149

до 150

преди 13 години

Има избори .2013 , като те питат , не ходи за гъби.До тогава мисли кой искаш да ти е премиер.Успех

148

Таласъмчо

преди 13 години

Колкото и да замиташ л*йната под килима те пак ще вонят.

147

Анонимен

преди 13 години

*** народ .Точка.Лек ден.Точка.:)))))

146

az

преди 13 години

Не искам Бойко да е мой премиер!

145

ДО 116

преди 13 години

ЛЪЗГАШ СЕ ПО ПОВЪРХНОСТТА "РЕАЛИЗИРАН ЧЕРВЕЙ"!

144

ДО ПОСТ 134

преди 13 години

Не мисля, че някой е имал съмнения в това дали записите са фалшификат или не. Но допускам , че от 1,6 млн. балъци (които избраха Борисов) няма как поне стотина от тях да не припяват в един глас с Мутрата. Към тях трябва да прибавим Иван, Андрей, Румяна Коларова, Бареков и не на последно място Антоний Гълъбов и Огнян Минчев. Не бива да забравяме и един клисав *** Иво какъв беше мисля, че Инджев.

143

до мрънкалниците

преди 13 години

Гледам по спортните форуми плюете по Бербо, бил продажник бил кукла барби ....Тук плюете по Борисов , бил тиква , бил незнам си какъв ....Абе не виждате ли ,че това са най успешните българи в областите си , през последните години ...... Вие какво сте постигнали бе *** , умни , можещи , кадърни ....Не народ , а м.....а Точка.

142

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Бойко, ти си тиква зелена!А от тиква зелена, семе се не взима!Хайде у чауша и да те няма!Лев от откраднатото да не похарчиш!Ни ти, ни другарите ти от ГЕРБ (комунисти)Почна да ми липсва Станишев!

141

Франсе

преди 13 години

Франсетата викат,че записите били истински....и тия му завиждат,комунисти мръсни!

140

svefqf

преди 13 години

Да махне и някой от компрометираните си съветници !

139

.....

преди 13 години

Да живее Бойко и неговото правителство!!!Вива ....Пукайте се от яд червени ***...и въшката майка Първанов....

138

Тиквеник

преди 13 години

Пази Боже Сляпо Да Прогледа, е казал народа.Но народа също сгреши този път.Тоест, ако пуснете помияра под масата, той се качва на масата!После си събира ГЕРБерчетата и ви опикава къщата!

137

deam

преди 13 години

Сега пак да извадят някое социологическо проучване как му бил растял рейтинга на ББ. Мразя я тази държава! Искам да се махна час по-скоро от тука и да не се върна никога! След като е потвърдено на 100% ,че разговорите са напълно автентични как имат очи нагли парцали да се показват пред хората????

136

Бокосян

преди 13 години

Нема такава държава!

135

Анонимен

преди 13 години

Бойко, осъзнай се! Още не е късно! Покажи на народа, че още може да ти се вярва. Направи чистка, но почни от Цвъцко, нищо че ти е много мил. Маскара е тоя. После разритай целия министерски съвет и сложи нови хора. Разритай и шефовете на служби. Покажи, че не си като тях и наистина искаш тая България да я бъде. Освен това спомни си Клинтън - излезе и си призна за Моника и овалния кабинет. Народът му прости Бойко. Ако искаш да вървиш напред, излез, признай си и скай прошка от народа!

134

Анонимен

преди 13 години

Да ходят да си звънят по ЕГН-тата у тях.

133

Анонимен

преди 13 години

133Ма и ти недокле... си останал:)

132

Анонимен

преди 13 години

127Верно е! Като беше кмет беше интересно! Пращаше мутрите да бият онези.....дето се опъваха за ***:) Като стана премиер излезнаха 500 подписа "фалшиви" Бокови:) Интересна работа! Че той не е ходил на работа:))))))))))))))

131

в-к.Галерия

преди 13 години

Експертизата, поръчана от в. Галерия на независима европейска лаборатория в Париж, Франция, е доказала категорично, че разговорът между министър-председателят Бойко Борисов и шефа на Агенция Митници Ваньо Танов за Мишо Бирата, е абсолютно автентичен. Това съобщи зам.-главният редактор на в. Галерия Явор Дачков пред БНР.Дачков съобщи, че лабораторията е към френското Министерство на правосъдието, работи в тясно сътрудничество с парижката полиция и нейните експертизи се признават като доказателство във френските съдилища. Експертизата е пристигнала преди минути и е на 15 страници.

130

до 125

преди 13 години

Ти не помниш , вчера кой те е клецал , пък Бойко да помни миналата година какви смс -и е пращал. У левооо