1349

обидно ми е....

преди 13 години

....че такова красиво ,райско кътче,като България се управлява от посредствени и елементарни хора.Разсипници !!

1348

Петър

преди 13 години

Това правителство трябва много бързо да се унищожи преди то да унищожи България-доживотен карцер ще бъде справедливо.

1347

хаха

преди 13 години

Хора вчера Ревизоро каза в Горещо - при Венета Райкова цялата истина за политиката всичмко е в контрола на наркотиците - няма герб , гоце ,моце всичко е в синтетиката и белите прахове -)))

1346

Гоооляма грешка

преди 13 години

А аз все си мислех, че са разумни хора. Отвратен съм от държанието и циркаджийството на президента и на премиера. Явно тоя народ така го е орисала орисницата. Каквото и да кажеш е нищо в нищото.

1345

dali

преди 13 години

щом и държавните глави са паднали толкова ниско на ниво махленски клюкарки да се клеветят един друг разбери на къде е тръгнала държавата.Само реактивност . ниски страсти.безсилие...а може би за добро нали истината се ражда в спора.Стига да не продължава и да се превърне в безмислено упорство.

1344

Анонимен

преди 13 години

Стига, бе Бойко! Колкото повече дрънкаш, толкова повече ти личи простотията. Скрий се и мълчи. Камъните са в главата ти, а Първанов има мозък, колкото и да не искаш да си го признаеш. Омръзна ми да превключвам каналите на ТV, за да не ти гледам пипонестата глава. Ама ти превзе телевизии, вестници, интернет. Хайде друм. В Банкя с кучетата и да пишеш мемоари колко си велик, а народът не го разбира. Пък си вземи за картите Цветанов и онази сива мишка Дянков. Чудя се кой да бъде четвърти.

1343

Анонимен

преди 13 години

Нищо, че набира ЕГН (по телефона),важно, че е наше момче - ченге ! :)

1342

Анонимен

преди 13 години

Тоя герберски форум ми изтри коментара.Значи е било вярно написаното.

1341

Как ?

преди 13 години

Как да работиш за тая държава, когато виждаш колко прости хора я управляват ?Как да имаш желание да направиш нещо за нея, когато виждаш, че други нищо не са направили, а не си знаят парите и властта ?Как да учиш децата си да обичат държавата си, когато социалната несправедливост е фрапираща и очебийна ?Ние не сме слепи, а за съжаление на управляващите не сме и глупави - виждаме как един *** човек тъне в охолство, докато хиляди умни и обраовани хора не могат да си намерят работа и мизеруват.

1340

безпартиен

преди 13 години

Време е тоя *** на снимката да хваща маркуча за да си заработи и той заплатата .Стига е обикалял като пръскачка и да излага България в целия свят

1339

Анонимен

преди 13 години

не ме интересува форума искам всички евреи да са в камерата

1338

Анонимен

преди 13 години

Борисов - "Моята работа е да строя. Той за 20 години тухла върху тухла не е сложил. Един камък не е пренесъл", подчерта премиерът.....................Аз така и не разбрах тоя какъв е - пожарникар , охранител , строител ,говорител по телевизията,направо се обърках вече.

1337

Анонимен

преди 13 години

Ама вие какво чакате, бре? Премиера да ви напълни хладилника ли? Хладилниците ви са празни, щото явно сте работили в някоя от фирмите, на които им спряха кранчето на контрабандата и сега не могат да крадат. Хващайте се на работа и стига сте мрънкали. Ако вие не си напълните хладилника, никой няма да дойде да ви го напълни!

1336

anonimen

преди 13 години

eyyy pojajarnikare...tvoite sapartiyci stanaxa milioneri...a naroda sme bedni-ot den na den potavame vva bednotiqta..a tisi igrae6 cirk sas parviq--egati naglosta......

1335

Анонимен

преди 13 години

Откакто Бойко Борисов е премиер живеем все по-зле,това е факт.Като си отворя празния хладилник се сещам че магистрали се строят и това ме засища някак... На гол тумбак-чифте пищови

1334

чората

преди 13 години

Мамо.о.о.о.о, той започна пръв да се бие!

