163

Анонимен

преди 13 години

165ти ще ти оТцелее простата тиква за нещастие......

162

Анонимен

преди 13 години

А бе не знам как се грижите за бездомниците ама кучетата много ги обичат...за вечеря.

161

Анонимен

преди 13 години

Проклятието да си българин в чалгария

160

Анонимен

преди 13 години

Ако един безстопанствен петел или розово прасенце започне да се разхожда по улицата,колко време ще отцелее?! Ами да! Защото мястото им е в обора,а на Шаро на синджира!

159

Анонимен

преди 13 години

162 След като толкова много обичаш бездомните хора,на колко човека си помогнал и колко си прибрал у вас?Понеже си защитник на хората?И на тебе кой ти каза,че тези,които обичат кучетата -мразят хората,не разбирам,кой ви го втълпява това в главите?

158

Анонимен

преди 13 години

Престанете да се криете зад децата и бездомните хора! Под всяка статия за животни ги спрягате - какво ви пречи да отделите лев за едните и лев за другите? Знам, че не сте хукнали да помагате на деца и бездомни хора, но има ли статия за животни, веднага натяквате за тях така, сякаш се грижите за тях. Аз лично помагам и на хора, и на животни, защото сърцето ми казва така и това ме прави щастлива. Жал ми е за хората, които на никой не помагат, а само коментират, защото не са изпитали тази радост.

157

Анонимен

преди 13 години

Ако идеше реч за бездомни хора едва ли кучезащитниците щяха да се разлаят така. Ай ще ви ... ......!

156

проклета

преди 13 години

то всички в България сме проклети, не само питбулите. това тук си е наказание, не живот.

155

Milen

преди 13 години

Ако някой случайно подарява малко питбулченце моля нека да пише ;)

154

Анонимен

преди 13 години

Ей, хора, престанете да се оправдавате - храним се с животни, да, убиваме ги. Значи ли това, че трябва да ги убиваме и за зрелище, за кеф??? За мен това са ненормални хора. Мисля, че познавам хора, които са се занимавали с кучешки боеве и като толкова ги защитавате, искам да ви кажа, че ако утре ги изпреварите с колата си, дано да имате пистолет, иначе ще ви има в новините, така че не се радвайте много на отрепките!!!

153

jasemi

преди 13 години

До Иван Павлов:Според мен най-правилно е всички като тебе да им вързватпо-здраво ризите и да им дават хапчетата най-редовно,че както виждам при противното последиците са страшни!

152

Иван Павлов

преди 13 години

Според мен е най - правилно всички изоставени питбули да се правят на кайма и да се дават на други кучета. Например на Мимето, което има нужда от силна храна за да стъпи на краката си (образно казано).

151

jasemi

преди 13 години

152ти Задавал ли си си въпросът ЗАЩО,защо са забранени,защото мой човек *** да не ораганизират боеве с кучета питбули,затова са забранени!

150

Анонимен

преди 13 години

149 в раздела,който цитирах става въпрос за безпризорни и домашни животни,не за селскостопански..

149

do 151

преди 13 години

158,извинявай,обаче ти ще ме скъсаш от смях-хайде прочети закона,който ми визираш,сравни го с другия и виж,че са почти идентични.В закона,който ти ми цитираш чл.10 гласи същото,което написах и аз! И стига с това кучезащитници,кучкари и т.н Има хора със съвест,които изпитват състрадание към живите същества,независимо,хора или животни са,и такива,като теб,които мислят единствено за собствена угода...

148

Анонимен

преди 13 години

Който си вземе питбул или е *** и не знае какво чудо вкарва в дома си или е болен мозък!

147

Анонимен

преди 13 години

сега да им съчувстваме на питбулите ли? В много държави са изобщо забранени за отглеждане, така че спрете да ревете

146

Андрей Куртенков

преди 13 години

148, ще ме скъсаш от смях - разпространяваи текстове от несаществуващ Закон за защита на животните - ето от тук си ги взел, нали? - blagotvoritelnost.start.bg/article.php?aid=15587 - ето ти, неграмотни друже, текстът на истинския ЗЗЖ - lex.bg/bg/laws/ldoc/2135579104Разбира се, че боевете между животни са забранени, но агресивното невежество на кучозащитниците впечатлява много!

145

:D :D :D

преди 13 години

149 Мислил ли си някога да пишеш вицове? имаш огромен талант възползвай се :D :D :D

144

До 148

преди 13 години

Баща ти на село как си коли прасето!Не го убива с нож,а,може би,те изтъпанва пред него докато прасето умре от смях........