63

A

преди 13 години

младите експерти от НДСВ всъщност се базира на 50-годишен стаж в бранша...мнооооого млади тея експерти

62

Ибрахим

преди 13 години

Някой да си спомня кога Доган влезе в политиката? Някой да си спомня кой прибра хиляди хектари гора и други имоти, които не му принадлежат? Някой да си спомня кой приватизира БТК на безценица? Някой да си спомня друг толкова нагъл лъжец, който да обещае някакви 800 дни и после да замълчи? Малък бях тогава, но още го помня....Някой да знае къде е този човек сега? Но мисля, че всички знаем, къде би трябвало да бъде...

61

мухала

преди 13 години

до яд и какво си мислиш че ще им се случи на костов какво му се случи като дойде царя, прехвърли си банаката на бб, сега ще е същото ще се прехвърлят едни пари, банки, заводи, фотоволтаични централи и тн и после никой ни лук ял ни мирисал, като си откраданал 1 2 милиарда ще има да плащаш докато те забрават- това му се вика демокарацияа

60

Анонимен

преди 13 години

Ако бяхме в Китай тия наглеци въобще нямаше да им дават да обесняват .... На стадиона и конфискация

59

Анонимен

преди 13 години

Симеон дойде единствено за да прибере имотите на Интендантството , за да ги продаде и си плати дълговете. Юпитата дойдоха ,за да си направят врътките- кой с брейдита, кой с друго.... Който се нагуши от онова управление сега прокламира "доброто и възпитано" управление. Нормалните хора ,обаче ги виждаха тия неща и тогава......Къде е сего този възпитан човек , да се бори на политическата сцена за благото на избирателите си ? Къде са тия смели политици- Милен Велчев, Севлиевски, Катев, Панайотките?

58

На дедо дедовия

преди 13 години

Значи така, а? Аз като дължа на банката едни пари, и те се обезценяват с всеки ден, и деин ден банката ми казва я да си смениш заема в по твърда валута. И аз ще хукна да си го сменям. Абе вие на *** ли ни правите, ако заема беше останал в долари с това сгромолясване на долара досега да сме го върнали и забравили. А сега я кажете каква комисионна взехте от островните си работодатели и какви печалби направихте знаейки предварително каво ще правите. Мамака ви ккрадлива, за разстрел сте всички ..

57

Анонимен

преди 13 години

За тая сделка се знаеше още тогава, но никой вестник не изнесе флашка, стенограма или нащо такова. Щото се бяха нагушили с брейдита на по 36 цента бройката и си трайкаха та да си направят своята си врътка- и управляващи ,и тия, дето се усетиха ,и тия ,дето тогава имаха пари и се отъркваха около властта.....

56

някой?

преди 13 години

Някой да е живял зле по времето на НДСВ?Някой да си спомня да е имало по-голям медиен комфорт и липса на цензура от тогава?Някой да си спомня по-интелигентен и възпитан премиер от Симеон?Имало ли е въобще някога толкова уважаван и ерудиран човек в политиката ни,от който всички чуждестранни политици да са се възхищавали?И имало ли е по-срамно управление от сегашното?

55

яд

преди 13 години

Отдавна се носеше мълвата за мафиотската сделка с външния дълг.Но всички заедно се ошумоляваха.Белким им се размине .Снишаваха се,снишаваха ,но не ги огря.Дойде и тяхното време.Поживяха си добре с парите на българския народ и сега ми се правят на света вода ненапита.Баста.Дано се задавите алчна,крадлива ***.

54

kana

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ зехме да учим хората как се правиат доклади. А понеже не ги питали тях видите ли какъв фалшив станал доклада. ЕЕЕйййй смешнициии, всичките на масата сте пооне милионери, много нагли при това

53

Анонимен

преди 13 години

Бе ,*** съм ,ама мисля ,по-добре ще ми е да имам да давам 100 долара ,вместо 120 евро ! Обаче оня ,дето има да взима ,му е по-добре да вземе 120 евро вместо 100 долара. Аз му знам името ,той дойде малко след като се дипломира , със студентски заем и брокерска заплатка и стана собственик на верига хотели по морето.... И брат му, и ортаците му, и баща му....

52

Стоичков

преди 13 години

По здрав за смешниците: ад ив абе кататуп найма.

51

baba Pena

преди 13 години

Nesnam koi ot NDSV-to poveche se nahaka s pari : Miglen Velchev, Nikolai Vasilev ili Miglencheto Kuneva !!???Znam samo edno sas sigurnost: "Simeon i NDSV" oznachava "Ali Baba i 40-te razboinika " !!!

50

реално

преди 13 години

Като се абстрахираме от идиотията и платения слугинаж на медиите,които оплюха Царя и НДСВ,не може да не признаем,че правителството на Симеон е най-адекватното,което някога сме имали и че само в НДСВ е надеждта на България за излизане от блатото и за връщане на статуса,който имахме по тяхно време,а именно-стабилност,чудесен бизнес климат и реална борба с безработицата(за разлика от сега).Тези хора доказаха,че разбират от финанси,икономика и социална дейност.Следващия път нека не им пречим.

49

хахах

преди 13 години

Не сме на загуба, на печалба сме от сделката" - всеки един поотделно от тях е на печалба + синовете на царя. Тъй делнаха си България, царя -земята, синовете парите ни, те не са носталгично настроени като него.

48

Жоро

преди 13 години

Абе, ***, направи сделката, когато доларът беше най-скъп, ако наричаш това полза е все едно да казваш, че когат овземем заем от банката тя ни изплаща лихви.

47

Анонимен

преди 13 години

"Що се отнася до политическата отговорност, аз мисля, че избирателите са тези, които имат право да я раздават, заключи Милен Велчев."***, ами те ви я дадоха, така ви я дадоха, че сте вън, *** нещастни.

46

Анонимен

преди 13 години

Така ще е докато не изгорим някой жив ,на мене ми писна да стоя с отворени бузи ,писна ми да ме крадът ,отнеха ми живота но няма да позволя да сторят същото и с детето ми,ще падат глави ,трябва ли някой да влезе и да се самовзриви в парламента ? ще спрем тази гавра

45

данъкоплатец

преди 13 години

КАКВО ВИЖДАТЕ ?МОШЕННИК ДО МОШЕННИК. ТЕ НИ ЗАРОБИХА.ЗАРАДИ ТЯХ -НИЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ И НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТИМ 1милярд лева КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БАНКИ. КАТО ГИ ВИДИТЕ - ПЛЮЙТЕ ГИ, ПСУВАЙТЕ ГИ И ГИ ЗАМЕРВАЙТЕ ГИ С КАМЪНИ.БОЙКО ВКАРАЙ И ТЯХ В ЗАТВОРА.

44

555

преди 13 години

Съд и затвор за шайката престъпници! Заради тези алчни царчета ще плащат и нашите внуци!