1333

Анонимен

преди 13 години

Еваларката, бате Бойко! Мачкай ги наред тия ***! :)))

1332

Do:1405

преди 13 години

Kakvi gi govorish be chovek ot vsichki upravnici ti neshto hubavo vidq li kakvo mislish ama hvalite mi go boiko che edna magistrala naprail ama taa magistrala aku trea da e 10 santimetra to tq e 6 seshtash li se e taka se krade pari.Hvanete se zamislete kakav e standarta na vyn i v Bg na vyn horata vzimat mnogo poveche i e mnogo po evtino a tuk.... dovarshete

1331

ИСТОРИК c/y Истерик

преди 13 години

Хора погледнете какви глупости пак дрънка и дрънка Тивата ПипонеФ КратуноФ.До онзи ден се дуеше като *** на запек какъж мошенник бил Доган Тиган, и да земе да показе бетонната иазожирна стена, където на Цанков камък само с 2000 души от обстина Девин.а са Народе , иа сега да видиме колко детски градинки откри Тиквата, абе толкоз много лентички среза за 2 -3 години че хора започнаха да си мислият че Тиквата е Тиква педофилна. Как може да говори глупостите за тухлите и магистралите и спортните зали и и и и , и всичкото това с чужди пари-тоест Тиквата ни прави все по и все по зависими от некакви начелници на маструбаторът с вибраторът Мр. Стотинка Дянка Симионка Аналка.абе от където да го погледнеш Тиквата е срам и позар за българската Пожарна , полиция, Милиция, и даже излага МУТРИТЕ.и ако полициата, милицията и пойарникарите могат да му простят , нищо чудно мутрите да го излючат от любимото му БКП, което му утрепало дедето ...как можахме да гласуваме за такъв ***, да не види че го клати цела заместник министърка с фалшива диплома, как бе, Мутро-какво ме занимаваш с Гоцета Серго и Доган. аре Серно нищо неможел, Първанов е Историк и то добър изторик, ама Доган -Философът, щом тоя те намина и дигна цела язовирна стена-къде одиш да му се мериш с 10 км магистрал, половин мост 15 дески градинки е две улици у Варна една от които се оказа че е построено по време на тройната корупция.Къде е ЯЗОВИРНАТА СТЕНА и КЪДЕ Е 10км магистрала? Къде е книгата на Първанов , къде е плямпането , простяашко на Тиквата?Истори версус Истерик, това е реалността.Ако Първанов е скроил театърът с СРСетата , аз му свалям шапка и се заклевам дорде съм жив да гласувам за него.Първанов е единственният мъж в нашата политика който посочи Тиквата, дадени стенограмите и им прати главата на Козела и ташаците на вълкът-да му мислят накъде са тръгнали с тройките от 7 и 8 клас, тройките оъ 10 и 11 клас...От край време винаги агентите са имали редовни цивилни професии, докато ДСарите са бил с големи уши, дълги ръце, плешливи кратуни и *** до ушите...срам позор и отврат се носи около това Тикварско правителство.А ги погледнете как се бяха запътили да изкарат бившите агенти, работещи сега в наши посолства като най виновни за това че ни отрязаха за Ченгенската чикидйийска зона. А истината е друга, итината е че ни отрязаха заради Цветанов-Борисов-Федоска + Волен + ГейНерал *** Аналев и други подобни нещастници.страхувам се че Борисов толкоз яростно сочи Президентът за виновникът по всичко че некое идиотче милиционерче мойе да го застреля. това е което само хора като Борисов и Цветанов могат иизи да направят. това са хората които са грумнали църквата св Неделя, това са хората които са обесили Тр Костов, това са хората които са шредали подводничарите и сега продължават да крадът, лъжат и имат криминално поведение.Историк версус ИстерикИзбери сам, Гоце или БудаСтенограма или СРСинтелек или селски елекИСТОРИК срещу ИстерикАз избирам Гоце , па ако ще и Първанов да е!

1330

0

преди 13 години

"Моята работа е да строя."-Ние пък мислим че ТИ само рушиш народното доверие!!!