298

ОООООООО

преди 13 години

ВИЖТЕ 309, 311 И 312

297

.d.uf

преди 13 години

ПРАВ Е ЦВЪЦКО НЕДУПОСТИМО Е ДАЖЕ ВЪОБЩЕ ДА ИМА ИНТЕРНЕТ В ЕДНА СТРАНА КОЯТО Е ЧЛЕН НА ЕС, КАКВИ СА ТИЯ РАБОТИ.АКО ДС ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ РИСКУВАМЕ ДА НИ СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ

296

Не,та не

преди 13 години

На крадците,лъжците,мутрите,милиционерите и слабоумните самозабравили се управляващи от ГЕРБ. не ваш: ОЛИМПИЕЦ

295

.....

преди 13 години

Дайте всички заедно да станем единни и ние да излезем на протест както Египет, Йемен, Гърция. Ние можеби сме единствените които неможем да се протинопоставим срещу наще управници които си пълнят джобовете за сметка на народа.

294

бегай цвъки

преди 13 години

Цвъко, айде дигай гълъбите, айде бегй у Шума

293

ПОЕТ

преди 13 години

До: ГуньоГ уньо по форумите драска,Е стествено, че ще се бори,Р одолюбец нещо се праска,Б ойко иска май да събори.К рай на светлата вяра у вожда,Е дничка надежда веч не остана,П ростотията го яко спохожда,А работата май за смях стана.Д ано само да оцелеем,Н аивници ясно, че ще останем,Е динствено за децата си поне, да милеем!

292

Player

преди 13 години

*** чак за групировки говори тоя двоен агент МУТОЧЕНГЕДЖИЯ

291

Не управляващ

преди 13 години

Борба между две групи мутри, като по умната не управлява....

290

Бастилията

преди 13 години

Война за 2 млрд.? И къде отидоха тези "спасени" милиарди? В замразените пенсии ли? При фактическа - и твърде осезаема, инфлация? "Атакуват Бастилията на ГЕРБ ..."? Бастилията всъщност е зловещ символ, пометен от Френската революция. Бастилията на ГЕРБ ... Добре казано! А иначе - много приказки, и с каква цел? Да ни убедят с някакви купища фактология от едно време, че - видите ли, съдържанието на разкритите записи (флашки) за нови и странни събития за "новите" хора, не е вярно ли? Няма да мине!

289

Брях

преди 13 години

Който с лъжа и заблуда действа, далече не стига!!Ей за това не ви пускат в Шенгения, заради Цецко и Прикриватурата му......

288

Гуньо

преди 13 години

Статистика анти-ГЕРБ:312 -> 10:0311 -> 12:0309 -> 23:0Това е или повод за надежда, или само показва, че ГЕРБ-аджиите нямат интернет вечер като се приберат вкъщи, и пишат само от работа... :-))Дано да е повод за надежда....!!!!!

287

Закучика Цаци

преди 13 години

Закучика Цаци на риби и раци,започна страда от разни мераци.

286

зоро

преди 13 години

Има игра *** лъжат простите хора" ТУКА ИМА ТУКА НЯМА".В днешно време Боико с Цецо играят тази игра .Сега немога да разбера само кои са ***.

285

kk

преди 13 години

Цветанов,като е недопустимо,защо подписа да ги подслушват?!Защото без твоята благословия нямаше да се случи този гаф!Но нали си *** физкултурник,някой трябваше и да те обучи/ако въобще можеш да възприемеш/,преди да тръгнеш да си реализираш неизживяното детсво в играта "на стражари и апаши"!

284

ангел

преди 13 години

поведението на ГЕРБерските лидери в момента е поведение на ***, затънал в дълбоки ***. ако умен човек затъне в дълбоки л****, той се движи изключително предпазливо, или стои неподвижно, и търси шанс за измъкване. ако няма такъв, просто чака да дойде помощ. а когато *** затъне в л*йната, той пляска, рита, блъска, опитвайки се да изплува, но единственото, което постига, е да се овърти до темето, та и да се нагълта. че ГЕРБ са в л**** е очевидно. сами преценете от кой тип е поведението им

283

Гуньо

преди 13 години

Хайде сега, с апел към всички останали нормални хора наоколо; да видим колко гласа ще генерира следното ми изказване:ГЕРБ олицетворяват възможно най-калпавото управление за последните 20 години.ББ не само краде и прави милиарди на гърба на народа; но и разсипва държавата с интересчийските си и нескопосани решения.На следващите избори ГЕРБ трябва да имат възможно най-малко гласове; за да се опитаме да спрем налагането на полицейска диктатура в държавата...ГЕРБ няма да пуснат кокала лесно!

282

ангел

преди 13 години

дами и господа по-интелигентни сънародници, забелязвате ли един приятен факт - в последните няколко дни ГЕРБерастите по форумите затихнаха като препикани! Боко и цеко така мощно се омазаха, че дори собствените им хора вече берат срам. останаха само дежурните, ама то колкото да отбият номера и да дразнят....

281

gost

преди 13 години

ami togava da se mahne che da ne se chuvat za ministara razgovorite - ima ministar ima problem za SRS

280

Анонимен

преди 13 години

Десетки земеделци излезнаха на бунт срещу Калина Илиева като я обвиниха, че е изпращала неоснователни сигнали до прокуратурата срещу тях. В резултат, на което, земеделците изгубиха Евро субсидии, както и кредити, с които да се развиват. Имаше и такива земеделци, които получиха инфаркт вследствие действията на Калина Илиева.И няма да повярвате, но оригиналът на дипломата-менте е изчезнал. Предполага се, че най-вероятно още същия ден, когато избухна скандала, Калина Илиева е унищожила ментето. Разследващите обаче разполагат с ксерокопие. Заради липсата на оригинала обаче делото ще бъде по-продължително от обикновеноА БРЕ БОЙКО А БРЕ ЦЕЦО *** КВО НАПРАВИХТА С ПОЖАРНИКАРСКАТА ЩЕРКА *** ВИЕ УРЕДИХТЕ РАБОТАТА НИ ЛУК ЯЛА , НИ ЛУК МИРИСАЛА.ОСТАВКА ИЗНАСЯЙТЕ СЕ СЪС СКОРОСТТА НА БИТИ *** .......

279

зоро

преди 13 години

Чета коментарите и ви се чудя на акълите .Има една погорка"Кой ми се исра в гащите".Не е ли видно че ГЕРБ се оляха.Медицината ли Образованието ли иначе ленти *** всякакви.