396

Анонимен

преди 13 години

Случая е ПОКАЗАТЕЛЕН...

395

до 405

преди 13 години

Изобщо не го покриха медиите, напротив - те го раздухаха. И защото четох тук коментарите тогава, как НСО и гадните червени били виновни. Защото са тръгнали да си ползват предимството в завой и т.н., и са предизвикали катастрофа.Сега съм сигурна, че точно тези защитават Бойко и НСО. :)

394

Анонимен

преди 13 години

до 399 Ще пием,докато ни откарат за промивка от алкохолно натравяне!!!Къде е този Хасан?Ех,мечти,мечти!!!

393

бои-бои -ко

преди 13 години

втори път като види че пиближава кортеж да скача от колата на земята с ръце на главата

392

Анонимен

преди 13 години

prosto sa zbravili koga sa se naushili kak da se oblishat i kak da si varzvat vratovrazkite....

391

Анонимен

преди 13 години

То и с Гоце има такъв случай, ама медиите го покриха. Там нещата бяха доста по-груби.

390

питане

преди 13 години

Въпросче с повишена трудност, към защитниците на НСО?Ако беше кортежа на президента, а не на премиера, кой щеше да е виновен? Студентката, мутрите-охранители или "наглия" Гоце?

389

Анонимен

преди 13 години

Кортежът действа малко стресиращо и навярно девойката се е пообъркала. Направила някои необмислени действия и ще си понесе наказанието. В това си състояние е била опасна и за другите возачи на МПС, късмет са извадили те и тя.

388

Анонимен

преди 13 години

Тая булка да вземе да отиде на изпит за шоьори отново мислила че е една кола ами булка закакво са ти тези огледала като телевизори за задно виждане или просто така да си стърчат то затова масово засичате не само кортежи ами и обикновенните шофьори по пътищата защото не знаете закакво им е предназначението за вътрешното знаете за да се начервите ама външните пък закакво са ги сложили сигурно някой ако няма огледало да отиде до колата и да го използвада си сложи грим а?

387

лада

преди 13 години

Задачата на кортежите е да пазят не само "високопоставените", но и простосмъртните. Я обърнете внимание, какви зли, надменни, човекомразки физиономии се пъчат отвътре. Това, че си назначен от народа да пазиш някой държавник не означава да бъдеш грубиян и да унижаваш другите !!! Защото всички в кортежа - и охранявани и охранители, добруват с високите си доходи, благодарение на недояждането точно на тия, пешеходците и притежателите на автотрошките, а не на мутрите със скъпи коли и разгулен живот.

386

отговор на задачката

преди 13 години

на Хасан ще му пишат акт (щото по право всеки турски тираджия си го заслужава), но преди това кортежа ще се е изпуснал гащите. И ще имаме двоен повод.

385

Е-79

преди 13 години

Една задачка:- Движи се кортеж ,по двупосочен път с непрекъсната линия ,който изпреварва два ТИРа в завой.В насрещната лента идва турския ТИРаджия Хасан,който е махмурлия и полузаспал и закъснява с времето, но настъпил *** на камиона до дупка.В задачата се пита колко дни ще пиете от радост ако на Хасан му пишат акт?????

384

Анонимен

преди 13 години

Нямам думи!!!Гласувайте пак за мутри и ***!!!

383

babavi

преди 13 години

Мутрите в управлението и малките мутри - тяхната охрана, отново се показаха като големи мъжаги и защитиха правото си да тормозят българските граждани.Нека - избори идат.

382

Анонимен

преди 13 години

dano da ne ti se nalaga da se sprechkvash s teq 6tot si v vutre s dvata kraka teq puk za ko se mislqt za bogove

381

Анонимен

преди 13 години

до 393, а ти смяташ, че след 11.09 президента най-спокойно си обикаля из улиците ли?

380

Ивелина

преди 13 години

...при първа възможност, а ако нямаш такава, а ако си се стреснал от сирените и светлините, а ако не си успял...не защитавам студентката и аз винаги оравя път на такива автомобили - но те са длъжни, пак чрез закон да се уверят, че няма да предизвикат пътен инцидент....живея във Франция и тук рядко дават път на такива коли - половината от водачите на МПС са пишман такива, и когато спец ПС няма място да мине прости си стои зад колоната от коли...и не съм чула да осъдят някой

379

Анонимен

преди 13 години

392-ти, много филми гледаш....Пий си хапчетата и намали екшън филмите.

378

Анонимен

преди 13 години

Колев, кортежа на Обама няма да мине през път, където преминават други автомобили. За него ще са отцепили предварително целия маршрут със снайперист на всеки покрив наоколо. Тъй, че примера не ти е уместен.

377

Киро Краза

преди 13 години

Здравейте, аз съм Киро Краза от Маказа и най обичам разни ушевци от НСО в платното да ми влазат. Напред с Краза и газа. Нема лево нема десно, бегат, че ше стане интересно. Камиона е голям, а дупето го е срам.