304

NOMENT ...

преди 13 години

NOMENT ...

303

Бацето

преди 13 години

Абе Странджа, ти си като Матросов на амбразурата, само ти остана верен защитник на видният ни зидаро-мазач. Ама баце, един съвет - да знаеш както и да се въртиш дирника ти все ще е отзад, така че - пази го !!!!

302

галактика

преди 13 години

С дълбоко чувство на извинение казвам следното ---- Добре, че майката на премиера не е жива, за да слуша обидите и подигравките към сина й ---- Пак моля за извинение към паметта на жената ---- Само след днешните подаръци към неговите министри хиляди пенсионери са отправили клетви към него ---- Майка му сигурно се обръща в гроба ---- Наближава задушница - поне единден трябва да помълчи над гроба й и да я помоли за прошка ---- Всеки има право на грешка, но няма право да я повтаря

301

Анонимен

преди 13 години

А БРЕ БОЙКО , ТЯ БЪЛГАРИЯ С ПРЕМИЕР КАТО ТЕБЕ И В СЕЛСКИ ОБЩЕСТВЕН НУЖНИК НЯМА ДА ВЛЕЗЕ - ТИ ЗА ШЕНГЕН БЪЛНУВАШ.Я ПРОЧЕТИ И ВТОРИ ТОМ НА "ВИНЕТУ" И СЕ ПООБРАЗОВАЙ МАЛКО

300

Един от излъганите

преди 13 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !------------------------------------------------------------------------------------------------Вън от България некадърна герберастка пасмина такава !! Никoй не ви иска вече *** мръсни ! Нито един кмет на село дори няма да вземете на изборите, камо ли президентството, което така да ви се блазни ! Всички ви разбраха що за стока сте и скоро ще усетите гнева на народа ! Хващайте се направо под ръка с пропадналата *** от дпс,бсп,сдс,лудите сидер и яне,агентгоце,мадритския мошеник и заедно всичките еничари,*** и национални предатели вън от страната ни ! Дойде време за неоптетнени и необременени хора от този комичен преход.И пак въпреки всички вас *** България ще пребъде !

299

Гате Бойко

преди 13 години

301, браво бе! откъде се сети за тази песен :))) ама тя има още текст - още по-подходящ за тоя зидаро-мазач премиера и тези край него:Ние сме бригада зидаро-мазачии комунизма ще построимимаме си много партийнизадачи и всичките ще ги решим.Комунизъм наш любимние ще те построимкомунизъм наш любимние с теб ще полетим!

298

Срамота

преди 13 години

Е тоя Бойко Борисов успява постоянно да надминава себе си по глупост и примитовност. Не знам как ще го изтърпим още две години преди всички ние да му бием един хубав шут и да го партим да рита футбол по цял ден в Банкя.

297

Анонимен

преди 13 години

голяма тиква си бе.наивността ти ще ти изяде главата.

296

Анонимен

преди 13 години

Ний сме бригада зидаро-мазачии комунизма ще построим!Имаме си много партийни задачии всичките ще ги решим!"Зидаро-мазачи", Хиподил, 1988 г.

295

ангел

преди 13 години

за такива случаи народът ни си има приказка: "ти го не пускаш в селото, то пита за поповата къща...." те от ЕС ще ни изритат, ако има как, Тиквата за Шенген бълнува.

294

Анонимен

преди 13 години

Бойко,Бойко пак не си спал снощи!Пак си си фантазирал!Ще влезем в Шенген , ама друг път!

293

няма как да гласува

преди 13 години

И Хитлер, жертва на комунистите, и той няма как да гласува за тиквения герб!

292

Българския политик

преди 13 години

На 2 февруари 1896 година династията на Кобургите излъчва първия православен представител в редиците си. Престолонаследникът Борис Търновски, кръстен при раждането си в лоното на Римо-католическата църква с имената Борис Клеман Робер Луи Станислав Ксание, приема православието. По този повод Атанас Буров казва че е "*** работа" да си смениш религията, с което 2-ри февруари остава в историята на България като "*** ден", т.е. ден на Българския политик.

291

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

ДО ЦЕЦО СЛУХАРЯИ Наглите няма да гласуват за Борисов...

290

.............

преди 13 години

циркаджията на евросъюза пак се появи.

289

ЦЕЦО СЛУХАРЯ

преди 13 години

Не съм лекар, но няма да гласувам за ГЕРБ. Извинявам се на децата си, че го направих на последните избори. Никога повече! 02.2.2011 14:20:02 Гост Повтарям- лекарите със семействата си сме около 100 хил. души.Всеки лекар има най-малко 15 пациенти които му вярват.Значи на изборите това означава около половин милион гласа по- малко за гербаджиите 02.2.2011 14:04:18 ! Нито един глас от здравната система няма да отиде за ГЕРБ. Гарантирано! 02.2.2011 13:21:55 лекар Ние лекарите няма да забравим как трябва да гласуваме на изборите. ГЕРБ и Атака никога повече няма да получат и един лекарски глас за подкрепа и не само заради този случай, а защото съсипахте здравната система

288

Анонимен

преди 13 години

За един хляб и парче салам Камчия 39-годишният Димитър Първанов от врачанското село Камено поле продал личната си карта, пише в. Труд. Човекът дължи 600 лева на мобилен оператор, а на негово име се водят още 9 SIM карти. Той разказал, че не бил слагал нищо в устата си 3 дни и вече му прилошавало. Просел на уличката между Лъвов мост и Женския пазар в София, когато при него спряла група от десетина мъже и жени. Купили му хляб и салам, а после го завели в някаква кантора, където той подписал всички документи, които поставили пред него.Господа управляващи , следващия път някой ще нахрани такива хора с уговорката да си хапнат хляба в Министерския съвет моля да ги посрещнете.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ , ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ.... МАЙ ЩЕ ИМАМЕ ЕГИПЕТ 2А НА ТАКИВА БОЙКО КАТО ИМ ВЗЕМЕМ ПО 2 , 3 ХЛЯБА ЩЕ ТИ ПРОИЗВЕДАТ И МАТЕРИАЛ ЗА МАЗАНЕ , ТО И БЕЗ ТОВА СИ СЕ ОМАЗАЛ

287

анонимен

преди 13 години

Балонът се надува, надува, надува! Надувайте, момчета, да станат на парчета!

286

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Днес цял ден съм с противогаз... - вони на червена, токсична тиня и прегорял торф...

285

Анонимен

преди 13 години

лаком за власт, по-лаком за власт, много лаком за власт, изключително лаком за власт, Яне, Костов...