642

Анонимен

преди 13 години

"ще гласуваме за ГЕРБ...до краявсчки други водят партизанска война срещу Бългаия,с исключение на Атака"Е, значи на още едни парламентарни избори и толкова! Какво се пъчиш?

641

Мамантос

преди 13 години

Любувайте му се, приляга ви: като вас е, които си го избрахте, и още му се наслаждавате. Това заслужавате: "генерал"-полицай да ви наставлява и поучава, повтаряйки ви едни и същи басни. Пак ще кажа, радвайте се на любимеца на българските простаци -- той е ваш!

640

Анонимен

преди 13 години

Ще ти побеле ами! Я си представи, че беше затворил "Леденика" и не си погасяваше задълженията към СИБанк:))))))))))))))

639

Бай Тошо

преди 13 години

Тази атака срещу правителството беше направо смехотворна. Дори и да са истински записите, това ли е най лошото което можеха да намерят за Бойко? Че преместил някакъв си служител от едно място на друго. Оо Богове колко неморално. Бойко сам си го каза. Той назначава министри и директори. Поне нещо по пикантно да бяха изровили. Преди няколко години на един президент на една велика сила му правеха *** в кабинета му. Това не попречи да е успешен президент и да бъде обичан от народа си.

638

999

преди 13 години

Ще извикам Дянков и ще му кажа този ще го назначиш там''-Писах ви че кадърните българи са в чужбина а комунистическите ликета са на ключови постове в БГ.Боко да си наеме университер да му пише изказванията,защото той е срам за БГ и българския език

637

Табаковски

преди 13 години

636

БГ

преди 13 години

ОТНОСНО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕКСПЕРТНИ УМЕНИЯ И ПРАКТИКИ НА "ДЯСНОТО" ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ Е МНОГО АКТУАЛЕН ПРАИСТОРИЧЕСКИЯ ПРИМЕР С НАДПИСА НА ВХОДА НА БАР В ДИВИЯ ЗАПАД : " МОЛЯ, НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ПИАНИСТА. ТОЙ ТОЛКОВА МОЖЕ " НА БАЗАТА НА ГОРНОТО КАКВО ОЧАКВАТ "ВЕРВАЩИТЕ" ЗРИТЕЛИ В ЦИРКА НОСЕЩ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ОБИДА ИМЕТО НА НАШАТА РОДИНА ??? НИЩО. ТЕ СА ЗРИТЕЛИ НА ПОДОБНИ ГАСТРОЛИРАЩИ ТРУПИ ВЕЧЕ 66 ГОДИНИ. А ДОРИ И"ВЕРВАЩИТЕ" ЗНАЯТ,ЧЕ НОВИ НОМЕРА В ЦИРКА НЯМА......

635

до 678

преди 13 години

Първо осъзнай ниското си духовно и умствено равнище и си създай ценностна система и приоритет, и чак тогава давай експертизи за патологични случаи. Защото на този етап твоята цел живота е отрицание, нихилизъм и недоволство. Голям човек си, пък като бебетата мрънкаш. Не те ли е срам ти и такива като тебе, не ти ли омръзна от дребнави битовизми, гледай малко по-глобално и оптимистично. Но ти нямаш вина, жертва си на социалния упадък, от който не можеш да изплуваш, явно нещо не ти достига...

634

Анонимен

преди 13 години

676, ти се олицетворяваш с народ - затова страдаш от РАЗМНОЖЕНИЕ на личността, раздвоение не върви за твоя патологичен случай.

633

до 669

преди 13 години

Интелектуалният ти капацитет личи още с първата дума.... много си зле. Пише се раздвоение на личността, не размножение...Какво значи това? Първо, че възприятийното ти ниво е нулево и второ, оценката ти е субективна, впрочем, каквато е на повечето тука! Като не ти харесва правителството, лижи *** на тройната коалиция многознайко. Вече нямам думи, с които да изразя удивлението си от вас. Та вие сте коне с капаци, не виждате по-далече от носа си и НИКОГА НЯМА ДА СТЕ ДОВОЛНИ! Сами се обричате!

632

Анонимен

преди 13 години

Не, 670 анонимний, герберастите останахте много, ама много малко, да уточня - само ***.

631

Анонимен

преди 13 години

тука повечето хора се изкават негативно за правителкството му и за него като цяло, но съм сигурен, че ако сега пак има избори същият този който тук го плюе ще предпочете да гласува за него пак отколкото за червената смрад.

630

до 666

преди 13 години

А иначе и при Желева беше така трудничко, ама си отиде...

629

СИБАНКЯ

преди 13 години

Бате Боби-молим ти се от сърце!Зарадвай българския народ, защото съм сигурен,че го обичаш-подай оставка!

628

Спонги

преди 13 години

655, Kakво се случва? Нещо да е мръднало напред. Няма пари, а се подслушва и не се усвояват Еврофондовете. Не се усвояват от некадърност. Какъв е този Премиер, който вместо да си гледа работата обикаля страната , реже ленти и се държи като чорбаджия. Не е негова работа да назначава когото и да е било. Дори малката мутра , която рита с него. Той има задължението да си избере министрите само. Той и това не може. Една птичка(Плевнелиев) пролет не прави.

627

Анонимен

преди 13 години

Ei, tezi cherveni bokluzi ostanaha sami vav foruma i sami si govorjat !!

626

до 666

преди 13 години

Ти старадаш от размножение на личноста. Е*бати *** сте, поддръжниците на най-загубеното правителство!

625

ББ

преди 13 години

"Ние се срещнахме с врага. И се оказа, че това сме били самите ние!"

624

Анонимен

преди 13 години

Браво бат Бойко, с теб сме народа, няма се притесняваши пак ще те изберем с мнозинство

623

до 664

преди 13 години

иван от опит знае!