57

Berliner

преди 13 години

Аз като се напуша на мотика, събувам си гащите, изправям се на прозореца и чукам по стъклото, с изплезен език, когато преминават гражданки.

56

ДО ВАЛЯ

преди 13 години

Да ти не пушиш щото вече си изпушила.Утре като тръгне детето ти да се друса, щете питам дали си за легализация на наркотиците.Някои обърнаха вече демокрацията на анархия.

55

К

преди 13 години

По въпроса дали да се легализири или не, мога да кажа само едно. Живея в Маастрихт от 4 години и познавам много млади хора. Около мен само чужденците (германци, французи, белгийци, руснаци, българи и т.н.) пушат трева. Когато питам холандци дали пушат и защо не, те ми отговарят: "В Холандия само селяните и туристите пушат". Важен е манталитета и нагласата на хората. Едва когато и ние изградим такава нагласа, може да се легализира. Още ни е твърде рано.

54

MJ

преди 13 години

Ех vlady каква я мислихме каква стана. Трябва двамата с теб да *** половината ни депотати и представители на вишият ешалон в мвр, които покровителстват каналите за наркотици и прикриват дилърите. Знаеш дребни риби винаги ще се намерят, колкото и да ги екзекутираме с теб. Иначе съм на едно мнение за мерките спрямо тях. Обаче ти пожелавам някой ден да хванат сина ти отличник от математическата с една трева и да го осъдят на 10 год. порене от ***: Тате влади защо ми стана *** на кюнец?

53

ЕО

преди 13 години

Грешка - не страни ,а град. А човека си купил имот в БГ и някаква фирма му строи ,обаче понеже фирмата се мотала , той използвал през посолството да провери що за фирма е. Обвиниха го във възползване от служебно положение и той подаде оставака.Пак сме яко в джаза , както винаги българска следа :)))))

52

Валя

преди 13 години

Аз не пуша, но смятам че трябва да се легализира. Има толкова много легални *** като тютюн, различни фармацевтични продукти, някои от храните на пазара, кола и т.н.Туризма ще се развие допълнително и ще се закърпят бюджетите на общините (може би, да не бъдем чак такива оптимисти)

51

Е0

преди 13 години

Провинцията се казва Лимбург , а тази новина е от 2 години, вредите от нарко туристите са повече от колкото ползите, най-вече с отнетите животи предизвикани от напушени *** зад волана. Маастрихт е университетски град ,също и един от най-старите западно европейски страни и хич не му трябва нарко-бизнеса.По този повод направиха така ,че стария кмет а се махне,който започна анти-дрога политиката. Интересно е ,че го натопиха в връзка с имот в БГ:)))))

50

До Владко

преди 13 години

добавен от: Пафчо :))))) преди 12 секундиХахахаххаа ***!Най-вероятно ти си от онези които брулят шлянгурица от незнаен пройзводител вечерно време и млатят жена си поради кроманьонските си разбирания!Поздрави!!!

49

Пафчо :)))))

преди 13 години

Хахахаххаа ***!Най-вероятно ти си от онези които брулят шлянгурица от незнаен пройзводител вечерно време и млатят жена си поради кроманьонските си разбирания!Поздрави!!!

48

Смуки

преди 13 години

Помага ми да оцелявам и по малко да се ядосвам на тъпотията наоколо!В сервиз на познати се запознах с случаен клиент чакащ ремонтирането на возилото си,човека се беше прибрал от Канада за месец в къщи.Поговорихме приятелски и от разговора разбрах че уважава джойнта.М'че кво да ви кажа....намерихме начин,пуф паф и до ден днешен сме приятели.Приеман разумно,джойнта помага на здравето!

47

free spirit

преди 13 години

Повечето хора смятат ,че употребата на марихуана ще ги доведе до по-тежките наркотици,но всъщност хората ,които са склонни към зависимости ще стигнат до крайно тежко полужение по един или друг начин - я с алкохол ,я с нещо друго.Аз съм на 30 г. и пуша от години,но не съм посегнал към други наркотици.Никога не шофирам след употреба или на работното място.В заключение само да кажа ,че всеки се нуждае от някакъв опият ,пък какво ще му е името си е въпрос на личен избор.

46

vlady

преди 13 години

Стига половинчати мерки - редно е да се въведат адекватни закони за наркотиците - поне 10 години затвор дори за минимални количества канабис плюс евентуално допълнително поне 10 удара с палка на голо, разстрел или бесилка за дилърите. Справка - Малайзия, Сингапур, Таиланд, ВИетнам, Китай и т.н.

45

Анонимен

преди 13 години

в подкрепа на написанотоБългария и Турция са главните източници на незаконно произведен каптагон.Това сочи доклад на Службата на ООН за контрол над наркотиците и предотвратяване на престъпленията, цитиран от БНР.

44

ddt

преди 13 години

Ама преди правенето мога да поспра 1-3 месеца все пак да се прочисти малко организма, то мисля ,че даже и толкова чак не замърсява , но ...все пак иначе никакво спиране, просто трябва да разрешат във всеки дом да можеш да си гледаш до 3 саксии и тогава вече търговията с мари ще спре завинаги , ше ге таковам у мутрите

43

fan

преди 13 години

ddt няма нужда да спираш, това са глупости, аз имам големи деца а не съм спирал за последните 15 години.

42

Анонимен

преди 13 години

Верно, че сега не пуша както преди, но тревица не отказвам. Просто не си търся вече

41

хай мен

преди 13 години

ДЖОЙНТ ДЖОЙНТ ДЖОЙНТ МОМЧЕТО ИСКА ДЖООООООООООЙНТ

40

ddt

преди 13 години

Наистина Опитен и аз съм доста успял и си сменявам и 4 те гуми сам хаха , верно заради такива като тоя ни се носи лоша слава, за като се замисля пуша вече 15 години, изкарах си и магистърска степен, даже на държавния изпит бях леко ....напушен е и ??? Какво от това ??? Само ще спра за известно време преди да направя поколение, но после пак продължавам :))))

39

.!.

преди 13 години

...и с нея пълните милиционерски джобове, професии като "шанаджия" или "резач на уши" , пребитите , печатите и т.н.

38

.!.

преди 13 години

Не знам защо плюете толкова по Иванов , опитал се е да налее малко акъл в празните ви кратуни, аз съм пушил трева и то душманската , вярно е не се пристрастих , но и не се отказах лесно, а много мои както и ваши приятели драги погледнаха към друг вид наркотици, както ви е казал Иванов всяко нещо, което ви удря в гладките мозъци ви вреди, независимо какви наркомански филмчета сте сваляли от тракерите , въпреки това съм ЗА легализирането и САМО за българи (с карти) за да секне незаконната продажба