61

Анонимен

преди 13 години

Магазин ИКЕА не е мол!

60

Анонимен

преди 13 години

54до 49 от ДедовияЯ обясни със думи прости на назе,тея дето сме простите каква е позата от магистралите за една икономика която не съществува.Обясни щото нещо не вдявам.

59

Анонимен

преди 13 години

магистралите решават и един много важен за България проблемЗАПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ДОБРИТЕ ПЪТИЩА ОСВЕН БИЗНЕС РАБ.МЕСТА ЩЕ СПЕСТЯТ ХИЛЯДИ ПАРИ ОТ ЛЕЧЕНИЕ НА ОСАКАТЕНИ МЛАДИ ХОРА ЩЕ БЪДАТ И СПАСЕНИ ОТ СМЪРТТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ 1000 ЧОВЕКА ПО-МАЛСО ЗАГИНАЛИ ПО ПЪТИЩАТАБЛАГОДАРЕНИЕ НА АКЦИИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО И ПРАЗНИЦИТЕЦВЪЦКО МОЖЕ ДА Е *** АМА КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И ЧЕРВЕНИТЕ МЪЛЧАТ!ЕДИН ОТ ТЕЗИ 1000 ОСТАНАЛИ ЖИВИ МОЖЕ И ДА СЪМ АЗ!

58

Анонимен

преди 13 години

Тва па ИКЕА *** набедената марка. Единственото им достойноство е, че мебелите се сглобяват елементрано - само с отвертка и звазда. Качеството им обаче е като на едновремешните талашитени секции

57

Анонимен

преди 13 години

mnogo e hybav tozi magazin az 4esto si hoda na nego

56

Случаен

преди 13 години

Кога ще прочетем заглавие, че откриват фарика, а не поредния мол? Големи инвеститори, няма що. Поредните търгаши. Кога в БГ ще се произвежда? Плевнелиев, стига всичко да влачите в София. Има и друга България. Хората в страната мизеруват. МРРБ не беше ли министерство на регионалното развитие и благоустройство? Какво развивате и благоустроявате в държавата?

55

Бореца

преди 13 години

МОЛ-ове,хипермаркети и чужди вериги магазини икономика не правят освен това обикновено тези услуги са на границата на сивият сектор и много често се укриват данъци освен това при условие че са чужди фирми печалбите които реализират у нас се изнасят навън и тука почти нищо не остава!И заплатите в такива обекти не са от най-високите,то и сега МОЛ-овете са празни вече а да се строят нови за мен си е чиста проба пране на пари и кой знай каква полза няма да има!

54

до 49 от Дедовия

преди 13 години

Чуш МаркоВа...80 % са европейско финансиране и 20 % държавно...Но това не са ви го обяснили на последния пленум на столетницата налиии.Ще ти го кажа по ясно ...По тези магистрали работят хиляди българи и много български фирми подизпълнители Само с около 1 млрд евро , България има Уникалния шанс да построи магистрали за 5 млрд евро....А ползата за икономиката на България от тези магистрали е неизмерима ... но ще ми е трудно точно на теб да ти обясня и най вече да ме разбереш.

53

Анонимен

преди 13 години

МАРКОВА,заема е за нашето участие ,но 80% е с европейски париНЯКОЙ ЗАБЛУЖДАВА АМА НЕ СЪМ АЗЩОМ ЕС ПРАВИ ПРОВЕРКИТЕ СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ ПАРИ ВЛОЖЕНИ по нашите земииначе няма да си развалят рахата ако е само кредит

52

анонименс

преди 13 години

до 50:аз ще построя една детска градина на околовръсното шосе огромна като мол ...ала си остави детето...***

51

анонименс

преди 13 години

ИКЕА е световен лидер в обзавеждането за дома и така нататак..дошли да вложат 100млн. лева в България а БОЙКО да ги изгони?!значи тук пишещите са....незнам коя дума да използвам да не умаловажа простащината на някой субекти те ако искат и тоалетна ще направят хората бе щом виждат възможност за бизнес е само плюс кой ще прави завод на мързелив и хленчещ народ чиито най видни представители са тука и плюят за щяло и нещяло..

50

Ало Детската градина

преди 13 години

Детски градини нямат , молове строят що е то = ***

49

Маркова

преди 13 години

Не изграждаме магистрали с еврофондове, а с еврозаеми- не заблуждаваи хората ако обичаш. Това е запазена територия на ББ.Аман от неграмотници.

48

Тома неверни

преди 13 години

Чакай ги, чакай, да не би да си мислиш, че ще продават евтино, който е стъпил на БГ пазара- все се е побългарил. Ще тичаш пак до Гърция, ще ти излезе по-тънко

47

Анонимен

преди 13 години

Аман от тея крадци бе,аман.Трябва да забранят строителството на МОЛове.Някой да вземе да строи заводи,че ще останат само пазаруващи.

46

Анонимен

преди 13 години

ГАЛАКТИКА ТИ ДА НЕ СИ ИЗВЪНЗЕМЕНВ БЪЛТАРИЯ НЕ СЕ СТРОЙ ДА БЪЛГАРИТИЯ ДЕТО СТРОЯТ МОЛОВЕ СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА ВИЖ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ Е ДРУГО ББ ЩЕ СИ ГИ СЛОЖИ В ДЖОБА КАТО МУ МИНЕ МАНДАТАРИРЪТ ДРУГАРИТЕ И ЦАРЕДВОРЦИТЕ ЩОТО СИ БЯХА НАПРАВИЛИ СМЕТКА МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА СРЕЩУ ПЛАЩАНЕ Е СЕГА ЩЕ ПЪТУВАМЕ И НЯМА ДО ПЛАЩАМЕ НА ДРУГАРИТЕИЗГРАЖДАНЕ С ЕВРОФОНДОВЕБРЪКНА ИМББ ТОЧНО В ...

45

Споко

преди 13 години

До тоя на 33 ... номер 40Дам ще доживееш предполагам ..Август месец ще открият зала за 17 хиляди и спокойно ще гледаш звездите си от Планета.Май забрави , че тея никаквци строят и многофункционална зала , за волей , баскет, концерти , зимни спортове , хокей и т.н

44

хах

преди 13 години

Аз като сте замисля сте напълно прави. Бойко трябва да иде при ИКЕА или направо до Швеция при собственика на магазините и да им каже право в очите: "На нас магазини не ни трябват, а заводи. Нещо да произвеждаме". Тогава на шведа ще му стане гузно и вместо за мол, ще даде 100 милиона евро за завод на българите, да са горди и да се чувстват полезни, че нещо важно правят в тоя живот.

43

А КАКВО

преди 13 години

МОЛОВЕ, МАГИСТРАЛИ, ТУНЕЛИ, ВИАДУКТИ, ШОСЕТА, СПОРТНИ ЗАЛИ, СТАДИОН- ТОВА Е ДОБРЕ, НО НЕ БИВА ДА СТАВА САМОЦЕЛ. А КОЙ ЩЕ ПЪТУВА ПО ТИЯ МАГИСТРАЛИ И ДАЛИ В ТИЯ МОЛОВЕ ЩЕ ПРОДАВАТ НА ВЕРЕСИЯ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ДА ИМ ОСИГУРИТЕ НОРМАЛЕН И ДОСТОН ЖИВОТ.

42

knut

преди 13 години

до 23 и 30 и от мен още 10 !!!!