,вече е време,, да имам дете .. два спонтанни аборта в 5 и в 6 месец.Ммоите родители не бяха близки с мен, не се интересуваха от мен и обвинявам тях за това , което ми се е случило!МИЛИ МОМИЧЕТА, НЕ ПРАВЕТЕ АБОРТ!

14

iva_sh

преди 13 години

абортите по желание са разрешени за всички жени и така трябва да е, но извършването им трябва да е строго регламентирано, за да не се създава опасност за здравето на жената от самата манипулация. Ако бяха забранени, нали се сещате че проблемът се увелича - може да се стигне до самоубийство на момичето или до умъртвяване на новороденото, което вече е престъпление. Целият проблем - нежелана бременност тежи върху раменете на жената, мъжът може просто да се обърне и да си тръгне ....