348

Анонимен

преди 13 години

Аз пък си мисля че омъжвате за чужденци само заради кинтите! Щото сте комерсиални *** и гледате само това....

347

до 351

преди 13 години

Права си !За това българките предпочитаме да се омъжваме за чужденци!

346

Анонимен

преди 13 години

Не уточнява за какви българки става въпрос. Ромките с български паспорти не са точно българки. Те "работят" съвестно само след като бай *** ги напердаши, иначе ги мързи. Немците не знаят тези подробности и представят нещата в невярна светлина.

345

гурбетчия

преди 13 години

до 358 Абе /без да ми се сърдят останалите българи/,какъв донор на ген.материал са българите?! Наистина трябва да им лижете ботушите на руснаците!Все още работите в заводи построени от тях!Ако трябваше сами да си ги построите с бг.технология,все още в Бг.нямаше да има заводи,неблагодарник!***,донор бил на ген.материал,те чужденците затова ли като осиновяват деца от Бг.,си избират черни /***/?!

344

рускините са ценени

преди 13 години

Затова им плащат по 60 евро за 1/2 час ,а българките знаете ли за колко се чукат,долу-горе 20 - 30 евро на час, та *** и българките са най-евтините *** в Европа!За да им плащат на рускините,значи има защо! А българския сополанко дето е "чукал мноого рускини",а няма пукната пара в джоба си,може само да мечтае!

343

Анонимен

преди 13 години

голяма тъпотия написа:)))) ------------------- Не е тъпотия, а най-логичното нещо. Двойното гражданство е пълна глупост. Човек или е българин или руснак. Специално полурусначетата никога няма да станат 100% българи, винаги ще им тежат 50% руски произход. Те реално като манталитет са полубългари, факт. Вчера един съвсем нахално ми заяви, че на българите им било вродено да лижат ботуши. Българин женен за рускиня в 90% от случаите е само донор на генетичен материал.

342

ВВВУ

преди 13 години

Открили уред с който се откриват девственици от въздуха и властите решили да ги преброят над град Плевен. И така монтирали уреда на един хеликоптер и започнали да кръжат над града. След известно време от земята гледат, че вертола кръжи само около детските градини и се свързали с пилота, който им отговорил, че само там уреда отчита някаква активност........

341

Хорст

преди 13 години

Бях в Санкт Петербург ивидях най-голямана ксенофобия, която може да съществува в света. Скинхедовете бият и мушкат с ножове и отверки всеки който не им изглежда руснак. Едно *** момче от Холандия беше намушкано и ми разказа, че и други негови познати са ги били и малтретирали, а милиционерите не взимат никакво отношение. Проверете в Гугъл и ще видите. Така , че всички руснаци вън от БГ.

340

ivan

преди 13 години

za6to misli6 taka za turkinite mn po zapazeni sa ot bg jenite

339

Анонимен

преди 13 години

Решил Бог да разпръсне из целия свят ***. Напълнил той един чувал и го дал на Свети Петър да ги пръсне, като цялата работа той трябвало да свърши за една седмица. Изпратил го той, но нещеш ли Свети Петър се върнал на третия ден.- Какво правиш ти тука толкова рано. Как свърши за три дена цялата работа? -попитал Бог.А Свети Петър махнал с ръка и казал:- А бе мани, минах днес над Плевен и чувалът се скъса.

338

brmm

преди 13 години

Ruskinqta si znae rabotata hah

337

до 350

преди 13 години

голяма тъпотия написа:))))

336

ЕДНА РУСКИНЯ

преди 13 години

БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СА МНОГО ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!НИКАКВО УДОВОЛСТВИЕ НЕ ДОСТАВЯТ!!!:(((

335

Анонимен

преди 13 години

баща ми е българин ,,,, майка ми е рускиня , аз съм на 27 години ... е какво ще ми кажеш сега *** ?! ---------------------- Ще ти кажа, че на такива като тебе не трябва да се дава българско гражданство.Изобщо да се ожени човек за рускиня е все едно да се ожени за туркиня. С тези нации винаги ще имаме търкания и децата стават заложници на политиката в един момент.

334

Симо

преди 13 години

На мен пък първия път ми беше с магаричката на дядо на село.

333

Анонимен

преди 13 години

Недейте да сравнявате 42-3 годишна американка или германка с три деца и 25 годишна рускиня, защото някак си не е коректно :)))

332

Анонимен

преди 13 години

Добре де, добре, убедихте ме. Ако закъсам за ***, ще търся рускиня.

331

Анонимен

преди 13 години

Рускините са супер жени. Неслучайно даже и американците си мечтаят за руски жени!

330

345

преди 13 години

българка през 2011 = ориенталска ***

329

избрал чуждото

преди 13 години

Не се ожених за българка не заради някакъв принцип, а просто защото целокупно българките не ми харесват такива каквито са в настоящия момент. В много от чужденките, включително и в рускините, са останали онази истинска женственост и нежност (а не неразбрана еманципация), онази истинска сериозност и искреност (а не мъчителни комплекси и истерии) и онези истински женственост и еротизъм (а не кичозните им еквиваленти). За съжаление 90% от българките днес не са такива. Нищо лично!