475

EU-Ветеринар

преди 13 години

До 487 Рускнак:С добитъка нямаме никакъв проблем!Проблема ни е с невежото стадо на чобан рдоган,заразено с вируса наречен слям!

474

go0o

преди 13 години

Хах егати обидата...

473

Анонимен

преди 13 години

Като не им харесва на "фесовете", да си ходят в Азия!!!

472

Марк

преди 13 години

Великотурските шовинисти и ниоосманисти да си погледнат собствената *** - пълна с шап и незнам какви още мръсотии и тогава да говорят!Каква Европа бе кви 5 лева!?!Като не искат ограда, защо допускат краставите си и болни *** на наша територия?Защо , като са толкова велики, не си излекуват добитъка?

471

SOS

преди 13 години

:) ROBI............ta ti staya ZAPLATA..200LV.....ZA KAKIV SE MISLISH NYAMASH RAZLIKA OT<<<<ROB>><< DEMOKRATICHNO ROBSTVO SAMO DETO SI NYAMAJ BELEZNIZI V>>>>>>>>>>>>> RIZETE>>>>>>>>>>> :)ILI:(............???????????

470

Pink Floyd

преди 13 години

Сус! The wall... It's great!

469

Атила Български

преди 13 години

До "el purko"- пурко, пурко- роби сте били вие на нас БЪЛГАРИТЕ векове наред и пак ще бъдете!!!

468

Рускнак

преди 13 години

Туците са си внушиши,че са "голямата работа" като с помоща на Европа си вдигнаха икономиката.Незнам обаче как могат да си вношат ,че са европейци като се заяждат за глупости като една ограда за ***.

467

Византиец

преди 13 години

Че, какъв им е проблема на турците? И ние и гърците си заграждаме нашето, не тяхното. Трябва и граничари да има с кучета, калашници и всичко необходимо за да не могат да минават турските ***.Ако някой иска да минава границата на ЕС за това си има ГКПП. Това със стената е едно от умните неща които трябва да се направят за да се спрат ордите от нелегални нашественици по европейските земи. Следващото умно нещо което трябва да се направи е да се изхвърлят всички "пингвини" от Европа.

466

ЖИВЕЕЩ НА ТУРСКАТА Г

преди 13 години

До Всички живеещи в София,Пловдив и другаде пишешти се за демократи.Намерете си го тоя Жельо Желев и да идва да си плаща на селяните за загубите животинките си.

465

SS

преди 13 години

BEGOM vsichkii v ZIRKA VSEKI KOYTO MOJE DA PISHE PISHE SHARO SHARO ELA PARICHKI BE SHARO BEGOM (EC) BEGAY --- AMA NARODA NA BG STAYA KULTURA ...SAMO V KOKOSHARNIKA

464

Атила Български

преди 13 години

До т. нар. боГАД- Нищо не си разбрал от факта, защо БЪЛГАРИЯ е в Европейския съюз, затова ще ти обясня сега и завинаги- БЪЛГАРИЯ е в ЕС, за да се пукне жлъчката на твоята "процъфтяваща" турция!!!

463

софиянец

преди 13 години

аз на това му викам намеса във вътрешните работи ама като имаш МП Боко Тиквата чакай ответна реакция..., за сведение на *** от Банкя ще кажа, че Димитър Попов (да пича с танковете) в отговор на подобно писмо от тансу чилер и каза да си е*е майката в прав текст!

462

A

преди 13 години

VSICHKI STE ZA ZIRKA. ZA NISTO NE STAVATE....MISLEH CHE SME KULTURNI I UMNI NO .........E...........TI TI...ZITE

461

6001

преди 13 години

До всички драскащи в тоя сайт.До всички демократи и глупци . Не е много трудно да стане стената но трябва да се плати от оня който ядеше вафлите нашироко.Онзи заради който забраниха портативните телевизори Юност защото не можеха да му хванат усмивката.Същия живее в София и се казва Ж.Желев първия демократичен президент на България,по времето на който бяна свалени загражденията или общо казано кльоновете между България и Турция.Сега да плаща за стената,да плаща на селяните за изгубените животни.

460

Mango

преди 13 години

Да се надяваме, че нашите *** съграждани и последователите на Доган, доброволно ще се включат в строежа на тази важна стена, за да не се окажат от другата и страна!

459

леуполд

преди 13 години

за какво е панаира ?за малко тел бодлива?на кого пречи?на свободното преминаване на гражданите?та нали си има кпп!или има "граждани ",които им е неудобно да ги проверяват за паспорт и багаж.

458

:)

преди 13 години

ми дай тон за песен бе, сиктирник 475-ти:"Край Босфора шум се вдига, блъскат саби, щитове..."п.п. друга е актуалната тема вече

457

tt

преди 13 години

za turcite atila i negovite mongoli.

456

Анонимен

преди 13 години

Мислех да не пиша повече тук- някои се ругаят като на състезание.Ама пусто любопитство- реших да видя дали след няколко часа гюрултията продължава.За Батак:През 40-те год.стари батачани са казвали:"Зверствата ги вършиха турските ***"(т.е.***-мюсюлмани).В мемоарна книжнина се споменава,че когато отиват към Батак,помаците пеят "Откога се,мила моя майно льо,зора зазорила"-знаят,че това е песента за бълг.цар Шишман и вярват,че изпълняват патриотичен дълг. Щеше да е смешно,ако не беше клането.