95

Хаджи Ахил

преди 13 години

Жените винаги са били по-материалистично и практично настроени в отношенията между половете. Много малко са жените, които ще се оженят за един мъж само защото му е хубав *** или някоя друга част от тялото. Докато мъжете се гордеят с красотата на жените си. Ама, че й е куха главата и нищо не умее това никой не го гледа.

94

.

преди 13 години

108, на бас, че си мъж-*** и ХОМОСЕКСУАЛИСТ! *** избива на инфантилност...

93

галактика

преди 13 години

Всяко правило си има изключения - нали така ----- А иначе, кой каквото търси, ще си намери - рано или късно

92

анимус

преди 13 години

До : Мимка от Ямбол Кажи и Мима и тва стига ! За да даваш такива съвети на дъщеря си явно бая време са ти запушвали дупките и накрая си си намерила точно такъв голтак @ Защото ако си беше намерила мъж "бизнесмен" нямаше да ти се наалага да и даваш такиваа просташки съвети. Но виж по-добре, таман си научила дъшеря ти да е дащтна, за да и пръснат дупето разни бунаци !

91

онбашията

преди 13 години

подобни изследвания са пълна глупост, понеже се основават на декларативни твърдения, а не на реални действия от страна на опитните зайчета. ако декларативните твърдения имаха някаква връзка с действителността, задръстените зубрачи щяха да са сексидоли, а татуираните мачовци с моторите щяха да праскат злобарки на шарени списания. а истината е... знаем каква :)

90

topcho

преди 13 години

mimke kato te slusham i mi pada mushkatoto napravo..polse mazhete bili vinovni..niama mazh na koito da mu pada muzhkatoto ima zhena koiato neznae kak da go vdigne...losho e che mnogo zheni vazpitavat dashterite si kato teb..a v sashtoto vreme edna manja ne sa gi nauchili da praviat..samo cigarata i tva e...

89

King of stupidity

преди 13 години

няма нищо вярно.поне не в България.

88

Анонимен

преди 13 години

живота не се е объркал,все същата порнография си е,само дето повече хора охотно я практикуват,да не кажа почти всичики,с всичко се е*ат,още от времето на Дървин,естествен отбор,вечните победители,порно от Червото,сещате ли се кой командва?

87

колев

преди 13 години

до Мимка от Ямбол Мимке Мимке дъщеря ти с това образование ще остарее на магистралата търсейки истинския мъж.

86

страст

преди 13 години

до 108Ако наистина давате подобни съвети на дъщеря си,защо тогава се учудваме на срива в поведението и начина на мислене у децата ни? За каква ценностна с-*** ще говорим, и възмущаваме от липсата и ?

85

Мимка от Ямбол

преди 13 години

Много ясно, че истинската жена ще търси сериозен, заможен мъж за да се подсигури! Аз и на дъщеря ми съм и казала-дето искаш го търси, ама да е свестен, не некъв голтак! И женен да е-не е толкоз фатално-*** ще ми правиш, отзад ако трябва ще му даваш, докато не го разведеш и не му наденеш хомотчето както си требе. Щото мизерни пульовци под път и над път, ама мъжът трябва да е играч и бизнесмен, не да те е срам да се покажеш с него и 5 годишната му таратайка. Знаем си цената БГ жените като цяло.

84

страст

преди 13 години

Топчо,мн. си прав,но има и др.истина - мъжете носят дълги коси,оформят си веждите,правят си маникюр,кичат се с бижута ,като жените.Има объркване в посоката на предпочитанията,без съображения с пола.Ето това е истината според мен.Остава пожеланието поне да сме отговорни пред нас ,семейство и т.н.

83

Анонимен

преди 13 години

Прочитайки заглавието един мъж възкликва: Де ги тия жени, насреща съм!А жената : Де ги тия мъже.

82

Анонимен

преди 13 години

Жените искат на мъжете парите.

81

Анонимен

преди 13 години

Даа напоследък има много вереци..

80

Дидо

преди 13 години

Изводите от статията не са за нас, а за мъже и жени, които живеят в нормални държави. Всеки, който е бил в нормална държава знае къде сме ние - в 20 век си стоим още.

79

topcho

преди 13 години

zashtoto zhenite ne sa zheni..zatova ni okapva mushkatoto.. darzhat se kato mazhe..nagli vulgarni sa..nosiat pantaloni i se podstrigvat kaso..niakoi sazdavat vpechatlenie che vaobshte niamat i nuzhda ot mazh..

78

страст

преди 13 години

Мъжете най-често търсят послушници и домашни помощници.Все по-рядко ги откриват такива.Истината е ,че се срещат най-вече мъжествени жени и женствени мъже.до хахах - не е вярно,че жените не стават до стара възраст,по-скоро на мъжете рано им "окапва мушкатото".

77

Petar

преди 13 години

V sliven uj ima mnogo prostitutki i leki jeni,... nishto niama.., neka niakoi da opita da si nameri neshto za edna nosht...Vsi4ko e izmislici...Kade v Sliven moje 4ovek da nameri neshto za e...e

76

xaxax

преди 13 години

Има само една, но много сериозна разлика... Мъжат може да си позволи такъв разхайтен живот и до по-късно, тъй като дори като наближи 40 години все още "става", докато истината е, че жените "остаряват" (в смисълът на промяната на привлекателността на външния им вид) по-бързо. Изпуснат ли влака до едно време, може да останат без "машинист".... Всеки сам си избира какво търси и иска, но и всеки да си поема отговорността, а не после да пискат и да се оплакват...