48

Анонимен

преди 13 години

историята може да бъде премълчавана, но не и преиначавана. Жертви е имало след девети, но и преди девети. И преди девети са били в пъти повече. Това е обективната истина. Цар Борис е бил същият диктатор като Живков. Той е забранил всички политически партии. А при Живков е имало само две БКП и БЗНС.

47

Анонимен

преди 13 години

"Неговата цел е да преодолее изоставането на двете страни във функционирането на съдебната система, борбата с корупцията, а в случая с България и с организираната престъпност."С премиер един от босовете на организираната престъпност, преодоляването на тия проблеми изглежда съмнително.

46

Анонимен

преди 13 години

БСП е организатор на фалита на Бълг.банки обрекли хиляди хора без спестявания които се оказаха в джобовете им ! Това беше при Виденов а при Станишев беше нова схемата : Да се дооберат парите на гражданите със зеленото строителство където толкова народ се оказа със огромни заеми които ще плащат години наред за да идат отново в джобовете на червената номенклатура и на синовете им!

45

Къде са парите???

преди 13 години

Основната теза на бойковистите е, че Бойко го атакуват, защото пресякъл контрабандата и злоупотреби за милиарди. ОК ! Само да ви питам нещо... Къде отидоха тези милиарди? И за дете на 15 години е ясно, че държавата е пред фалит, а всеки ден ни уверяват, че били направили икономии, прибрали повече данъци... Къде са парите тогава??? Или ни лъжат, или просто от КАСА 1 парите са пренасочени към КАСА2 !

44

Анонимен

преди 13 години

До 44Аз не си спомням да не са забранявали ходенето на църква. Баба ми е религиозна жена и ме е водила и мене на църква през 80те и никой не я е спирал, нито пък са преследвали семейството ми, а и църквите се реставриха и подържаха както и другите културни обектеи (Царевец и патриаршешката църква са възтановени по онуй мракобесно време), да не говори, че не се ограбваха. А вицовете за Тошо бяха най-пополярните.

43

Анонимен

преди 13 години

Докато шумкарите бяха в гората България беше най-развитата държава на Балканите. Влезнаха шумкарите в управлението и опоскаха държавата и сега сме просяците на Европа.

42

Анонимен

преди 13 години

Самите германци твърдят, че с приемането на еврото са обеднели. Лисабонският договор лишава малките страни от глас. Досега от влизането ни в ЕС ефектът е, че не се вдигна жизненият стандарт, а даже напротив. Ето затова хитрите управници на Швейцария никога, ама никога няма да влязат в ЕС. Дали сега ще влезем в Шенген или есента за мен няма никакъв проблем. Какво като ни приеха в ЕС навреме - Надка и Кунева в името на приемането продадоха интересите на цели слоеве от населението като малък бизнес

41

по бели гащи

преди 13 години

А пък "генерал" Гном казва, Цветанов е хванат по бели *** .... май че е прав

40

до 17

преди 13 години

Какви милиони жертви бе? Я се осъзнай. Прираста на населението беше положителен през всичките тези 45 години (я провери статистиките). Стигнах ме 9 000 000 като 90% бяха българи. А за 22 се стопихме на 7 000 000, като само 70% са българите(и това е оптимистична прогноза). Я хаповете, термометъра и обратно в леглото.

39

Анонимен

преди 13 години

БКП а след това преименувана на БСП е Терористична Партия и би трябвало поне да се извинят на българския народ за терористичната си дейност-вривяваха църкви, влакови композиции, при която са загинали стотици невинни българи. А за геноцида на българския народ, когато разтрелваха сънародниците ни без съд и присъда-над 30 000 убити не трябва да има давност. Отделно над 70 000 са избити в концлагерите-Белене, Скравена над 50 концлагера, и това години след разгрома на фашизма. Хора помнете!

38

наблюдател

преди 13 години

А пък Га(в)ра Дембеле най-вероятно ще отърве кожата, вместо да търка нара 8 години. Такива са нагласите и очакванията. Ако това стане, ще бъде още едно потвърждение, че НЕ сме за Шенген!

37

Анонимен

преди 13 години

Бойко е страхотен, той е човек от народа, не се големее като другите префънцунени гейзери, които блеят благо, но крадът и със задните си части. Вместо СРС-та да миксират, червените да се стягат и да възродят партизанското движение, сега вече има кашкавал "Стара планина" - няма да стоят гладни.И да си седят там в гората, че хората им писна от тия префинени крадци, които ограбиха страната ни, както и турците не са ни грабили. Тяхното управление си беше едно комунистическо робство.

36

Гюнтер

преди 13 години

Без да съм защитник на ББ и в името на конструктивността, би ли номинирал личност за премиер? Някой безкористен родолюбец с висш интелект и на "ти" с етикета?

35

Анонимен

преди 13 години

БРАВО на този прекрасен човек Бойко Борисов, който се нагърби с непосилната задача да ни изкара от червеното блато, което погълна спестяванията и младостта на три поколения българи и ни обрече на мизерен живот завинаги. Защото тия стотици милиарди, откраднати от червената буржоазия, а сега вече червени олигарси няма как да се възтановят, народа ще покрива тия загуби с десетилетия напред, това е огромен воденичен камък за поколения българи.

34

iskam

преди 13 години

iskam!

33

Анонимен

преди 13 години

Аз пък се срамувам от един кандидат еврокомисар с желев привкус, който прати Грузия в Близкия изток:) Че беше и външен министър:) И призовавам да се обединим срещу зомбитата ГЕРБ:) Това не важи за техните ревностни почитатели - те вече са интелектуални трупове:))

32

курбалаев

преди 13 години

добре де,не мога да разбера - искаха да купим от тях катери,-купихме ги!искаха да купим вертолети - купихме ги!сега ала-бала едни щели да имат избори - други на друго място ги сърби.....май има европейци и други които са по-европейци.....

31

Анонимен

преди 13 години

30-Къв комунизъм бе анкооолу:)) Тук стигнахме до развит социализъм, *** нали си бил през 1989 в топките на баща ти няма как да знаеш:) Докторите дето учиха при соца бяха с класи над тези дето завършиха след 1989г:)))) сега като измрат и ще ви лекуват вещиците:) В повечето от онези доктори имаше нещо, което не знаеш и като дума - хуманизъм:)

30

Анонимен

преди 13 години

А МЕН НЕ МЕ КЕФАТ НИКАКВИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

29

Дядо Йоцо гледа

преди 13 години

иСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТИВ НАШИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ НА КОИТО ДЪЛЖИМ ЗАБАВЯНЕТО НА ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН КОИТО РАБОТЯТ ТАМ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ А САМО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ И ТО ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ! ТОВА СА НАЙ-ВЕЧЕ СТАНИМИР ИЛЧЕВ,ИЛИЯНА ЙОТОВА,КРИСТИЯН ВЕГЕНИН И ДР.